• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıldırmak üzereyim ne olur bi akıl verin, boşanmalı mıyım?

Günaydın Noraz,
Elinden gelen herşeyi yaptın, ama kocan hala geri adım atmıyor, uzlaşmıyor Sen zaten kararını vermişsin. Bence en doğru karar. Yazık babacığın hala siz anlaşın bende konuşurum onunla diyor, yapıcı olmaya uğraşıyor. Üstelik şeker hastasıymış, Benim annem de şeker hastasıydı bilirim, çok ani öfkelenirler. yine de sinirlenmeden senin hatırın için alttan almış.
Araya artık kimseyi koyma, çaba da gösterme, bu adam hatır gönülden anlamıyor.
Yaptıklarının cezasını çekerler hiç merak etme.

Insallah. Ici acisin vicdani rahat birakmasin insallah. Bosanmak onun icin kurtulusmus, oyle diyomus herkes. Sanki benim icin de benim ailem ayni seyleri demedi. Alsin anasiyla otursun kurtulsun bakalim. O ettigi kufurler basina musallat oldun insallah. Tovbe yarabbim insani delirtir ya. Keskeler icin cok gec ama keske bosuna alttan alip da yine havalara sokmasaydim. Ben nankormusum.annesi benim icin daha ne yapicakmis, kimse gelinine yApmAzmis bunlari diyo hala.

Allahtan bulsun. Her gun beni ansin insallah.

Canim bence boyle biri icin ne kendini uz ne de aileni, bu konusmadan sonra bence daha da kararli ve daha guclu ol.
bosuna tekrar butun konusmalari teker teker aklindan gecirip kendini yipratma
sen bu evliligi kurtarmak icin elinden geleni fazlasiyla yaptin, olmayani oldurmak icin bosuna cabalamak gereksiz bence, ben eminim ilerde karsina daha iyi insanlar mutlaka cikar belki 6 ay sonra belki de bikac sene sonra

Bulur da sen hiç merak etme. Sadece sabret. Kimsenin yaptığı yanına kalmaz. Mevlamın kantarı hassas tartıdır. Geçecek sadece sabır.

Canim bence boyle biri icin ne kendini uz ne de aileni, bu konusmadan sonra bence daha da kararli ve daha guclu ol.
bosuna tekrar butun konusmalari teker teker aklindan gecirip kendini yipratma
sen bu evliligi kurtarmak icin elinden geleni fazlasiyla yaptin, olmayani oldurmak icin bosuna cabalamak gereksiz bence, ben eminim ilerde karsina daha iyi insanlar mutlaka cikar belki 6 ay sonra belki de bikac sene sonra

Aynen kafamdan gecirip duruyorum. Yaziklar olsun ona daha ne diyeyim..

Malesef bazen kacinilmaz oluyor... Guclu olmak lazim. Dusunup kendini yipratmamaya calis. Ben ayni senin durumunda oldugum zaman normal yollarla kendime geldim. Spor yaptim, gitar oyrendim, kitab okurdum, sik-sik kendime suprizler yapardim, gider gezer tozardim, birseyler yerdim, yeni arkadaslar edinirdim, fikrimi dagitmaya calisirdim. Ve tabiki vazgecilmez "alis veris" :) Yani hayatin baska taraflarina bakmaya calisiyordum. Bazen umursamaz olmak lazim ya. Eger boyleyse karsindaki ne yapacan? Kabullenib kendi yolunla gideceksin. Dediyim gibi, herseyi iyice dusunduysen, emiseniz bir-birinizden artik bunlari dusunmeyi birakta kendine vakit ayir, aman olacaksa olsun de. Zor ama bir sure sonra geciyor acisi. :34:

