Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Merhabalar herkese. Geçen ay ve ondan önceki aylar hep regl 10 gün 1 hafta kala başlardı Kasık bel ağrım falan. Şimdi 5 gün kaldı hala bi ağrım yok. Bide afedersiniz bu ay bi akıntım oldu şeffaf yumurta akı gibi çok fazlaydı korunmayı bıraktıktan buzamana kadar hiç öyle akıntım gelmemişti ilk defa bu ay gördüm ve 2 gün geldi bende o 2 günü değerlendirdim ondan öncesi ve sonrası günlerde bişi olmadı. İhtimal düşük sanki sadece 2 gün olduğu için ama ne biliyim hiç ağrım da yok ama o akıntı kafam karıştı

Merhaba bende bekleyenlerden.. Umarım hakkımızda hayırlısı olur. Benimde bir kaç belirtim oldu ama herkes daha çok erken diyor.. Beklemekten başka çare yok

Hiç belli olmaz kuzum rabbim ol derse olur güzel haberler bekliyoruz

Bat ne zaman canm belirtilerin neler
Bat 27 canım 10nda ilişki oldu salı ve çarşamba günü çok şiddetli bel ve bacak ağrısı vardı.. Bu sabah mide yanması ile uyandım. Ara sıra sağ ve sol kasığıma bişey batar gibi oluyor bilemiyorum. Dizlerim bacaklarım hala devam ediyor ağrısı. Hafif akıntım var ama ilk denemeniz olduğu için ne belirti olur ne zmn ne yaşanır bilmiyorum hiç. Sence de test için daha erken dimi?

KAÇ günde döngün senin.bende bu ay ilk defa adetten sonra hemen denedim . bide kasık ağrım kesildi şuan akıntım az az devam ediyor.sanırım yumurtladım ve bitti :)
28 gün de oluyorum..Adetten sonra hemen 1 gün var bir gün yok şekilde 9 gün kalana kadar hadi inşallah hayırlı haberini alirsin

28 gün de oluyorum..Adetten sonra hemen 1 gün var bir gün yok şekilde 9 gün kalana kadar hadi inşallah hayırlı haberini alirsin
Teşekkür ederim canım.bebeişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah sende. döngüm 31 günde bir .normalde 16,17.18 yumurtlamam lazım bu ay 12 sinde başladı akıntı bugün ağrımda akıntımda duruldu çok hafif var sadece.

Aslında yumurtlamayı hissediyoruz akıntı olmasada sanki kulak uguldamasi kasik batması göğüs hassasiyeti adet öncesi huzursuzluk gibi haller sen yine ilişki aksatma ve ilişki sonrası yataktan kalkma duş vs sabaha bırak lavabo bile gitme sola ayaklarını karnına çekip yat

Yaaa demek 5 sene rabbim kızınızı size bağışlasın

8kasım da adetim bitti o günden sadece bir gün ara verdik genelde sağ tarafım ağrı yaptığı için çoğunlukla sağ tarafa yatıyorum 20 dk felan kalkmıyorum ayy çok stresliymiş ya

5 gün geçmiş ilişkinin üzerinden 7 daha geçsin test yap canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…