Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

sıze bı sorum olucak kızceler sımdı yesıl sebzeler maydanoz tere roka gıbı hamılelık dusunen bırı yemelımı? yoksa yememelımı?
Hep hurafe tatlim ye iyi beslen maydonoz idrar yolu temizler tansiyon düşürür tere kani temizler roka ufff balikla harika gider geçen hafta tere as erdim iki bağ tereyi peynirle gömdüm oncesi sonrasi zarar yok ilk 3 ay az pişmiş yumurta pastırma sucuk salam pişmemiş et tavuk balık mikrop açısından bebeğe bir virüs taşıyor bunu bile doktor 25 yaş üzeri gebelerde yasaklamaz çünki o virüsle genel olarak 25 yaşına kadar bağışıklık kazanılıyor...

yumurtlamada olabılır de bugun mu basladın teste yoksa ılk defa mı boyle cıktı bu ay

Kızlar konu açtım fakat kimse cvp vermedi bari buraya yazayım dedim
Düşük yaptığımdan bu yana 19 ay geçti ve birdaha hiç hamile kalamadım. Her ay yaşadığım belirtilerle 15 tane falan çocuğum olması gerekirdi ama malesef psikolojik hepsi. Geçtiğimiz ay 9 gün erken adet olunca (çörek otu bal karışımı yapmıştım ondan olsa gerek)açıkçası bu ay kendi haline bıraktım herşeyi. Adet olacağımı günü hesap etmedim yumurtlama gününüde keza öyle. Gün aşırı ilişkide bulunuyoduk fakat bi gün uzayan akıntım olunca tarihe bi baktım 13. Gündü. 12 ve 13 ü değerlendirdik 14 ü hatırlamıyorum sanırım değerlendirmedik. Neyse konuma döneyim aklımca belirti aramıcam ama sürekli bişey oluyo ben diyorum bu belirti falan değil diyip geçiştiriyorum. Ben böyle geçiştirirken bugün çok ufak minnacık bişey yine beni belirti aramam için yeterli geldi. Tuvalette akıntımın uzayan bi akıntı olduğunu farkettim yani kaygan bi akıntı miniminnacık ama.düşük olduğundan beri sadece yumurtlama zamanlarında bi kaç defa oldu. Düşükten önce uzayan akıntım her ay olurdu. Neyse konudan yine saptım.tabi ben yine kendimi hesap yaparken buldum adetin 22. Günü olmuş 6 gün kalmış adetime. Ya kızlar bişey diyin bu akıntı belirti olabilir mi ki

Ne yaptın canm çıktı mı sonucun muayne oldunmu
Canım kusura bakmayın elektrikler yoktu sabahtan beri şimdi geldi hemen girdim doktora gittim muayne oldum korkularımı söyledim tüpte su var dedi ne anlama geliyor bilmiyorum tahlil verdim ama perşembeye kaldım yarın doktor tüm gün ameliyatta olacakmış Ama geceden beri çok midem bulanıyo

sen boyle her ay belırtı ararsan bende aynı hatayı yapıyorum sureklı belırtı arıyorum ama boyle olmuyoo her ay regl gelıyo o yuzden bıraz kendı halıen bırakmak gerek belırtıye bakarsak adet sancısı en basta sebep hamıleleık ıcın ama kendıme gelmemız lazım belkı de hamılede olabılırsın boyle yaparak hem kendını hemde bebgısı asıtrese sokarsın yapmayalım bence de diyorummmm olmuyoooo

Kuzum zaten bende belirti aramaktan memnun değilim. Hem bu ay kendi haline bıraktığımı düşünüyorum. Dedim ya mesela hesap yapmadım yumurtlama günüydü adet günüydü falan sadece 2 defa akıntım oldu biri yumurtlama zamanı akıntım olunca tarihe baktım biri de bugün böyle bi akıntı olunca yine tarihe baktım. Çok belirti aradığım zamanlar bu aydan önceki aylardı.

bu arada topıgımıze hosgeldın canım elbette oyle ama sen akıntını taıp etmeye devam et bellı olmaz belkı vardır bu sfer

Hakkında hayırlısı inşallah herşey yolundadır

Canm benimde değişik akıntım oldu geçen ayda bu ayda aynı akıntı oldu nasıl bişey bilmiyorum ama gebeliğe yorma varsada sürpriz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…