İkimiz de 30 yasinadyiz 6 ay fark var. Bu konusmayi niye yaptik onu dusunudum, bana zaten bunlari mailinde yazmisti. Aileme ettigi laflari beni affedememesi. Sadece ortaya bu sarti koymak icin desem, onu da soylemisti. Heralde dayisi konus siz cozun dedi diye. Mecburen konustu. Ve bu sefer ben alttan aldim diye iyice ustume geldi, aglatti bagirdi uzdu beni. O ailesi de benden konusyomus ya arkamdan, ben sorunluymusum annesini kiskanmisim. Benim sorunum hala kestirip atamamis olmam, gercekleri gormemem, cok onceden. 6-7 aydir problemleri asmak icin ugrasmam olmus. Zaten sallamam lazimmis. Bundan adam olmazmis. Bana diyoki ben onun gibisini bulamazmisim o yuzden devam etmek istiyomusum:) hey allahim. Adamdaki kibire bak. Hicbisey degismedi, hani konusayim son bi caba sarfedeyim icimde kalmasin diyordum. İyi oldu cok iyi oldu. Bu arada utanarak agrima giderek soyliyim, bana bi tokat atti tartisirken ilk defa. Ben daha konusmuiorm senle diye aglayark gittim uzaklastim dolmusa binecektim. bi yerde oturdum geldi arkamdan o kadar buyutme, sen de bana vurmustun dedi(4 -5) yil once, cok terbiyesizce konusmus ve beni delirtmisti sokak ortasinda. Pisman olup ozur dilemistim. Neyse, dedi ki ozur dilemiycem arkasindayim. İnanilmaz..

canım hiç üzülme terbıyesız vurmus sende bana vurmustun buyutme dıyo bıde.boşver allaha bırak ah nasıl olsa tutuyo allah haklıyı haksızı biliyo .onun gibisini bulamazmısın bide böyle demiş ya amac bu zaten deseydın keske senın gibisini istemiyorum deseydin.kimse bulunmaz hint kuması degıl ama sen bu adama deger verdıgın için kendını bu kaadar degerli görüyo bu.ayrıldıgınızda anlar kıymetını nasılsa ama iş işten geçmiş olucak.yasın daha genc ınsallah daha ıyı bırıyle olursun ılerde kıymetını bılen.

anlamadim son gorusmenizdemi vurdU?
dayisi onunla konustuktan sonra?
yanlis anladim degilmi?

Doğru anladın canım, tartışınca tokat atmış, özür dilemek yerine de yıllar önce sen de bana vurmuştun demiş :S

anlamadim son gorusmenizdemi vurdU?
dayisi onunla konustuktan sonra?
yanlis anladim degilmi?

Evet aynen. Simdi dayisi annesi babasi bilse nasil yuzlerine bakicak acaba? Yillar onceki olayi nasil sindirememis. Az gelismis iste. Bende hata ben bunu nasil sevdim de nasil evlendim..

karaktersiz pislik herif
simdi nasil guclu olman gerektigini anliyorsun degilmi
gencsin egitimlisin ailen arkanda hic bir sey kaybetmedin
dimdik yurumen gerek

bana kalsa burnundan getir
ailene soyle hatta onun ailesine soyle
darp raporu al (morluk olmasa bile) mahkemede isine yarasin
ama bir yandanda Allaha havale et cunku
cunku senin karakterin kirmaya intikama musait degil

sen yeterince uzuldun erkekler ayrilik acisini hemen cekmezler biraz zaman
gecince cekerler kadinlar ise hemen aci ceker sonra duzelir
bir kere geliyorsun dunyaya unutma
kendine deger ver ve o degersizi sutla

Online olduğunu gördüm Noraz. Nasılsın var mı bir değişiklik?

karaktersiz pislik herif
simdi nasil guclu olman gerektigini anliyorsun degilmi
gencsin egitimlisin ailen arkanda hic bir sey kaybetmedin
dimdik yurumen gerek

bana kalsa burnundan getir
ailene soyle hatta onun ailesine soyle
darp raporu al (morluk olmasa bile) mahkemede isine yarasin
ama bir yandanda Allaha havale et cunku
cunku senin karakterin kirmaya intikama musait degil

sen yeterince uzuldun erkekler ayrilik acisini hemen cekmezler biraz zaman
gecince cekerler kadinlar ise hemen aci ceker sonra duzelir
bir kere geliyorsun dunyaya unutma
kendine deger ver ve o degersizi sutla

