Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Emen bebiş var ve cocukmu düşünüyorsun? Canım zor ihtimal kalman üzmek istemem ama süt korur dedikleri memede süt varken prolaktin yüksektir ve hala vücut kendini gebe hisseder emdiği sürece çok nadir kişiler prolaktin düşükse yeni gebelik sağlar yinede araştır istersen ama geneli böyle..

Evet bende kalamayacağımı düşünüyorum Dr umda söyledi zaten akışına bıraktık olursa olur illa olsun diye Bi takıntım yok canm

sıze bı sorum olucak kızceler sımdı yesıl sebzeler maydanoz tere roka gıbı hamılelık dusunen bırı yemelımı? yoksa yememelımı?
Bi sakıncası mı varmış kız ben bilmiyorum hamilelikte yemiyo dikkat ediliyor bazı sebzelere ama gebelik öncesi bilmiyordm

Evet bende kalamayacağımı düşünüyorum Dr umda söyledi zaten akışına bıraktık olursa olur illa olsun diye Bi takıntım yok canm
Hayırlısı olsun canım kuzunuda Allahım sana bağışlasın belki suprizde olur bilemeyiz ama süt kestikten sonra zaten olur bebisimizde abi/abla olur ınşallah

Kizlar selam herkese iyice aklim karisti lütfen yardim edin. Bügün tam 28. Günümdeyim adetime 5 gün falan var düzensiz oldugu icin bilemiyorum. Ve ben tahminen yumurtlama zamaninda antibiyotik almistim hastaydim, yumurtlama görmedim bilmiyorum neden. Gecen haftada 3 gün akintili kanamam oldu acik renkte günde iki kere falan ,sonra akinti kahve rengiye dönüstü hatta dünde hafif kahve rengi akinti geldi. Neyse ovulasyon testini yapmaya devam ettim ama hastalandigimda bir kere yapmadim tek ve adetimin bitiminden üc gün sonra basladim yapmaya ,bügünde yaptim resmini atiyorum acaba simdimi yumurtluyorum siz ne diyosunuz ?

Eklentiler

• 20191119_145711.jpg
    108,6 KB · Görüntüleme: 33
Hayırlısı olsun canım kuzunuda Allahım sana bağışlasın belki suprizde olur bilemeyiz ama süt kestikten sonra zaten olur bebisimizde abi/abla olur ınşallah
Sağol kuzum ben aslında hiç düşünmüyodm hatta korkuyodm ama eşim o kadar ısrar ettiki aylarca yalvardı bana ardarda olsun yaş farkı olmasn diye yaşı dolunca bende tamam dedim geçen ayda 3 kere falan ilişki olmuştu yumurtlama zamanımı falan bilmiyorum karambole oldu onlarda ama topikte heveslendim Bi yandanda korktm Hayırlısıysa olsun istedim olmayınca hem üzüldüm hem sevindim bu ayda korunuyordm Dr kalamazsın dedi sonra korunmayı bıraktm sittres yapmak istemiyorum bıraktm artk olursa olur diye

senın hamıle kalma sansın yüzde 75 benım cok tamnıdıgm var oyle hemen pesıne kalan
Nasip canm ne olsun diye direniyorum ne olmasn diye çünkü 1 sene boyunca eşimin baskısı beni çok strese soktu ya benim onayımı almadan bişe yaparsa diye artk sittres yapmak istemiyorum bıraktm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…