Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çıldırmak üzereyim ne olur bi akıl verin, boşanmalı mıyım?
- Konu Sahibi noraz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?"küçük dünya", ben ozel mesaj gonderemiyorum, limitim henuz dolmamis bana istersen fb'tan ulas, https://www.facebook.com/p.ibbieta, daha sonra konulara cok girerim, cok seyler yazarim, limitim dolur :)
Cok sagol. Ben facebook kullanmiyorum ama. Buradan yazisiriz yine. Senin ikiskinde kocan seviyomus yine. Benimki fos cikti. Nasip degilmis.
Cok uzun aslinda ama cok yoruldum kirildim, oer gececegim simdilik, ayrintilari anlatirim. Dayisi beni vu aksam aradi olunlu konustu. Ariycak seni konusursunuz dedi, yuva oyle cabuk yikilmaz, evliligin ilk yillari zir gecer dedi. Sonra benimki aradi bulustuk. Aileme yine giydirme, bana ofke yine. Sakince konusabildigmZ anlarda benle devam etmek icin sarti' benim bir daha ailemle gorusmemem" hayat boyu babami kardeslerimi amcalarimi herkesi. Bi anneni 2 haftada bir gorursun diyo. İnanabiliyo musunuz? Bi de onun ailesi bana cok kirginmis annesi beni affetnezmis yuzyme bakmazmis kimse.ha bir de benim psikolojik sorunlarim varmis vu da yeni cikti:) annesini ve kizkardesini kiskaniyomusum daha neler neler.. İnanamadim. Ben dedim bu sarti kabul etmem sen ailemi gorme istemiyosan . Sen de gormiceksin diyo. E dedim bu durum gercek olabilir mi bi dusun bi hayal et, bayramda cenazede bile yok diyosun. Ben boyle mutlu olamam. Derdim degil diyo. Sen de olamazsin dedim gunah bu zaten. Ben zaten olmucam diyo. Beni artik sevmiyomus. Benim icin tek sey buydu dedim diger hersey asilirdi, sevgi yoksa ben evli kalamam, derdim evli olmak degil. Sen zaten barismak istemiyosun, bi adimin bi caban yok. Ben boyle devam edemem dedim. İstersen simdi karar verme uc gun dusun dedi. Yok kararim degismicek ben ailemi evliligime karistirmam, evi terketmem, sorunlarimizi biz cozelim kabul. Hatali oldugum yerler de var kabul ama bu. Sarti kabil edemem dedim. Ha bi de dediki bir ara bosanmak onun icin kurtulusmus oyle diyomus ailesi. Benimkiler de aynisini diyo dedim, ama bak ben burdayim senle kurtarabilirim diye geldim. Bu laflardan sonra artik hiccbisey olmaz. Bitmis bitmis ben hala uzulmusum.. Gecen gencligime yazik ..
Ofkesinden demis ola bilirmi?... Belli ki ailesi de ona etki yapabiliyor. Ama bak, sana "uc gun zamanin var dusun" diyorsa, demekki oda ayrilmanin taraftari degil tum bunlara ragmen. Belkide kendi egosundan, sinirinden, ailesinden etkilendigi icin oyle diyordur. Yok eger gercekten ask bitmisse, bitmistir... Sadece bundan emin olmak lazim. Sonraki pismanlikta fayda etmez... Bence kendinize bir sure tanimalisiniz. Onun gittiyi yolla gitme, sen dogru yoldasin. Sakin mantiklisin. Karar vermeye acele etmeyin, bir birinizi anlamaya calisin. Bosanmak kolay bir is... Iyice dusunun :2:
Cok sagol. Ben facebook kullanmiyorum ama. Buradan yazisiriz yine. Senin ikiskinde kocan seviyomus yine. Benimki fos cikti. Nasip degilmis.
