- 14 Aralık 2011
- 1.712
- 1.703
- 333
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de butun duam o. Hala ses yok. Umidim kalmadi pek, devam etmek istese arardi bisey yapardi.insan gururu bi yana birakmaz mi sevdigi icin? Demekki beni o kadar sevmiyo, hakkaten ayrilmak istiyo.
senin kaynana çoktan yeni gelin arayışlarına girmiştir
çözüm yerine milete seni yalancı gösterecek
Çok üzüldüm canım. Evliliğin ilk zamanları çok şiddetli tartışmalar yaşanıyor. Bizde yaşadık.
Eşin yetişme tarzı ile seninki bir olmuyor. Onun problem çözmesi ile seninki farklı oluyor.
Ailede ne görüyorsan onu uyguluyorsun kendi evliliğinde. Bir zaman sonra alışıyorsun ama birbirine.
Ne güzel ailende arkandaymış hiç korkma. Ayrılmak istemiyorsan eşinle bir süre ayrı yaşayın. Kafanızı toparlarsınız.
Ya da birlikte tatile çıkın herşeyden uzak kalın.
Esinin babası var mı? Genelde babalar daha tarafsız oluyorlar. Babası ne diyor?
Bu arada amcan çok beyfendiymiş gerçekten. Aklı başında birilerinin olması çok iyi.
Hiç üzülme, düzelmezsede aranız evlilik hak olduğu gibi ayrılkta haktır. Günah değil, ayıp değil. Sen sadece iyi ol herkese karşı, pişman olmamak için evliliğine bir şans daha ver, ama kendinide ezdirme sonra sen hasta olursun.
İnşallah düzelir aranız.
Bu olaylarda 3. kisiler araya girince yani ara düzeltmek icin bile olsa hem olay uzuyor,hem yanlis anlasilmalardan karisa biliyor... Aslinda sizi istemeyeni siz hic istemeyin arayip sormuyor bi caba bile göstermiyor gibi gözüküyor sizde gururundan falan diyosunuz gurur yapiyosa bile sizin icin gururunu kirmasinu adim atmasini istiyorsunuz, eee madem ozaman sizde gurur yapmayin...bi yuva yikmak hic güzel degil seviyorsaniz düzele bilcene inaniyorsaniz o zaman siz adim atin...aslinda bisey yapmayin bekleyim derdim ama siz belliki bu belirsizlige dayanamiyorsunuz gerci kim olsa dayanmaz yaaa... Esiniz bence olayin ciddiyetin farkinda degil geri döncenizden emin ve sizin tipis tipis gelmenizi bekliyor...bu sekilde yapmayin yoksa herseferinde aynisi olur sizi hic takmaz ama bence direk siz konusun onunla...belki amcaniz bile yaninizda olabilir ama mudahale etmeme sartiyla...icinizi dökün esinize aslinda ayrilik istemediginizi ama onun bu tavirlarinin sizi buna zorladigini bukadar zamandir bisey yapmamasinin size onunda ayrilmak istedigini gösterdigini falan güzel bi dille anlatin...ona deyin sana bikac gun zaman düsün tasin kesin kararini ver deyin benden bukadar senin yapmadigini yuvamizi kurtarmak icin ben yapiyorum bundan sonra ipler sende deyin..atiyorum bi hafta süre verin bu zamanda hic görüsmeyelim konusmayalim deyin hos zaten aramiyorda neyse...biraz beni sevdiysen biraz üzerimde hakkim varsa inadi burakip ciddi ciddi düsün ve bana kararini bildir deyin... Ne bileyim isin ciddiyetini ona yansitin yani yuvanizi bozmak istemedigini ama böylede devam edemiycenizi sizin en azindan kurtarmak icin bi adim attiginizi ve bundan sonra topun onda oldugunu iyice beynine isleyinki isin ciddiyetini anlasin...ondan sonrada bekleyin eger hala bi adim atmiyosa bisey yapmiyosa kusura bakmayin ama daha zorlamanin anlami yok ozaman... Böyle bekliycenize kendinizi yiyecenize madem duramiyorsunuz dayanamiyorsunuz ki yazdiklarinizdan bunu anliyorum ozaman sizde bu durumda gururu birakip harekete gecin ...