Evet alabilirim destek haklisiniz, daha rahat olur herhalde kafam. Annesi bir de demiski benden yana bir sikintisi varmis, bir kere bana kahvaltiya geldiklerinde annesine guleryuz gostermemisim, bunu anlatmis aglamuis. Evliligim suresince ilk akti ay nerdeyse her haftasonu bir gun bana kahvaltiya gelen, diger gun bizi cagiran insanlar. Bizim yatakta sabah keyfi yapip yapmayacagimz umru degil her sabah 11 de arayan bi kadin bu. Bunun disinda haftaici ya kendileri gelir kalirdi ya kizkardesi ya kuzeni vs. Kaldi ki ikimiz calisiyoruz. Bu arada benim 3 amcm ve aileleri 1 kere gelmedi evdeki dini nikahtan sonra. siz daha yeni evlisiniz sonra geliriz dediler hep. Ben ses etmemistim idare etmistim ailesinin bu hallerini. ilk kavgada yengem dediki noraz sen uyanik ol biraz niye kendini paraliyosun mukemmel olacagim herseye yetecegim diye. Zaten calisiyosun. Ondan sonra gozum acildi, minimum ikramda hazirlikta bulundum. Zaten o zaman yengem annesiyle konustugunda da biraz uzak dursaniz biraz aile olmayi bilsinler dedi. Kv ben yemekle ugrasmasinlar diye cagiriyorum her aksam diyo. Yengem olsun dedi evde ekmek mi bitmis su mu alincak bunlar kendileri yasasinlar zorlugu, beraber kursunlar duzenlerini.orada bir hisimla dediki ben hergun gormek istiyorum oglumu! Biz sok olduk. O konusmadan sonra kadin haftasonlari kahvaltiya eskisi gibi gelmedi ve cagirmadi Ama gercek yuzunu belli etti. Neyse yine de ben ara ara cagirdim onlari , yine 4 haftasonunun ikisinde gorustuk. Hafta ici ztn 2-3 gun ordayiz. Bu surat yapti dedigi gun de bana kahvaltiya geldiler, emrivaki, 10 kisi dayisi yenge anane cocuklar kuzenler kv kp.. Benim akilsiz da annesind diyo ki yengesinin ailesini de cagirmak gerekir mi ayip olur mu? Cagir dedi heralde ki annesi aradi hemen. Bana sormak yok. Bana sadece ev daginik camlar pis diye dusunmek stres olmak kaliyo. Kizkardesi bizde kalmisti o aksam o stresle dedimki abinin boyle emrivakilerine sinir oluyorum, ev daginik pis, su camlara bak camur yagdi, kahvalti hazirligini gec balkonda oturulcak hr yer toz icinde, keske annen sizde agirlasaydi herkesi biz de oraya gitseydik dedim buyuk evi sonucta. Ben misafirimi hazirlikla en iyi sekilde agirlamak isterim.bi de yengenin ailesi daha ilk geliyo evi gezmek isticekler, ben daginik etraf diye stres oluyorum. cmtsi bu arada, pazar olsa temizlk olmus olurdu. o da ben de yardim ediyim toparlariz dedi, eve giristik yarim saate geldiler. Yengenin ailesi gelmedi allahtan. Neyse herkes geldi ben herkese guleryuz, annesine de surat yapmadim ama notr davrandim, her zamanki gibi neseli canayakin degil, duz. Ona kizdim cinku o bana diyecekti kizim cumartesi sabah size geliyoruz 10 kisi ama, ani oldu kusura bakma vs. emrivaki yapmayacaklardi. Ona cook kirilmismis eve gidip gece aglamismis. Ogluna da aglamistir bu bayram anlatirken. Ya bana evlilk boyunca yapilan haksizliklar, yuzsuzce gelip kalmalar, hem de annesi babasi olsa sirf neyse. kardesi 3 kuzeni yengesi ananesi. Ananesi benden cok memnun kalmis cok iyi agirlamisim diye her geliste bende kaldi.ben gundu calisiyorum bu arada. kendi gelinlerimden boyle goremedim demis, herkese iyi anlatmis beni. annesinin benim evime kendi misafirlerini davet etmeleri de cabasi. Bunlar ayip.Yahu biz daha 1 yil olmadi evleneli, evimizin tadini cikaramadik. Annesi anlatmis iste surat yapti o gun die benimki de bana diyoki ben hicbiseyin farkinda degilim sen herkesin burnundan getirmissin o gun. Allahim hepsini bildigi gibi yapsin. Onlara verdigim emeklere yoruldugum gunlere gecelere yaziklar olsun..