- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #2.021
Görümcem evleniyor 10 sene çocuğu olmuyor tedavi ilaç aşılama tüp yok olmuyor en son eşine biz ayrılalım sen evlen bile diyor eşide madem olmuyor evlat alalım deyip 3 günlük anne ve baba kazada ölmüş bir erkek çocuk alıyorlar çocuk 12 yaşında beni istemeye gelecekler görümcem rahatsızlanıyor hastaneye götürüyorlar haber geldi hamile 22 sene üstüne 43 yaşında hamile kaldı ve şimdi harika bir kızı oldu bir yaşında rabbimin ol dediğine kimse engel olamaz Allahımdan sürekli dua ile isteyelim fakat stres üzülme sıkıntı emin olun çok engel çocuk olmasına ne zamanki akışına bırakıyorsan oluyor yine mahalle bakkalının gelini kız 22 yaşında gelin gelmiş 32 yaşında her doktor demiş hiç birşey yok olur buda asi ve tüp düşünmemiş en son bana gelmişlerdi artık tüp karar verdik tedavi başladık ilaç kullanıyorum dedi yumurta toplama için gitti meğerse hamile Allahım tüm isteyenlere hayırlı bir şekilde nasip eylesin bir örnekte yan komşum kız 19 yaşında ne anne ne baba baş edemiyor kiz her gün gece 4 eve alkollü geliyor Allahım korusun saygı yok kimseyi evlat ile sınamasın rabbim tv de görüyoruz evlat anne baba katili evlat anneyi dövmüş vs rabbim geciktiriyorsa inşallah guzellestirip verecektir imanlı vicdanlı hayırlı evlatlar nasip eylesin Cuma günü hürmetine inşallah hepimize