Iyi yapmissin dayiyi aramakla. Hatta bir hafta gecince yine ara, "dayi beni hala aramiyor" diye agla bence
Sen hala benimle dalga mi geciyorsun? Sagol ya, cok yardimci oluyorsun bana. bunca yillik iliskim bitiyor, duzenim degisiyor, onun icin yaptiklarima uzuluyorum,onun icin yapmadiklarima vazgectiklerime kendimi ikinci plana atmama uzuluyorum, daha oyle cok sey var ki, yazik diyorum. Ben bunlari nasil yasadim, ne kadar sucum varmis allahim bunlari cekiyorum.. Pisman oldugum cok sey var, keskelerim cok ne yazikki ama kendime dair daha cok. Onun icin zaten cok yapmisim cok vermisim kendimden. Bi de tutup da burdaki kimse kadar konuyu yasNanlari onemsemeyen senin yazdiklarini goruyorum . Kuru, kayitsiz, tepeden bakan bi halle. Senin fikrin saygi duyarim, ama en azindan sen de su an iliskimin evliligimin yasini tuttugumu gor ve buna saygi duy.cenazeye gidince soyle yapsaydiniz olmezdi bu adam demezsin.
Su an evdeyim erkek kardesim ve kuzenimle esya toparladik onlar bi posta eve birakmaya gitti esya. Ben yalnizim. Tek kisilik odaya gecmis burda uyumus. Ama yemek fln anasinda yiyo belli. Su var icecek var bi tek dolapta. Simdi ne kadar surer isin diye msj atti, 2 saat dedim. Esyanin niye hepsini almiyosun diye msj atmis bi de salak. Kamyon lazim su an alamam esyanin hepsini dedim. Sonra yalniz misin diye msj atti. Hicbisry yazmadim. Salak . Simdi mutfak bos, kitaplik bos dolaplar bos ootursun dursun. Hiyar herif.
Annesi aradi simdi bi yarim saat konusalim bana zaman ayir dedi. Toplantidayim dedim konusalimbi ben gitmeden dedi. Israr etti tamam dedim.. Ne diyecek bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?