Ne sevmesi yahu, bana ettigi kufurleri haraketleri bir bilsen... En son "yinemi geldim su eve senin yuzunu suratini gordum" derdi, "cik git bir dahada yuzunu gormeyim, defol" derdi. Hatta en son gece, "sabah gidiyorsun bir dahada yuzunu gormeyecem" demisti. Ama sonra? Siniri gectikten sonra... Aylardir agladi pisman oldu, sevgi mesajlari bilmem neler... Bende tabi onu seviyordum. Yani insanin psikolojik durumuna bagli. Kizginliktan cok seyler soylene bilir, yapila bilir. Ben kendimden biliyorum. Acele etme kardesim. Kendinize sure taniyin. Bu yolun donusu yok cunku
- 21 Mart 2013
- 7.876
- 4.310
- 248
Vallah krndiniz bilirsiniz ama bukadar hakarete burnundan kildirmamaya bide üstüne sizinsevmedigini hic cekinmeden söylemis,artik bence sizde bi kendinize gelin...öfkeyle bile demis olsa bu cok agir,siz elinizden geleni yaptiniz cok güzelde konusmussunuz...birakin ne hali varsa görsün,emin olun pisman olacaktir ama siz daha bisey yapmayin...oluruna birakin artik dedigim gibi güclü ve dik olun,hem bi süre zatfinda dahada netlesir kafanizdakilerde ama daha ona yüz vermeyin...
Hic degmezmis uzulmeme, bu zaten bitirmis. Ailesinin gururu uzuntusu.. Biz diyorum hicbisey eskisi gibi olmicak diyo. Artik gercekten yuzde yuz eminim o benle bir gelecek gormuyor. (
Sen elinden geleni yapmissin bu evlilik icin.Ama burda sana yazanlarin cogu evli ve aklin yolu bir.
Kacan kovalanir.
Fakat sen bir türlü firsat vermiyorsun,esinin seni kovalamasina ,herkesi araya katiyorsun.Anliyorum düzelmesi icin caba gösteriyorsin ama bak bir bakalim. senin yöntemin bu güne kadar ise yaramis mi? Dinle sana burda akil verenleri.
Kapa telefonunu sana ulasamasin,ailenle seni görüstürmemek ne demek.Sen bi de hala alttan aliyorsun,bana diyecek biri öyle ,cehennemin dibine kadar yolun var derdim.Zaten üzüntülüsün kirmak istemem seni ama sen böyle devam edersen ,bunlar senin daha iyi günlerin.
Cek resti sallama artik su adami.Üzgünüm bazi adamlar medeniyetten,konusmaktan anlamiyor.O zaman herekese hakkettigi sekilde davranirsin.
Düsün ki bir süre uzaga calismaya gitti esin , yok iste ,hayatini düzene sok, önce sen kendine deger verecek saygi duyacaksin ki,esinde sana saygi duyacak. Üniversite mezunuyum diyorsun,ama bir bak kendine ezildikce onun karsisinda eziliyorsun.Hala bu is bitti galiba diyorsun.Illa seni iyice dövmesi ,sokaga atmasi falan mi lazim anlaman icin.Niye böyle davraniyor,kendine eziyet ediyorsun.
Bir süre arama,araya birini koyma,sadece kendini dinle,bir gözden gecir iliskini.Bu arada düzelecekse zaten düzelir.
