Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Normalde 30 31 günde olurum adam daha düzene girmedi bende her ay bu ay düzene girecek mi diye bekliyorum sizin bebişi beklediğiniz gibi bende döngümü bekliyorum ☺ senin döngn nasıl canm
benim düzenlidir 31. günde olurum hep sadece 2 ay önce 5 gün gecikme yaşadım oda yeni evlenmeme şehir değiştirmeme yordum.

Ya benim gözler mi çizgi görmeye programlı bilmiyorum ama ben yine gördüm senin prolaktin değerin yüksek olabilir mi ki yada başka bişey çünkü testlerde çizgi çıkması normal değil bişey var yani 🤔
Canım belli olmaz benim daha önce geldi başıma 0.290 lardan yükseldi değerim daha 2 hafta var 0.373 çıkması bile umut benim için çünkü bu şekilde çıkmazdı normalde 0.1 çıkar yoksa nettir yani değerim dalgalanmalı çıkmaz kolay kolay bakalım bekleyeceğiz sabırla bat a kadar

Canım belli olmaz benim daha önce geldi başıma 0.290 lardan yükseldi değerim daha 2 hafta var 0.373 çıkması bile umut benim için çünkü bu şekilde çıkmazdı normalde 0.1 çıkar yoksa nettir yani değerim dalgalanmalı çıkmaz kolay kolay bakalım bekleyeceğiz sabırla bat a kadar
Kuzum onun dalgalı olmasıda başka Bi hormonun yüksekliğinden kaynaklanıyor bence kadın doğuma git hormonlarına baktır

Kuzum onun dalgalı olmasıda başka Bi hormonun yüksekliğinden kaynaklanıyor bence kadın doğuma git hormonlarına baktır
Aşkım bakıldı hepsi normal çıktı kist vs birşey yok dedi doktor vajinal muayene ve hormon tahlillerinde sıkıntı Çıkmadı o yüzden beklemekten başka çare yok

Aşkım bakıldı hepsi normal çıktı kist vs birşey yok dedi doktor vajinal muayene ve hormon tahlillerinde sıkıntı Çıkmadı o yüzden beklemekten başka çare yok
Hmm anladım canm inşallah umutların boşa çıkmasın bebişin sıkı sıkı tutunsun 🥰

Hmm anladım canm inşallah umutların boşa çıkmasın bebişin sıkı sıkı tutunsun 🥰
İnşallah yoksa da hayırlısı kuzum 0.373*2 tam 12 gün sonra 5 ve üstü bir değere denk geliyor bu değer artar sa eğer adete 2 gün kala öğrenmiş olacağım kısmet artık ama hesaplarıma göre tam adet zamanıma değer 10 ve üstü çıkması gerekiyor bakalım 🙏❣️

İnşallah yoksa da hayırlısı kuzum 0.373*2 tam 12 gün sonra 5 ve üstü bir değere denk geliyor bu değer artar sa eğer adete 2 gün kala öğrenmiş olacağım kısmet artık ama hesaplarıma göre tam adet zamanıma değer 10 ve üstü çıkması gerekiyor bakalım 🙏
İnsallah kuzum artma ihtimali var tabiki inşallah ta artacak ☺️☺️🤲

Topiğimin hamişleri bişey sormak istiyorum bebeğinize hamile kaldığınız ay ilişkilerden sonra yattınız mı hani diyorlar ya belli Bi süre yatın bacaklarınızı dikin poponuzun altın
Canım poponun altına yastık koyman yararına olacaktır böylece spermler daha kolay yolunu bulmuş olucak. Ve sana tavsiyem duşunu sabaha bırak en azında birkaç seferlik. 15 dakika ayaklar havada poponu destekle ve alt karnını ovala masaj yap. Sonrada uyu hiç kalkmadan. Ben hamile kalacağım ay 2 sefer bu şekilde denedim Yoksa duş almadan yatamıyodum Ama bebiş için yaptım. Tavsiyemdir 😘

Canım poponun altına yastık koyman yararına olacaktır böylece spermler daha kolay yolunu bulmuş olucak. Ve sana tavsiyem duşunu sabaha bırak en azında birkaç seferlik. 15 dakika ayaklar havada poponu destekle ve alt karnını ovala masaj yap. Sonrada uyu hiç kalkmadan. Ben hamile kalacağım ay 2 sefer bu şekilde denedim Yoksa duş almadan yatamıyodum Ama bebiş için yaptım. Tavsiyemdir 😘
Kuzum benim için o dediğin imkansız emen Bi kızım var beşiği yanımda canı sıkıldıkça kalkıp emiyo zaten ne zaman ilişkiye niyetlensek uyanıyo mecbur biter bitmez kalkıp abdest alıyorum danam hemen memesine yapışıyo. Bende kızımda yaptm ve kaldm ama bunda imkansız memeden kesene kadar olmazsa kesince o yöntemi denicem teşekkürler bilgiler için 🥰😘😘

X