- 22 Aralık 2009
- 877
- 148
- 333
Nerden biliyorsun dayısının onunla konuştuğunu?
Bir üste alıntı yaptığım mesaja bakarmısın.KOcası dayısıyla konuştu diye çapsız demiş.
mesaj atmış.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hala onu sevdigin icin aci cekiyosun demek.. Ben de seviyorum. Ama hicbisey istedigim gibi gitmedi. Buyudu buyudu iyice arapsacina dondu olay. Simdi bana mesaj atmis, dayimi aramissin diye. Dayisi aramizda kalicak demisti:/ yaptigin capsizliklara yenisini ekledin demis. Bana sevgisi saygisi belliymis, aileme yazdiklari belliymis, mailde yazmismis. İyice dusun bikac gun bundan sonra hicbisey senin istedigin gibi olmicak demis. ((
Nasil aklina giriyim kalbini celiyim artik cok gec.. Babamda kaliyorum . Bana gicik olmus durumda tum sozleri mesajlari ailemi ve beni kotuluyor.. Olmicak galiba bu is( hayirlisi diye dua ettim hep ama olmicak..
Hala onu sevdigin icin aci cekiyosun demek.. Ben de seviyorum. Ama hicbisey istedigim gibi gitmedi. Buyudu buyudu iyice arapsacina dondu olay. Simdi bana mesaj atmis, dayimi aramissin diye. Dayisi aramizda kalicak demisti:/ yaptigin capsizliklara yenisini ekledin demis. Bana sevgisi saygisi belliymis, aileme yazdiklari belliymis, mailde yazmismis. İyice dusun bikac gun bundan sonra hicbisey senin istedigin gibi olmicak demis. ((
simdiye kadar alttan aldin ne oldu?
varmisin tersini denemeye?
oldu canim ben anladim senden bir sey olmaz
kendi egonda boguk komplekslerinle debeles
erkegim diye dolasirken gucun sadece beni korkutmaya yetti
buna ragmen yureklice yaptigin haksizliklari kabul etmeni
bekleyemem senden kusura bakma ama benim canim senden daha tatli
hadi anca gidersin
yaz gitsin
Nasil oldu mahkemeden mi donerdiniz hep? En son sen mi vazgectin nasil gelisti sona geldiniz merak ettim.. Bosandiktan sonra gorustunuz mu hic acaba o da uzgun mu?
simdiye kadar alttan aldin ne oldu?
varmisin tersini denemeye?
oldu canim ben anladim senden bir sey olmaz
kendi egonda boguk komplekslerinle debeles
erkegim diye dolasirken gucun sadece beni korkutmaya yetti
buna ragmen yureklice yaptigin haksizliklari kabul etmeni
bekleyemem senden kusura bakma ama benim canim senden daha tatli
hadi anca gidersin
yaz gitsin
En doğrusu, bencede yaz. Ne kaybedeceksin. Belki çektiğin rest işe yarar.
Bu nasıl bir kibirdir kocandaki, bekleyin bence hiç bir irtibatta bulunmayın, biraz merak etsin sizi.
Adam ayrılığın bilincine bile varamamış, bir süre sonra dank eder kafasına naptım ben diye melül melül dolanır, o zaman da geçmiş ola.
noraz sen bu adamdan kurtulmaya bak
her lafı küçümseme tehdit
git davanı aç güzelim o düşünsün biraz burnu sürtünsün
araya da sokma kimseyi
ne yapacaksan kendin yap kararlılığını görsün
o seni kusura bakma ama aciz korkak görüyo belli
istikrarını görünce apışıp kalır kaybettiklerini anlar
eşiniz neden her kavgada boşanalım diyor en ufacık seylerı kocaman kavgaya dönüştürüyor diye dşündüğümde sizi sevmediğini gördüm.eger sevse oda alttan almaya calısır kırmaktan korkar.ceker gıder sakınlesır gelır sonra kırmadan konusur sizinkisi bir tuhaf bncede boşanın.ezdırmeyın kendınızı daha fazla .hakkınızda hayırlısı olsun.kimseye kölelik yapmak zorunda değilsiniz.bu adamın ıstedıgı ne yazıkki bu ben ne dersem o olsun sen hep yap sus fılan.böyle bı hayat gecmez.
