Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Ben az önce yüzüstü yatarken hapşırdım. Kendimi de tutmadım aslında ama karnım baya kasıldı sanki. Biraz da acıdı. Bişey olmamıştır di mi? Bi daha öyle yatarken hapşırmıycam.

Ben az önce yüzüstü yatarken hapşırdım. Kendimi de tutmadım aslında ama karnım baya kasıldı sanki. Biraz da acıdı. Bişey olmamıştır di mi? Bi daha öyle yatarken hapşırmıycam.
Hamile misin canm. Bişey olmamıştır da sen artk dikkat etmelisin

Papatia61 canm adet oldunmu Vizeci06 canm kan verecektin naptın verdinmi icecreamm kuzum sen naptın adet oldun mu E ecrin2455 kuzum sende var mı bişeyler test yaptınmı M meltemm34 kuzum sen ne durumdasın test falan yaptın mı 4 günün kalmış Gonulmeyvesi canm sen istersen birde kan ver yarın bat günün dimi EsrDG kuzum sen ne durumdasın bat az kalmış test yaptınmı G Gamzeliyy kuzum sen ne durumdasın test yaptınmı C Canimm oglum kuzum sen ne yaptın lekelenme devam ediyor mu ovulasyon testinin üzerine gebelik testi de yaptınmı belki gebelik olduğu için çift çizgi göstermiştir

cnm ben 3 4 gundur lekem geliyo dr smear testi aldıktan sonra başladı ama benim adetimde hep boyle başlar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…