-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #2.181
Hep hurafe tatlim ye iyi beslen maydonoz idrar yolu temizler tansiyon düşürür tere kani temizler roka ufff balikla harika gider geçen hafta tere as erdim iki bağ tereyi peynirle gömdümsıze bı sorum olucak kızceler sımdı yesıl sebzeler maydanoz tere roka gıbı hamılelık dusunen bırı yemelımı? yoksa yememelımı?
yumurtlamada olabılır de bugun mu basladın teste yoksa ılk defa mı boyle cıktı bu ayKizlar selam herkese iyice aklim karisti lütfen yardim edin. Bügün tam 28. Günümdeyim adetime 5 gün falan var düzensiz oldugu icin bilemiyorum. Ve ben tahminen yumurtlama zamaninda antibiyotik almistim hastaydim, yumurtlama görmedim bilmiyorum neden. Gecen haftada 3 gün akintili kanamam oldu acik renkte günde iki kere falan ,sonra akinti kahve rengiye dönüstü hatta dünde hafif kahve rengi akinti geldi. Neyse ovulasyon testini yapmaya devam ettim ama hastalandigimda bir kere yapmadim tek ve adetimin bitiminden üc gün sonra basladim yapmaya ,bügünde yaptim resmini atiyorum acaba simdimi yumurtluyorum siz ne diyosunuz ?
Canım kusura bakmayın elektrikler yoktu sabahtan beri şimdi geldi hemen girdimNe yaptın canm çıktı mı sonucun muayne oldunmu
sen boyle her ay belırtı ararsan bende aynı hatayı yapıyorum sureklı belırtı arıyorum ama boyle olmuyoo her ay regl gelıyo o yuzden bıraz kendı halıen bırakmak gerek belırtıye bakarsak adet sancısı en basta sebep hamıleleık ıcın ama kendıme gelmemız lazım belkı de hamılede olabılırsın boyle yaparak hem kendını hemde bebgısı asıtrese sokarsın yapmayalım bence de diyorummmm olmuyooooKızlar konu açtım fakat kimse cvp vermedibari buraya yazayım dedim
Düşük yaptığımdan bu yana 19 ay geçti ve birdaha hiç hamile kalamadım. Her ay yaşadığım belirtilerle 15 tane falan çocuğum olması gerekirdiama malesef psikolojik hepsi. Geçtiğimiz ay 9 gün erken adet olunca (çörek otu bal karışımı yapmıştım ondan olsa gerek)açıkçası bu ay kendi haline bıraktım herşeyi. Adet olacağımı günü hesap etmedim yumurtlama gününüde keza öyle. Gün aşırı ilişkide bulunuyoduk fakat bi gün uzayan akıntım olunca tarihe bi baktım 13. Gündü. 12 ve 13 ü değerlendirdik 14 ü hatırlamıyorum sanırım değerlendirmedik. Neyse konuma döneyim aklımca belirti aramıcam ama sürekli bişey oluyo ben diyorum bu belirti falan değil diyip geçiştiriyorum. Ben böyle geçiştirirken bugün çok ufak minnacık bişey yine beni belirti aramam için yeterli geldi. Tuvalette akıntımın uzayan bi akıntı olduğunu farkettim yani kaygan bi akıntı miniminnacık ama.düşük olduğundan beri sadece yumurtlama zamanlarında bi kaç defa oldu. Düşükten önce uzayan akıntım her ay olurdu. Neyse konudan yine saptım.tabi ben yine kendimi hesap yaparken buldum adetin 22. Günü olmuş 6 gün kalmış adetime. Ya kızlar bişey diyin bu akıntı belirti olabilir mi ki
Kuzum zaten bende belirti aramaktan memnun değilim. Hem bu ay kendi haline bıraktığımı düşünüyorum. Dedim ya mesela hesap yapmadım yumurtlama günüydü adet günüydü falan sadece 2 defa akıntım oldu biri yumurtlama zamanı akıntım olunca tarihe baktım biri de bugün böyle bi akıntı olunca yine tarihe baktım. Çok belirti aradığım zamanlar bu aydan önceki aylardı.sen boyle her ay belırtı ararsan bende aynı hatayı yapıyorum sureklı belırtı arıyorum ama boyle olmuyoo her ay regl gelıyo o yuzden bıraz kendı halıen bırakmak gerek belırtıye bakarsak adet sancısı en basta sebep hamıleleık ıcın ama kendıme gelmemız lazım belkı de hamılede olabılırsın boyle yaparak hem kendını hemde bebgısı asıtrese sokarsın yapmayalım bence de diyorummmm olmuyoooo
bu arada topıgımıze hosgeldın canım elbette oyle ama sen akıntını taıp etmeye devam et bellı olmaz belkı vardır bu sferKuzum zaten bende belirti aramaktan memnun değilim. Hem bu ay kendi haline bıraktığımı düşünüyorum. Dedim ya mesela hesap yapmadım yumurtlama günüydü adet günüydü falan sadece 2 defa akıntım oldu biri yumurtlama zamanı akıntım olunca tarihe baktım biri de bugün böyle bi akıntı olunca yine tarihe baktım. Çok belirti aradığım zamanlar bu aydan önceki aylardı.