noraz üzgünüm ama sen alttan da alsan, üsten de alsan, kocanın aşkından ölsen onun umurunda değil.
adam keyfinde. ne yapsam, ne söylesem noraz bana aşık, vazgeçemiyor düşüncesinde. üstelik haklı.
bu haklılığın nedeni de sensin.
elbette seversin, insansın. ama eşin için aynı şeyi söyleyemeyiz. o insan görünümlü yürüyen kibir.
ne mutlu olmayı biliyor, ne de etmeyi.
zannediyorsun ki -ümitlisin- boşanma dilekçesi verirsen, ona mahkeme ilamı giderse, üzülecek.
emin ol üzülmeyecek. yine burnu havada sen istedin, bitir diyecek.
yazık ki o seni senin istediğin gibi sevmiyor.
Yapsin ama rest ceksin ama ayrilmasin. Onu kaybettigini anlamali. Ama yinede inada binib bir yuvani yikmak olmaz. Sadece onu incittigini anlasin, birde aileleri bu isten ceksin... Aile ise karistigi surecte hicbirsey iyi olamaz. Belliki oda hoslanmiyor bu durumdan buna kiziyor... Kizginlikla olacak is degil bu. Bir sure ayri kalip sakinlesmek lazim ama asla bosanma ciddi bir sebeb olmadigi surece. seni kaybedebilecegini anlamali, akli basina gelmeli ama sende inada binib gercekten isi ciddilestirme. sadece rest cek, ama asla bosanma. Anlasmaya calis, canim benim, herseyi guzel yolla yoluna koymak mumkun. Sadece bu gerginlik ortadan kalkmali.
En doğrusu, bencede yaz. Ne kaybedeceksin. Belki çektiğin rest işe yarar.
Bu nasıl bir kibirdir kocandaki, bekleyin bence hiç bir irtibatta bulunmayın, biraz merak etsin sizi.
Adam ayrılığın bilincine bile varamamış, bir süre sonra dank eder kafasına naptım ben diye melül melül dolanır, o zaman da geçmiş ola.
Bence yapa bilecegin tek birsey var, tum 3. 4. 5. sahislari aradan cikarib sadece ikiniz bu meseleyi halledin. gorusun anlasmaya calisin, herseyi konusun, bir birinizi anlamaya calisin. gerekirse bir birinize vakit taniyin. sen onun ustune gitme, oda senin. karar vermeye acele etmeyin. bir evde yasamaya devam edin ama kendinize bir sure taniyin. yada anlasin ayri evlerde yasayin, yinede bosanmaya acele etmeyin. mutlaka hersey yoluna girecektir. onun neden boyle yaptigini anlamaya calis? sana neden kiziyor, niye bu kadar ofkeli, seni sevmiyormu? bunun tek yolu ikinizin bu kizginligi aradan goturub sakin konusmaniz. sonra sana demesin kizgindim aklim yerinde degildi hata yaptim diye... sonucta yillarca sevmissiniz. eger ask bitmisse hersey bitmistir ama ya bitmemisse? bunu kesinlestirin. :44:
Norazcim biz bir-birimizi cok seviyorduk ama oyle kavgalar ediyorduk ki... her defasinda ben evden cikar giderdim, bazen arkadasimda kalirdim bazen annemlerde, hatta bir keresinde kis ayinda gece 3-te bile evden ciktigim olmusdu, gerci sonra geri dondum... yani her kavgamizdan sonra o beni birakmak istemediyi icin "hayir don eve artik bunlari unutalim hersey duzelecek" der sarilirdi barisirdik, 2 gun sonra yine ayni sey... o hep morali bozuk sinirli olurdu, sorunlari olurdu, o yuzden de evde kavga cikardi boyle. ama hic mahkeme derecesine gelmedik. cunku bosanmaya karar verdiyimiz anda o bu karari bozardi bende vazgecerdim. en son ayrildigimizda ise, artik dayanilmaz hale gelmisti ben bu sefer bir cok esyalarimi aldim ve evden ciktim, annemlere gittim, calisiyordum birde. ama her 3-4 gunden bir kocamin evine gidib evi temizler yemek pisirir, meyva falan alirdim... cunku onu seviyordum (hala seviyorum) aramizda sevgi ask vardi, sadece anlasamiyorduk. ha, tabi onuda soyleyim ki, bir birimize cok kizgin siddetli halimizde cok olurdu. kufurler, itmeler falan... ben 3-4 gun arayla gittiyim zaman o "geri don, sacmalama, ne ayrilmasi" dedi ama donmedim. ama hala kararsizdim... son zamanlar eve geldiyimde 3 gunde bir yuzume bakmazdi sabaha kadar bilgisayarda otururdu bana dokunmazdi... bir gun tesadufen telefonunda mesajlari okudum ve beni aldattigini oyrendim, itiraf etti. ona cok guveniyordum halbuki. bunu bildiyimde dunyam yikildi temelli gittim. o gidis bir daha donmedim... ondan sonra defalarca geldi, yalvardi, agladi, pisman oldugunu soyledi, geri donmem icin yalvardi, bende cok iztirap cektim ama akilsizligim iste DONMEDIM. sonra nasil pisman oldum... cok buyuk depresyona girdim, intihar etmek istiyordum, her gun iciyordum alkol aliyordum ve bu esnada gittim bende baskasiyla yakinlastim... hayatimin en buyuk hatasini yaptim. simdi eski yuvamin kocamin onun herseyinin hasretini cekiyorum.