- 21 Temmuz 2012
- 895
- 243
- 323
Ah bu erkekler... Artık öyle eminimki defolu erkekler çok benzer davranışlar sergiliyorlar. Anlattıklarında kendi eşimi gördüm. Benimki de aklı sıra ailemle görüştürmeyecekti. Ama yok öyle bir şey. Bu ne saçmalık ya anlamıyorum bu erkekleri evlenene kadar kul köle evlenince saçma sapan dayatmalar. Arkadaşım boşanmak hiç kolay bir şey değil evet. Tamam bitti ellerimi silkeleyip arkama bakmadan gidiyorum demek öyle zor ki Aynılarını ben de yaşadım ama baktım olmuyor olmuyor... Ben onu Allah'a havale ettim... Bitirdim. Eski yıkıntıları bir odada kilitledim. Çünkü ben değer görmedim, gördüğüm kadarıyla sen de görmüyorsun. Peki böyle hayat nereye kadar gidecek. Bu adam seni sevmiyorum falan muhabbetine gidiyorsa yol ver gitsin. Evlilikte blöf falan olmaz. Yok kaçan kovalanır falan. Siz liseli sevgili değilsinizki böyle oyunlara ihtiyaç olsun. Evlilik kurumu bir gemi gibi, bir yerden delik aldı mı su alıyor alıyor sonra da batıyor. Yine son karar senin, biz kadınlar için gerçekten boşanmak zor bir durum ama bence bırak gitsin...
- 11 Ekim 2011
- 1.577
- 642
- 173
- 44
Norazcim biz bir-birimizi cok seviyorduk ama oyle kavgalar ediyorduk ki... her defasinda ben evden cikar giderdim, bazen arkadasimda kalirdim bazen annemlerde, hatta bir keresinde kis ayinda gece 3-te bile evden ciktigim olmusdu, gerci sonra geri dondum... yani her kavgamizdan sonra o beni birakmak istemediyi icin "hayir don eve artik bunlari unutalim hersey duzelecek" der sarilirdi barisirdik, 2 gun sonra yine ayni sey... o hep morali bozuk sinirli olurdu, sorunlari olurdu, o yuzden de evde kavga cikardi boyle. ama hic mahkeme derecesine gelmedik. cunku bosanmaya karar verdiyimiz anda o bu karari bozardi bende vazgecerdim. en son ayrildigimizda ise, artik dayanilmaz hale gelmisti ben bu sefer bir cok esyalarimi aldim ve evden ciktim, annemlere gittim, calisiyordum birde. ama her 3-4 gunden bir kocamin evine gidib evi temizler yemek pisirir, meyva falan alirdim... cunku onu seviyordum (hala seviyorum) aramizda sevgi ask vardi, sadece anlasamiyorduk. ha, tabi onuda soyleyim ki, bir birimize cok kizgin siddetli halimizde cok olurdu. kufurler, itmeler falan... ben 3-4 gun arayla gittiyim zaman o "geri don, sacmalama, ne ayrilmasi" dedi ama donmedim. ama hala kararsizdim... son zamanlar eve geldiyimde 3 gunde bir yuzume bakmazdi sabaha kadar bilgisayarda otururdu bana dokunmazdi... bir gun tesadufen telefonunda mesajlari okudum ve beni aldattigini oyrendim, itiraf etti. ona cok guveniyordum halbuki. bunu bildiyimde dunyam yikildi temelli gittim. o gidis bir daha donmedim... ondan sonra defalarca geldi, yalvardi, agladi, pisman oldugunu soyledi, geri donmem icin yalvardi, bende cok iztirap cektim ama akilsizligim iste DONMEDIM. sonra nasil pisman oldum... cok buyuk depresyona girdim, intihar etmek istiyordum, her gun iciyordum alkol aliyordum ve bu esnada gittim bende baskasiyla yakinlastim... hayatimin en buyuk hatasini yaptim. simdi eski yuvamin kocamin onun herseyinin hasretini cekiyorum.
