-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #2.021
Evet yaa zıbınlar mama önlükleri hepsi çok güzelllKızlaaarr yaa bime yenidoğan çorapları gelmiş elim bi gitti böyle içimden almak geldi sonra alamadım tabiiama içim bi hoş oldu
Bitane de minik pembiş yelek vardı hepsi çok güzelEvet yaa zıbınlar mama önlükleri hepsi çok güzelll
Pembe yelekte tatlı diğerleri de .. Siz kız istiyorsunuz herhalde o dikkatinizi çektiğine göreBitane de minik pembiş yelek vardı hepsi çok güzelRabbim bizede nasip eder inşallah
Pembe yelekte tatlı diğerleri de .. Siz kız istiyorsunuz herhalde o dikkatinizi çektiğine göreİnşallah Cuma'nın hürmetine
Hepimizin öyle inşallah..Hayırlı bir evlat olması en büyük isteğimkız yada erkek Rabbim nasıl takdir ederse
Bende uyku tulumu almaya gittim ama küçük beden kalmış geri döndümKızlaaarr yaa bime yenidoğan çorapları gelmiş elim bi gitti böyle içimden almak geldi sonra alamadım tabiiama içim bi hoş oldu
Bende uyku tulumu almaya gittim ama küçük beden kalmış geri döndüm
Panduf ları bende sevdim çok hoşuma gitti ama tabanı çok kalın çocuk onla yürüyemez yürümeden de olmaz büyük gelir ondan almadımEn hoşuma gidenelrden biri de panduflaar
Ama herşeyin üzerind3 hemen hemen suret var
Bende gördüm canm umarm bebiş tirKızlar açık pembe ve kahve lekelenmem oluyor üç gündür o yüzden yaptım testi adete baya var ama lekelenme beni şüphelendirdi çok çok silik görüyorum ben siz görebiliyor musunuz
Canım ciddi ciddi gördün dimi kuzum ya valla şoktayım erken yumurtladım sanırım şüphelendiğim ilişkinin üzerinden 9 gün geçti acaba o zaman mı tuttu diyorum çünkü bu lekelenme beni çok tedirgin etti hiç böyle olmazdım ovülasyon dönemimde şok ben ya inşallah yanıltmaz biziBende gördüm canm umarm bebiş tir
Allahim en kisa zamanda bebegine almayi nasip eder insallah canimKızlaaarr yaa bime yenidoğan çorapları gelmiş elim bi gitti böyle içimden almak geldi sonra alamadım tabiiama içim bi hoş oldu
Canim hadi hayirlisi vallah gördüm bende insallah rabbim bosa cikarmazCanım ciddi ciddi gördün dimi kuzum ya valla şoktayım erken yumurtladım sanırım şüphelendiğim ilişkinin üzerinden 9 gün geçti acaba o zaman mı tuttu diyorum çünkü bu lekelenme beni çok tedirgin etti hiç böyle olmazdım ovülasyon dönemimde şok ben ya inşallah yanıltmaz bizi
Amin canım amin inşallahCanim hadi hayirlisi vallah gördüm bende insallah rabbim bosa cikarmaz
Gördüm valla canmCanım ciddi ciddi gördün dimi kuzum ya valla şoktayım erken yumurtladım sanırım şüphelendiğim ilişkinin üzerinden 9 gün geçti acaba o zaman mı tuttu diyorum çünkü bu lekelenme beni çok tedirgin etti hiç böyle olmazdım ovülasyon dönemimde şok ben ya inşallah yanıltmaz bizi
Gördüm valla canmCanım ciddi ciddi gördün dimi kuzum ya valla şoktayım erken yumurtladım sanırım şüphelendiğim ilişkinin üzerinden 9 gün geçti acaba o zaman mı tuttu diyorum çünkü bu lekelenme beni çok tedirgin etti hiç böyle olmazdım ovülasyon dönemimde şok ben ya inşallah yanıltmaz bizi
AminGördüm valla canminşallah bebiş geliyordur sıkı sıkı tutunsun sana. İnşallah canım bu sefer yüzünü güldürsün
Amin kuzumAminkuzum inşallah hepimizin kucağını bol bırakmasın Rabbim ❣