Aynen dusundukce o son halini cildiriyorum. Nasil bir insan bu hale gelebilir? Ben aileme soyleme konusunda kararsizim cunku hic iyi seyler olmaz. Kafasini kirarlar biliuorum, hakediyo cok fazla hakediyo ama iste ben kotu olmayayim ailem kotu olmasin. Ama dayisini son bir arayip bana bunlari dedi boyle yapti diyecegim, gorsun yegeni nasil bir insan utansin. Adam kesin sok olacak cunku o olumlu bir sonuc bekliyodu evlilik yikilmasin istiyodu, gorur simdi kimmis yikan. Artik yuzune mi tukurur ne yapar bilemem, bi utansin o da dayisindan annes babasindan.

dayisina de

sizin sozunuze itibar edildigi icin
duyarli bir insan oldugunuz icin sizi aramistim
ama ona soylemissiniz bu onu cok sinirlendirdi
ustelik vurdu bana
de
vicdan yapsin adam gider kizar o soyler aileye yaptigi terbiyesizligi
sonra bir dahada muhatap olma
valla ailene soylersen durum kotu olabilir

Nasılsın Norazcım bayadır haber yok senden merak ediyorum seni.

Valla konuyu okunca icim sisti. Adam mailin icinde sana capsizsin diyor, ailen hakaretler ediyor, ailenle bir daha gorusmeyeceksin diyor, sen bir iki yumusak lafina bakip esim bana hala asik diye dusunuyorsun

Nisanda istedigin gibi gelinlik giymeyeceksin diye yuzugunu cikarmakla tehdit ediyor geri adim atiyorsun, arkadaslarinla gorusme diyor gorusmuyorsun, ayrilik asamasinda bile bugun gorusucez is cikisi hazir ol gibi emirlerine offf ugrasmak istemedim kabul ettim diyorsun, dayisini arayip bana boyle dedi boyle yapti araci olun diye yalvariyorsun ve hala dayisini aramak gibi bir dusunce aklindan geciyor.

Adam sana vuruyor, aglayarak seninle bir daha konusmuycam diye kaciyorsun.

Kusura bakma ama acayip zayif br karaktersin. Kocanin bir tarafini kaldiran sensin, hareketlerin resmen canak tutmus, anlamis zayifligini geldikce geliyor ustune. Seni sevdigi falan da yok, insan ne kadar sinirlenirse sinirlensin ayagina cam batsa sevdigi insanin uzulur.

Tatlim sen hareketlerinle sana capsiz demesini hak etmissin, adamin bir tane adimi yok cabalayip duruyorsun, severek ayrilicaz falan diye mesajlar, dayiyi aramalar (dayisinin esine aradigini soylemeyecegini dusunmen de ayri bir saflik)

Git sana vurdugunu babana soyle dovuyorlar mi ne yapiyorlarsa yapsinlar, arabayi sana vermezse de tum camlarini lastigi falan indir perte cikar.

Youmum biraz sert olmus olabilir insanlarin evlilikleri sursun diye bu kadar asagilanmayi kabullenmelerine inanamiyorum, ben de evliyim ve bana kocam capsiz vs diyip suratima bir tane gecirse bir punduna getirir yemegine uyku ilaci atar iskence yaparim. Simdiye kadar zittir ol allahin kompleksli ezigi diye mesaj atmaman hata

Soyle yap, "askim tum sartlarini kabul ediyorum, su an icin bosanmayi goze alamiyorum, bize 1202173827643674. sansi tanimaya karar verdim, X aksminda oradayim" diye mesaj at. O gun cek kapiya kamyonu tum esyalarini doldur, giderken de dovun biraz

Ya bu konu sahte olabilir, ne zaman biri kurbanlik koyun modunda hareket etse okuyanlara yuh be artik dedirtse o konu sahte cikiyor

Bu ask alan degil, bildigin stockholm sendromu

Sendrom falan degil. Gercek. Ne guzel sen yasamamissin boyle seyler ama yasayanlar var demekki. Evet zayif davranmism evet onun bi tarAflarini kaldiran benim. Eee?? Nspiyim burada konu actim derdime ortAk aradim dost aradim, ister ilgilenmezsingecersin isterbisry yazarsin. Konu sahteymismis.. Keske sahte olsaydi da bunlari yasamamus olsaydim. Sana mutlluluklar, hayatta be yazikki senin gibi mutlu olamayanlar da var.

Back