- 26 Nisan 2019
- 5.374
- 8.903
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #1.981
Aynen hayirlisi yarin sabah yine bakaym 3.4 gunde varsa cikar herhaldeHadi hayırlısı kuzum bakalım ne olacak
gunaydın kızceler hayırlı cumalar ben aksam oldum rabbım hayırlısını versın cumanın hurmetıne artık bı dahakı ay ınsallah
Göğüs ucu ağrısı beni umutlandırdı canm inşallah sana sürpriz olurCanım benimde 5 gün kaldı bata bu ay ümidim yok değerlendirme olamadı yumurtlama günlerinde
Geçen hafta göğüs uçlarım acıyodu baya ama geçti
Hiçbir belirtim de yok
Midem yanıyor şuann
Günaydın kuzum inşallah hakkında hayırlısıgunaydın kızceler hayırlı cumalar ben aksam oldum rabbım hayırlısını versın cumanın hurmetıne artık bı dahakı ay ınsallah
Hayirlisi olsun cnm bu aya tutar ins bendaha olmadim agri sizida yokgunaydın kızceler hayırlı cumalar ben aksam oldum rabbım hayırlısını versın cumanın hurmetıne artık bı dahakı ay ınsallah
KAÇ günde döngün senin.bende bu ay ilk defa adetten sonra hemen denedim . bide kasık ağrım kesildi şuan akıntım az az devam ediyor.sanırım yumurtladım ve bitti :)Takvim bendede 14 15 16 gösteriyordu her ay fakat ben adetim bitti yikandim o gece olan ilişkiden hamile kaldım buda demek oluyorki takvim doğru değil adet bittiği gibide yumurtlaya biliyorsun cogu kisi adet bitip yıkandığı gece hamile kalıyor...
ınsallah senden guzel haberler gelır canımHayisrlisi olsun cnm bu aya tutar ins bendaha olmadim agri sizida yok
Insallah cnm benimınsallah senden guzel haberler gelır canım
Göğüs ucu ağrısı beni umutlandırdı canm inşallah sana sürpriz olur
Tekrar başlar canm bebiş varsaİnşallah canım ama bi hafta kadar acıdı şimdi geçti
Son 5 gün kaldı bakalım ya nasipp
Tekrar başlar canm bebiş varsa
Yok onları boşverBenim yine kirpiklerim karıştı ben onu belirti olarak sayıyorum
Yok onları boşver
Geçen ay hislerin boş çıktı belki bu ay hissetmiyorsun ya bebiş vardırGeçen ay çok hissettim bu ay hissetmiyorum yaa
Ben bu ay senden bekliyorum hem soğan suyu yaptn hemde şu göğüs ucu ağrısı beni umutlandırdıBu ay beklemiyorum çünkğ soğan kürü yapanlar genelde bir sonra ki ay hamile kalıyormuş nasip tabii