Uzun yazdim ama, sana tavsiyem budur ki, sonucta bu senin sevdiyin bir insan olmus (bende kocami evlenmezden once 4 yil taniyordum) hicmi onunla aranda sevgi olamaz? tabiki var, oda seni mutlaka seviyordur. gidip normal konusub anlassan guzel guzel, olmazmi? derdi neymis neden sana boyle davraniyormus, soramazmisin? karsilikli el ele oturub bir birinizi anlamaya calisamazmisiniz? sonucta sevib evlendiniz yakinlastiniz bir can oldunuz... bir aile kurdunuz. simdi bence o cok simariklik yapiyor. sen ailenin ciddiyyetinin farkindasin ama o degil. sen buyukluk goster, onunla goz goze konusub anlasmaya calis. hickimseyi de araya sokma. anneler dayilari hickimseyi. ikinizin sorununu yalniz ikiniz hallede bilirsiniz. bir birinizi anlamaya devam etmeye calis. o simdi yanlis yapiyor, irelide anlayacak yaptigi yanlisi. onunla yuvani kurtar. eger sevmissen, demekki sevmeye layik birisi ki sevmissin. insan ikinci kez evlenince icinde bir burukluk kaliyor... ben evlenmedim ama kendimi gercekten kotu hissediyorum. keske bir yolla kurtara bilseydim ailemi diyorum. yuva yikmak kolay, ama insan sonra bin pisman oluyor. simdi simariklik yapiyor o, sen onun sevdiyi kadinsin, onun kadinisin, onunla kavga deyil askla guzel yolla halletmeye calis... Allah yardimcin olsun canim.
arkadasim etme eyleme
adam seni dövmüs aldatmis
sen dönmedin diye pismanlik duyuyorsun
siddet goren aldatilan kadinlara yuvani yikma mesaji vermen dogru degil
arkadasim etme eyleme
adam seni dövmüs aldatmis
sen dönmedin diye pismanlik duyuyorsun
siddet goren aldatilan kadinlara yuvani yikma mesaji vermen dogru degil
Cok haklisin. Hic layik olmadigim seyler yasadim. Sacma gelebilir ama hepsinin bir sebebi vardi. Siddet - sinirlerimizin asiri bozulmasi, aldatma - son zamanlari benim evden ayri yasamam, onunla kavgalar etmem, kendimden uzaklastirmam. Vede, bende aldattim. Ben cok sadik, ailesine bagli, oyle seylere nefret eden birisi, dusunun ki ben bile yaptim bunu uzaklastigim zaman. Guya intikam aliyordum, ne akilsa artik. Ama ben 2. sansi haketmiyormuydum? Insan yanlis yapa bilir, sinirleri de bozuk ola bilir, tamam hic yakistirmiyorum - bu arada, bende ailede asla kufur gormemis, dayak hic gormemis, medeni yasayan bir insandim - ama su hayatta neler olmuyor? Iki insan anlasamaz diye ayrilir, ama ya anlasiyorda kendi cocuksu yanlislari yuzunden aslinda ayrilmis oluyorsa? Bende biliyorum, boyle durumda arkana bakmadan gitmek sart, ama biz ayrildiktan sonra oyle pisman olduk ki. Megerse bir-birimizi ne kadar cok seviyormusuz da, bunu goremiyormusuz. Simdi ikinci sansimiz olsa yapmayiz eski hatalari. Ben asla yapmam mesela. Oda coook seyleri anladi. Zaten en akilli insanlar vaktinde yanlislari ve gercekleri gore bilenlerdir. Ben sadece acele etmemesini ve bir-birlerini iyice anlamalarini tavsiye ederim. Isin asli koku nedir, ne degildir diye. Tabiki ortada sevgi istek kalmamissa, devam etmenin ne alemi var. Hakkinda hayirlisi olsun.
ne alaka demeyın ama senın ve esının yasını cok merak ettım yanı 30dan buyukse böle cocuksu davranması sankı özellıkle böyle yapıyo gibi.
