Günaydın Noraz,
Elinden gelen herşeyi yaptın, ama kocan hala geri adım atmıyor, uzlaşmıyor Sen zaten kararını vermişsin. Bence en doğru karar. Yazık babacığın hala siz anlaşın bende konuşurum onunla diyor, yapıcı olmaya uğraşıyor. Üstelik şeker hastasıymış, Benim annem de şeker hastasıydı bilirim, çok ani öfkelenirler. yine de sinirlenmeden senin hatırın için alttan almış.
Araya artık kimseyi koyma, çaba da gösterme, bu adam hatır gönülden anlamıyor.
Yaptıklarının cezasını çekerler hiç merak etme.
Allahtan bulsun. Her gun beni ansin insallah.
Canim bence boyle biri icin ne kendini uz ne de aileni, bu konusmadan sonra bence daha da kararli ve daha guclu ol.
bosuna tekrar butun konusmalari teker teker aklindan gecirip kendini yipratma
sen bu evliligi kurtarmak icin elinden geleni fazlasiyla yaptin, olmayani oldurmak icin bosuna cabalamak gereksiz bence, ben eminim ilerde karsina daha iyi insanlar mutlaka cikar belki 6 ay sonra belki de bikac sene sonra
İkimiz de 30 yasinadyiz 6 ay fark var. Bu konusmayi niye yaptik onu dusunudum, bana zaten bunlari mailinde yazmisti. Aileme ettigi laflari beni affedememesi. Sadece ortaya bu sarti koymak icin desem, onu da soylemisti. Heralde dayisi konus siz cozun dedi diye. Mecburen konustu. Ve bu sefer ben alttan aldim diye iyice ustume geldi, aglatti bagirdi uzdu beni. O ailesi de benden konusyomus ya arkamdan, ben sorunluymusum annesini kiskanmisim. Benim sorunum hala kestirip atamamis olmam, gercekleri gormemem, cok onceden. 6-7 aydir problemleri asmak icin ugrasmam olmus. Zaten sallamam lazimmis. Bundan adam olmazmis. Bana diyoki ben onun gibisini bulamazmisim o yuzden devam etmek istiyomusum:) hey allahim. Adamdaki kibire bak. Hicbisey degismedi, hani konusayim son bi caba sarfedeyim icimde kalmasin diyordum. İyi oldu cok iyi oldu. Bu arada utanarak agrima giderek soyliyim, bana bi tokat atti tartisirken ilk defa. Ben daha konusmuiorm senle diye aglayark gittim uzaklastim dolmusa binecektim. bi yerde oturdum geldi arkamdan o kadar buyutme, sen de bana vurmustun dedi(4 -5) yil once, cok terbiyesizce konusmus ve beni delirtmisti sokak ortasinda. Pisman olup ozur dilemistim. Neyse, dedi ki ozur dilemiycem arkasindayim. İnanilmaz..
anlamadim son gorusmenizdemi vurdU?
dayisi onunla konustuktan sonra?
yanlis anladim degilmi?
anlamadim son gorusmenizdemi vurdU?
dayisi onunla konustuktan sonra?
yanlis anladim degilmi?
Doğru anladın canım, tartışınca tokat atmış, özür dilemek yerine de yıllar önce sen de bana vurmuştun demiş :S
karaktersiz pislik herif
simdi nasil guclu olman gerektigini anliyorsun degilmi
gencsin egitimlisin ailen arkanda hic bir sey kaybetmedin
dimdik yurumen gerek
bana kalsa burnundan getir
ailene soyle hatta onun ailesine soyle
darp raporu al (morluk olmasa bile) mahkemede isine yarasin
ama bir yandanda Allaha havale et cunku
cunku senin karakterin kirmaya intikama musait degil
sen yeterince uzuldun erkekler ayrilik acisini hemen cekmezler biraz zaman
gecince cekerler kadinlar ise hemen aci ceker sonra duzelir
bir kere geliyorsun dunyaya unutma
kendine deger ver ve o degersizi sutla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?