Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Eki Görüntüle 2554487 ayın 19u bat kizlar son iki gundur 1 2 saat sonra böyle cikiyo elbetteki biliyoruz ki hemen çıkmayan testler gecersiz
Kuzum çizgiyi çok rahat gördüm bu kadar erken çıkması inşallah olduğunun göstergesidir. Bi kaç gün sonra tekrarla hemen çıkar belki 2. Çizgi

Allah razı olsun uzun uzun yazmissin cnm ama gecen ayda çıktı bende labaguik marka

Cok saol cnm iyi detayli yazmisin, allah sag saglim yavrunu kucagina almayi nasip etsin insallah

Kızlar birşey sorcam .şimdi benim takvime göre yumurtlamam 14 ile 20 arası. Döngüm 31 gün de bir.ben ayın 12 sinden beri akıntı dün ve bugün oldukça yoğunlaştı sağkasığım çokkötü bariz yumurtlama belirtisi bunlar.ama solkasığıma da sağ kadar olmasa da ağrı girip çıkıyor hafiften ara ara. normal mi bu ? aklım karıştı baya .Bu kadar erkenden yumurtlamış olabilirmiyim ki

Vizeci06 kartalice28 Papatia61 kızlar bat gününüz geçmiş varmı gelen giden
Kızlar ya Batım 20 22 kasımı bulur demiştim ama ben bugün erkenden adet olmuştum daha geçen hafta cuma adetten sonra 13.gün yumurtlamam olmuştu halbuki çok üzgünüm benim tahminen haftaya cumartesi ayın 23 ünde adet olmam lazımdı hep diyorlar ya yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunır diye ben 15 gün sonra olurdum şimdi ise yumurtlamadan 6 gün sonra adet oldum

Çok karışık anlatmıştım içimdeki üzüntüyle

Takvim bendede 14 15 16 gösteriyordu her ay fakat ben adetim bitti yikandim o gece olan ilişkiden hamile kaldım buda demek oluyorki takvim doğru değil adet bittiği gibide yumurtlaya biliyorsun cogu kisi adet bitip yıkandığı gece hamile kalıyor...

Kızlar takvimlere güvenmeyin adetleriniz düzenli ise kendiniz hesaplayın ya da Ovulasyon testi ile yumurtlama takibi yapın benim yumurtlama Bi ay adetten sonra 26.gün Bi ay 24. Gün Bi ay 37.hün Bi ay 17.gün bu ay ise 13.gün oldu her ay değişti benim adetlerim düzensiz olduğu için. Ve yumrutalama için genelde adetin 12. ile 16 günler arasında olur derler ama bu kişiden kişiye farklılık gösterir adet biter bitmez yumurtlayan var adetten hemen önce yumurtlayan var

Seni anlıyorum kuzum üzülme Bi dahaki aya nasipse olur
İnşaAllah canım benim ama 1.5 yıldır her ya hüsrana uğramak beni yıldırdı bazen umudumu kaybediyorum bazen çok umutlu oluyorum ve yine sonu hüsran oluyor rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat hasreti çekmek çok zor rabbim kimseyi evlat hasretiyle evladı olanları da evladı ile imtihan etmesin

Demekki daha nasip etmemiş canm rabbim geciktiriyosa güzelleştiriyodur ben kızıma kavuşmak için 5 sene bekledim kayıplar verdim kürtajlar oldm psikolojim bozuldu çok zorluk çektim ama rabbim bana bunların hepsini dünya güzeli kız evlat vererek unutturdu ama zor imtihandan geçtim seninde gün gelecek şükrederek bu günleri anacaksın umutsuzluk yok imtihandayz hepimiz bişeyle imtihan oluyoruz kimine hemen veriyor öyle imtihan ediyor kimine de aratarak imtihan ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…