İkimiz de 30 yasinadyiz 6 ay fark var. Bu konusmayi niye yaptik onu dusunudum, bana zaten bunlari mailinde yazmisti. Aileme ettigi laflari beni affedememesi. Sadece ortaya bu sarti koymak icin desem, onu da soylemisti. Heralde dayisi konus siz cozun dedi diye. Mecburen konustu. Ve bu sefer ben alttan aldim diye iyice ustume geldi, aglatti bagirdi uzdu beni. O ailesi de benden konusyomus ya arkamdan, ben sorunluymusum annesini kiskanmisim. Benim sorunum hala kestirip atamamis olmam, gercekleri gormemem, cok onceden. 6-7 aydir problemleri asmak icin ugrasmam olmus. Zaten sallamam lazimmis. Bundan adam olmazmis. Bana diyoki ben onun gibisini bulamazmisim o yuzden devam etmek istiyomusum:) hey allahim. Adamdaki kibire bak. Hicbisey degismedi, hani konusayim son bi caba sarfedeyim icimde kalmasin diyordum. İyi oldu cok iyi oldu. Bu arada utanarak agrima giderek soyliyim, bana bi tokat atti tartisirken ilk defa. Ben daha konusmuiorm senle diye aglayark gittim uzaklastim dolmusa binecektim. bi yerde oturdum geldi arkamdan o kadar buyutme, sen de bana vurmustun dedi(4 -5) yil once, cok terbiyesizce konusmus ve beni delirtmisti sokak ortasinda. Pisman olup ozur dilemistim. Neyse, dedi ki ozur dilemiycem arkasindayim. İnanilmaz..
Günaydın Noraz,
Elinden gelen herşeyi yaptın, ama kocan hala geri adım atmıyor, uzlaşmıyor Sen zaten kararını vermişsin. Bence en doğru karar. Yazık babacığın hala siz anlaşın bende konuşurum onunla diyor, yapıcı olmaya uğraşıyor. Üstelik şeker hastasıymış, Benim annem de şeker hastasıydı bilirim, çok ani öfkelenirler. yine de sinirlenmeden senin hatırın için alttan almış.
Araya artık kimseyi koyma, çaba da gösterme, bu adam hatır gönülden anlamıyor.
Yaptıklarının cezasını çekerler hiç merak etme.
Elinden gelen herşeyi yaptın, ama kocan hala geri adım atmıyor, uzlaşmıyor Sen zaten kararını vermişsin. Bence en doğru karar. Yazık babacığın hala siz anlaşın bende konuşurum onunla diyor, yapıcı olmaya uğraşıyor. Üstelik şeker hastasıymış, Benim annem de şeker hastasıydı bilirim, çok ani öfkelenirler. yine de sinirlenmeden senin hatırın için alttan almış.
Araya artık kimseyi koyma, çaba da gösterme, bu adam hatır gönülden anlamıyor.
Yaptıklarının cezasını çekerler hiç merak etme.
Olanlara dun gece uzulmedim de aglayamadim bile. İcime attim, olu gibi kalktim bu sabah. Yerine grlen ozguvenimi yine yerle bir etti, bi konusmayla acisini cikardi aklinca. Herseyin intikami icin beni uzdu iste yapti yapacagi igrenclikleri. En basta bu adamdan ne koy olur ne kasaba demistiniz, ben icimde hala bi unuda tutunmustum. Siz hakliydiniz. Goremedim, gormek istemedim. Simdi bana vurdu desem dunyayi basina yikarlar. Diyemem de. Allahindan bulsun.
- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
- 248
İkimiz de 30 yasinadyiz 6 ay fark var. Bu konusmayi niye yaptik onu dusunudum, bana zaten bunlari mailinde yazmisti. Aileme ettigi laflari beni affedememesi. Sadece ortaya bu sarti koymak icin desem, onu da soylemisti. Heralde dayisi konus siz cozun dedi diye. Mecburen konustu. Ve bu sefer ben alttan aldim diye iyice ustume geldi, aglatti bagirdi uzdu beni. O ailesi de benden konusyomus ya arkamdan, ben sorunluymusum annesini kiskanmisim. Benim sorunum hala kestirip atamamis olmam, gercekleri gormemem, cok onceden. 6-7 aydir problemleri asmak icin ugrasmam olmus. Zaten sallamam lazimmis. Bundan adam olmazmis. Bana diyoki ben onun gibisini bulamazmisim o yuzden devam etmek istiyomusum:) hey allahim. Adamdaki kibire bak. Hicbisey degismedi, hani konusayim son bi caba sarfedeyim icimde kalmasin diyordum. İyi oldu cok iyi oldu. Bu arada utanarak agrima giderek soyliyim, bana bi tokat atti tartisirken ilk defa. Ben daha konusmuiorm senle diye aglayark gittim uzaklastim dolmusa binecektim. bi yerde oturdum geldi arkamdan o kadar buyutme, sen de bana vurmustun dedi(4 -5) yil once, cok terbiyesizce konusmus ve beni delirtmisti sokak ortasinda. Pisman olup ozur dilemistim. Neyse, dedi ki ozur dilemiycem arkasindayim. İnanilmaz..
