Kızlar konu açtım fakat kimse cvp vermedi
bari buraya yazayım dedim
Düşük yaptığımdan bu yana 19 ay geçti ve birdaha hiç hamile kalamadım. Her ay yaşadığım belirtilerle 15 tane falan çocuğum olması gerekirdi
ama malesef psikolojik hepsi. Geçtiğimiz ay 9 gün erken adet olunca (çörek otu bal karışımı yapmıştım ondan olsa gerek)açıkçası bu ay kendi haline bıraktım herşeyi. Adet olacağımı günü hesap etmedim yumurtlama gününüde keza öyle. Gün aşırı ilişkide bulunuyoduk fakat bi gün uzayan akıntım olunca tarihe bi baktım 13. Gündü. 12 ve 13 ü değerlendirdik 14 ü hatırlamıyorum sanırım değerlendirmedik. Neyse konuma döneyim aklımca belirti aramıcam ama sürekli bişey oluyo ben diyorum bu belirti falan değil diyip geçiştiriyorum. Ben böyle geçiştirirken bugün çok ufak minnacık bişey yine beni belirti aramam için yeterli geldi. Tuvalette akıntımın uzayan bi akıntı olduğunu farkettim yani kaygan bi akıntı miniminnacık ama.düşük olduğundan beri sadece yumurtlama zamanlarında bi kaç defa oldu. Düşükten önce uzayan akıntım her ay olurdu. Neyse konudan yine saptım.tabi ben yine kendimi hesap yaparken buldum adetin 22. Günü olmuş 6 gün kalmış adetime. Ya kızlar bişey diyin bu akıntı belirti olabilir mi ki