Hoşbulduk canım yeni karşılaştık sanırım yoksa buralardayimbu arada topıgımıze hosgeldın canım elbette oyle ama sen akıntını taıp etmeye devam et bellı olmaz belkı vardır bu sfer
Ilk defa bu ay böyle ciktiyumurtlamada olabılır de bugun mu basladın teste yoksa ılk defa mı boyle cıktı bu ay
degerlendır ve test yapmaya dewam et benceIlk defa bu ay böyle cikti
Bencede cnm öyle yapcam bi anda mutlu oldum valladegerlendır ve test yapmaya dewam et bence
bende burdaydımm canım ewet deıdıgın gıbı olabılır bu bır belırtıde olabılır bazen tek basına yetmıyor belırtı işteHoşbulduk canım yeni karşılaştık sanırım yoksa buralardayiminşallah canım vardır da ilk defa yaşadığım bu şey belirtidir.
Hakkında hayırlısı inşallah herşey yolundadırCanım kusura bakmayın elektrikler yoktu sabahtan beri şimdi geldi hemen girdimdoktora gittim muayne oldum korkularımı söyledim tüpte su var dedi ne anlama geliyor bilmiyorum tahlil verdim ama perşembeye kaldım yarın doktor tüm gün ameliyatta olacakmış Ama geceden beri çok midem bulanıyo
Canm benimde değişik akıntım oldu geçen ayda bu ayda aynı akıntı oldu nasıl bişey bilmiyorum ama gebeliğe yorma varsada sürpriz olsunKızlar konu açtım fakat kimse cvp vermedibari buraya yazayım dedim
Düşük yaptığımdan bu yana 19 ay geçti ve birdaha hiç hamile kalamadım. Her ay yaşadığım belirtilerle 15 tane falan çocuğum olması gerekirdiama malesef psikolojik hepsi. Geçtiğimiz ay 9 gün erken adet olunca (çörek otu bal karışımı yapmıştım ondan olsa gerek)açıkçası bu ay kendi haline bıraktım herşeyi. Adet olacağımı günü hesap etmedim yumurtlama gününüde keza öyle. Gün aşırı ilişkide bulunuyoduk fakat bi gün uzayan akıntım olunca tarihe bi baktım 13. Gündü. 12 ve 13 ü değerlendirdik 14 ü hatırlamıyorum sanırım değerlendirmedik. Neyse konuma döneyim aklımca belirti aramıcam ama sürekli bişey oluyo ben diyorum bu belirti falan değil diyip geçiştiriyorum. Ben böyle geçiştirirken bugün çok ufak minnacık bişey yine beni belirti aramam için yeterli geldi. Tuvalette akıntımın uzayan bi akıntı olduğunu farkettim yani kaygan bi akıntı miniminnacık ama.düşük olduğundan beri sadece yumurtlama zamanlarında bi kaç defa oldu. Düşükten önce uzayan akıntım her ay olurdu. Neyse konudan yine saptım.tabi ben yine kendimi hesap yaparken buldum adetin 22. Günü olmuş 6 gün kalmış adetime. Ya kızlar bişey diyin bu akıntı belirti olabilir mi ki
Allah'a şükür şimdilik bişey yok tüplerde su olmuş dedi biraz kafam karıştı perşembeye kaldı benim işHakkında hayırlısı inşallah herşey yolundadır ☺
Kız öyle deme ben bu ay hamileyim tamammıCanm benimde değişik akıntım oldu geçen ayda bu ayda aynı akıntı oldu nasıl bişey bilmiyorum ama gebeliğe yorma varsada sürpriz olsun
Bişey yoktur Allahın izniyle o neden oluyomş bişey dedi miAllah'a şükür şimdilik bişey yok tüplerde su olmuş dedi biraz kafam karıştı perşembeye kaldı benim iş