Olanlara dun gece uzulmedim de aglayamadim bile. İcime attim, olu gibi kalktim bu sabah. Yerine grlen ozguvenimi yine yerle bir etti, bi konusmayla acisini cikardi aklinca. Herseyin intikami icin beni uzdu iste yapti yapacagi igrenclikleri. En basta bu adamdan ne koy olur ne kasaba demistiniz, ben icimde hala bi unuda tutunmustum. Siz hakliydiniz. Goremedim, gormek istemedim. Simdi bana vurdu desem dunyayi basina yikarlar. Diyemem de. Allahindan bulsun.
Sana vuran elleri kırılsın inşallah, aciz. Bunu yapan adam acizdir. Karşı tarafı bastıramayan adam(?) yapar bunu.
Dik dur lütfen. Ağlama üzülme. Allah'ın sevdiği kulusun ki sana gerçek yüzünü her seferinde gösteriyor. sen de gör artık.
of ki ne off, canım arkana bakmadan kaç kurtul
bu adamdan ne sana ne de başkasına yar olmaz. olmasında böylelerinin soyu tükensin.
Hala .idik yarışında sen vurdun da ben vurdum da bik bik bik
Elleri kırılsın dengesiz.
- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
- 798
noraz hakkında hayırlısı olsun....adam seni barışmaya ikna edeceği yerde birde utanmadan tokat attı öylemi....çok yazık...bırak yoluna gitsin...sen de hayatına yeni bir yön verirsin...allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın hakkında hayırlısı olsun....artık diyecek birşey kalmadı...üzüldüm....
- 3 Mayıs 2012
- 1.388
- 1.576
- 133
Bir saniye ben anlamadım bu buluşmanızda mı sana vurdu? Yok arkadaşım bundan hiç bir şey olmaz ne olur geri dönme, barışma konuşmasında bile sana el kaldırdığına göre seni gözden çıkarmış ve hayvanlaşmış.
Elle tutulur hiç bir yanı yok bu herifin. Allah yardımcın olsun Allah içine soğukluk versin.
Ama geri dönersen gazetelerin 3. sayfalarına bir gün muhakkak haber olursun arkadaşım ne olur dönme..
Elle tutulur hiç bir yanı yok bu herifin. Allah yardımcın olsun Allah içine soğukluk versin.
Ama geri dönersen gazetelerin 3. sayfalarına bir gün muhakkak haber olursun arkadaşım ne olur dönme..
- 21 Mart 2013
- 7.876
- 4.310
- 248
Allaha havale et canim...bide utanmadan tokat atiyo,üstüne özür bile dilemiyor...pes gercekten pes...birakin anasiyla bacisiyla ne yaparsa yapsin,kafasini cok vuracakta neyse...vallah böyle bi olaydan sonra direk avukata giderdim artik bardagi iyice tasirdi,kendisini ne saniyosa,eminim hala sizin ayrilmiycanizi aciz ona muhtac oldugunuzu düsüyor...siz seviyorsunuz yaaa ona kul köle olcaksiniz...geri dönseniz neler yapacak daha nelerrrr...yol verin gitsin,salmayin kendinizi,aksine gurur duyun kendinizle böyle bes para bi adama deger veripte yuvanizi kurtarmaya ugrastiginiz icin o yansin siz degil...