- 7 Ağustos 2019
- 666
- 436
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #1.941
Sen ne yaptin cnm yapiyomusun test kac günün kaldi
Bugünü saymazsak 4 gun var cnm bat 19Bende ayni cnm degisen bisey yok. Senin iki günmü kaldi insallah vardir. Benim bu ay umudum yok yumurtlama görmedim 23. Gündeyim iki üc gündür hafif kanama oluyor sadece günde iki üc defa anlamadim neyin necisi
Benim belli olmuyo cnm gecikir ama hic erken geldigini görmedim normal bakarsak ayin 23-25 arasi adet olmam lazim. 4 günün varmis daha hadi hayirlisi cikar insallahBugünü saymazsak 4 gun var cnm bat 19
Normalde adetin boylemi başlardı cnm acaba
Bende 2 ay yumurtlama gormedim ama o ay gen kalmıştım kimyasalmis
Senin kac gün kaldiki cnm yapsan bi test
Inş senin içinde hayirlisi olur cnm yumurtlama kanaması duymuştum belki ondandir senin lekelerBenim belli olmuyo cnm gecikir ama hic erken geldigini görmedim normal bakarsak ayin 23-25 arasi adet olmam lazim. 4 günün varmis daha hadi hayirlisi cikar insallah
Hayirli gitsin gelsin kardesin cnm rabbim bütün askerlerimizin yar ve yardimcisi olsunInş senin içinde hayirlisi olur cnm yumurtlama kanaması duymuştum belki ondandir senin lekeler
Benimde yok aslında ümidim memleketteydim kardeşimi askere ugurladim ama nasıl iste heyecanlaniyorum yinede
Amin cnm hepside bütün ana kuzulari yapsın dönsün insHayirli gitsin gelsin kardesin cnm rabbim bütün askerlerimizin yar ve yardimcisi olsunbelki ummadigin anda olur süpriz yapar insallah ama erken yapmisin testi
O attığın test gebelik testi ise sen gebesin canım resmen test bağırıyor zorlanmadan ikinci çizgi gördümInş senin içinde hayirlisi olur cnm yumurtlama kanaması duymuştum belki ondandir senin lekeler
Benimde yok aslında ümidim memleketteydim kardeşimi askere ugurladim ama nasıl iste heyecanlaniyorum yinede
Evet cnm gebelik testi ama yaklaşık 2 saat sonra böyle olduO attığın test gebelik testi ise sen gebesin canım resmen test bağırıyor zorlanmadan ikinci çizgi gördüm
Olsun benimde öyle oldu olmayan olmuyor beyazzzz bir sayfa kalıyor yoksa hemen olmama nedeni beta hcg düşük şu anda adet geçmedin daha 4 gün var varsa bir test daha yapsana hatırım için saatte ilerliyor ya belki şimdi daha erken ve belli çıkarEvet cnm gebelik testi ama yaklaşık 2 saat sonra böyle oldu
Evet cnm testim var senide kirmam elbet ama 2 3 gundur boyle cikiyo kuruyunca ben pek ihtimal vermedim oyuzdenOlsun benimde öyle oldu olmayan olmuyor beyazzzz bir sayfa kalıyor yoksa hemen olmama nedeni beta hcg düşük şu anda adet geçmedin daha 4 gün var varsa bir test daha yapsana hatırım için saatte ilerliyor ya belki şimdi daha erken ve belli çıkar
Evet bildiğiniz üzere veya bilmeyenler için belki yardımcı olur anlatayım inşaallah bir fayda olur ve hepimiz anne oluruz hayırlı ve sağlıklı bir şekilde arkadaşlar bu gün itibarı ile adet olma tarihim 17 Eylül yani daha 5 gün var ben dayanamayıp 9 gün varken evde test olduğu için bir normal kaset ve bir erken gebelik testi yapmıştım daha adetime 9 gün olduğu için ince silik cizgi çıkmıştı testleri size yorumlayın diyede foruma atmıştım hepiniz evet silik bir çizgi var dediniz o akşam acil de kan verdim ve hcg 13.5 çıktı oradaki doktorda kendi doktorumda buna gebelik var diyemeyiz evet dollenme var ama 2 gün sonra yeniden kan vermen lazım zaten henüz adet tarihin gelmemiş ve geçmemiş bu yüzden buna gebelik denmez dedi KUZENIM doktor ona sordum oda onayladı adet 10 gün geçmeden hamile denilmez çünki adet ile bu değer tutunamayıp atılabilir dedi ne lazimmis 2 günde bir kan bakılacak değer 2 kat artacak....ŞIMDI ilk gebeligim olacak rabbim nasip etmişse 1 yıllık evliyim 6 ay zaten antidepresan sayesinde korunmadım ama yumurta dönemine getirmedim birlikteliği antidepresan bıraktım geçen ay sogan kürü adetin ilk günü başladım sabah aksam içtim ılık olarak pikom yok genel kontrolümde hic bir sorun yok demisti doktorum ben sogan kurunu oylesine yaptım severim sogani ben ayrica her yemekte soframda ince kıyılmış beyaz yemeklik soğanı sumakla azcıkta limonla üzerine çok az nane ile salata yapar yerim severim dedim ya yaptıklarımı yaziyorumki burada belki yapan birine sebep olur...Ayrıca memede kist var 5mm ağrılı kötü huylu değil dediler fakat kontrol altında onun içinde doktor ağrı için hayıt otu hapı agnusgacton ilacı vermişti bunu 3 ay sabah aksam içiyordum buda yine gebelik için değil sadece göğüs agrım içindi ama araştırdım bu hap gebeliğe vesile oluyormuş olanlar varmış....ilişki sonrası bende ayak dikme hatta yarım saat idrara gitmedim duş ılık aldim oda 1 saat sonra ve genital duş yapmadım normalde içini bile yıkarım abdest için ama yok normal ayakta ılık abdest alıp çıktım...