Uzun yazdim ama, sana tavsiyem budur ki, sonucta bu senin sevdiyin bir insan olmus (bende kocami evlenmezden once 4 yil taniyordum) hicmi onunla aranda sevgi olamaz? tabiki var, oda seni mutlaka seviyordur. gidip normal konusub anlassan guzel guzel, olmazmi? derdi neymis neden sana boyle davraniyormus, soramazmisin? karsilikli el ele oturub bir birinizi anlamaya calisamazmisiniz? sonucta sevib evlendiniz yakinlastiniz bir can oldunuz... bir aile kurdunuz. simdi bence o cok simariklik yapiyor. sen ailenin ciddiyyetinin farkindasin ama o degil. sen buyukluk goster, onunla goz goze konusub anlasmaya calis. hickimseyi de araya sokma. anneler dayilari hickimseyi. ikinizin sorununu yalniz ikiniz hallede bilirsiniz. bir birinizi anlamaya devam etmeye calis. o simdi yanlis yapiyor, irelide anlayacak yaptigi yanlisi. onunla yuvani kurtar. eger sevmissen, demekki sevmeye layik birisi ki sevmissin. insan ikinci kez evlenince icinde bir burukluk kaliyor... ben evlenmedim ama kendimi gercekten kotu hissediyorum. keske bir yolla kurtara bilseydim ailemi diyorum. yuva yikmak kolay, ama insan sonra bin pisman oluyor. simdi simariklik yapiyor o, sen onun sevdiyi kadinsin, onun kadinisin, onunla kavga deyil askla guzel yolla halletmeye calis... Allah yardimcin olsun canim.
Noraz Allah aşkına bir dik dur yaa, su yazdıkları hic mi zoruna gitmedi? Şu kırmızıyla boyadığım cümle icn bile boaşnır bu adam. Sen eve dönersen sadece benim borum öter diyor sana.
Ya sen git ac davanı, tırssın azıcık. Böyle devam edersen o eve dönüp 6 ay sonra yine baba evine geleceksin. Sen eve dönünce bu adam sana sarılmak yerine her olanı burnundan getirecek.
Aslında belliydi dayısının arayacağı...
Dayısını arayıp da neden söylediniz diye sorma bence.
Bir süre sessiz kalman en iyisi gibi, Noraz.
İkizler ustune oglak yukselenim.noraz sen ne burcusun ya? hakkaten merak ettim şaka değil.. şimdi sen bu mesajı aldın ve yarın gidip dava açmayacaksın değil mi? ona "hayır tatlım herşey benim istediğim gibi olacak! mahkemede görüşürüz" diye bir mesaj atıp yarın avukata vermezsen ne olacak biliyor musun? gurursuz bir şekilde döndüğün evinde, o yeni işkence metotları geliştirecek üzerinde.. sen ise her gün "keşke dönmeseydim" diyeceksin.. yazık bunu kendine yapma, ver avukata kendisi düşsün peşine, kaçan kovalanır noraz artık adım atma ona karşı..