Çok ağır işler yapmadım bu ay....OVULASYONA gelirsek âdetlerim düzenli 27 veya 28 günde olur buna göre takvimim uygulaması 14. GÜN yumurtlama gösteriyor bende ovulasyon ile takip edeyim takvim doğrumu diye bu ay ovulasyon testide yaptım HATTA ben pik yakalayamadım diye bir gece oturup sabaha kadarda ağladım buradada testleri paylaştım hiç pik kıpkırmızı görmedim FAKAT ben buna rağmen adetim bitti yikandim bir gun var bir gün yok olarak ilişkiye adete 9 gün kalaya kadar gerçekleştirdim..En son zaten 9uncu günün sabahi idrarda testte siligi gördüm....Allahim hepimize en hayırlı en sağlıklı imanlı vicdanlı evlatlar nasip eylesin...Tavsiyem kimse ile kendinizi kıyaslamayın.. Yok ektim yok görümce yok komşum hamile ben kalamadım benim olmuyor deyip beyine bu enerjiyi yollamayın bu bir çünki PANIK ATAK hastasıyım normalde bedensel hastalığım yok ama o atakta örneğin aaa kalbim hızlı çarpıyor aaaa sanki nabzim yok gibi sanki nefes alamiyorum diye başlayıp acil de son buluyor bu hastalık en son psikiyatri doktoru dediki bak şu anda desenli disim agiriyor en fazla 2 saat sonra dışın agirir neden beyine o emri veriyorsun hipofiz bezleri bir salgı verip durumu yanlış anlar ve o anda diş sinirine baskı yapar ve gerçekten disin anırmaya başlar BUNU neden anlattım BENIM OLMUYOR BU AYDA OLMADI YINE TUTMADI gibi lafları edip beyninize sinyal yollamayın...IKINCISI rahat olun hep hayırlısı avlarla PEYGAMBERLER sınav edilmiş bizim peygamberimiz en tatlı zehir evlattır demis..Bu yüzden rabbim hayırlı evlâdı versin o olmayanlar demekki hayr değilmiş öndeki maçlara bakalım hiç olmayacak isede demekki öyle gerekmiş...Hepinizi Allah için SEVİYORUM hepinize Allah rızası için dua ediyorum rabbim denk eylesin...inşallah...Bebek sahibi olacak anne adayları sizlerede Allah kolaylık versin kucağınıza sağ salim almanızı nasip eylesin...Maşşallah suphan Allah Maşallah barekeallah la havle vela kuvvete illa billah sürekli okuyun..selametle uzun oldu ama...dualarınıza benide ekleyin.Senin nasıl olmuştu hangi marka test yapmistin cnm
Canım kaset testim 4 liralık ucuz bir testti erken testte comf ile başlayan mor paketli testti yukarda yaptıklarımı paylaştım belki birilerine faydalı olur ama bence sen hamilesin testi 3 gün beklet çıkmaz yoksaSenin nasıl olmuştu hangi marka test yapmistin cnm
Kuzum güzel diyorsun da geçen ay Başka Bi topikte 3 4 arkadaşın silik çizgi çıktı adet gününe kadar ve gebelik çıkmadı daha çok erken Bi kaç gün sonra tekrarladığı zaman koyulaşmaya başlarsa veya çizgi hemen belirirse o zaman emin oluruz ben kaç kere test yaptım kıpkırmızı çift çizgi belirdi ama ben hamile değildimCanım kaset testim 4 liralık ucuz bir testti erken testte comf ile başlayan mor paketli testti yukarda yaptıklarımı paylaştım belki birilerine faydalı olur ama bence sen hamilesin testi 3 gün beklet çıkmaz yoksa
Bir tane mimlenmis marka test var beni o iki ay yaniltti arastirdimki sahte silik yada kırmızı cizgisi varmis forumdada bu testten uzak durun diye topik acilmisti test markası önemli gerçektenKuzum güzel diyorsun da geçen ay Başka Bi topikte 3 4 arkadaşın silik çizgi çıktı adet gününe kadar ve gebelik çıkmadı daha çok erken Bi kaç gün sonra tekrarladığı zaman koyulaşmaya başlarsa veya çizgi hemen belirirse o zaman emin oluruz ben kaç kere test yaptım kıpkırmızı çift çizgi belirdi ama ben hamile değildim
Albi marka mı ondan hepimiz yanıldık ne yazık ki. Önemli gerçektenBir tane mimlenmis marka test var beni o iki ay yaniltti arastirdimki sahte silik yada kırmızı cizgisi varmis forumdada bu testten uzak durun diye topik acilmisti test markası önemli gerçekten