Çıldırıyorum

Senin eşin evde yokken anne baban gelininiz çocukları vs. gelse eşin de sana böyle tepki verir miydi?
Eşim bana benim verdiğim tepkiyi vermeyebilir çünkü o işe bakmıyor yani benim ailem aynı şekilde gelse yine evi ben temizlicem herşeyi ben yapicam onun umrunda olmaz bence sonuçta onunla benim yaptığım temizlik aynı olamaz

Yok artık. Ben de evde yokum ama görümcemler gelmiş. Bayram hani sonuçta, başka zaman olsa olay, kasıt var derim ama.
Yahu yaşlı adam mı bu tüm kabile ziyarete gelsin. Genç tek adam şu anda, evde gelin yok hizmet edecek yok. Aparta gitmiş gibi gitmişler işte, oğullarını görmeye kabile gibi gideceklerine oğul onlara gitseydi ? olmaz mıydı ? kızın gideceğini 1 ay kalacağını hepsini bildiklerine eminim. tabii kendi yorumum.

acaba gerçekten eşinizin haberi yokmuydu ? bu da tartışılır tabii ...
olan olmuş artık yapacak birşey yok...
kendinizi yıpratmanında anlamı yok.. onlar gittikten sonra eşiniz evi temizleyip mis gibi yapsın ...

Tamam konu temizlikse eşine söyle yatak odasını kilitli tutsun anahtarı yanında tutsun. Eve de temizlik şirketi elemanı gelecek ben evimi temiz bırakmıştım diye şart koşacaksın bu. Bi de eğer bayramlarda bi yere gideceksen o kadar derin temizleme madem eşin böyle yapıyor ev dağınık diye çağıramasın

Yağnii olabilir. Ben kendimden pay biçtim, düz de baktım olaya biraz. Başka durumlar varsa bilemem.

Siz yokken zaten siz yoksunuz diye gelmişler.Saygısızlar evet ama siz yokkenki zamanı özellikle denk getirdiklerine göre aranızda bir husumet mi var die düşünmedim değil?? Eşinizin bence bilgisi vardı ya da evde olmadığınızı falan ağzından kaçırdı.Eşinizin yapcak bir şeyi yok bence.Napsın adam,kalamazsınız gidin mi desin.

Siz daha snra bu konuyu kayınvalidenizle konuşun bence. "Anne ben yokken yani evin hanımı yokken cümbür cemaat gelmeniz hoş olmuş mu? Beni neden beklemediniz.Yoksa beni sevmiyor musunuz.Her zaman başımın üstünde yeriniz var ama neden böyle oldu ki.. " tarzında sitem edebilirsiniz.Aslında bunu söylemesi gereken kişi eşiniz..Eşiniz bişi demezse yılların yakınlığından istifade bu tarz bişi siz söyleyebilirsiniz.Ama sizi aşırı agresif gördüm.Kavga ede ede konuşacaksanız hiç konuşmayın daha iyi.Eşinizle de aranıZ açılır.

Ha ha sizde yangına körükle gitmişsiniz. Herkesin işi gücü yok şu dolabı çekmeceyi açayım ne var diye merak edecekler.
Size iyisi denk gelmiş. Eşimin bir akrabası çekmecemi karıştırdı ben de yakaladım. Kapıyı kitledim ertesi gün. Hemen şikayet etmişti karın kapıları kitliyor diye. Eski eş de vermişti cevabı: senin ne işin var bizim odamızda da kapısının kitli olduğunu anladın demişti. O kadar bozuldu ki. Bir daha elini sürmedi

Canım cıldırmakta haklısın ama eşin kalkın gidin diyemez.Ama rahatsızlığını belli et mutlaka onları görünce. Keşke ben oldugum da gelseniz felan de. Bari Bi daha olmaz belki Bi ihtimal

Arkadaşlar yatılı kalıp kalmayacaklarini bilmiyorum diyelim ki kalmadılar her türlü ben rahatsızım şu an benim evim benim mutfağım benim tuvaletim şimdi benim tabakların canaklarimda kimbilir ne.yaptilar ocağı nasıl batirdilar etrafa ekmek uçağı nasıl döktüler aklımda milyon tane iş geliyor eşim istediği kadar temizlesin benim gibi yapabilir mi hayır benim içime siner mi asla! Bu konuda takıntılı bir insanım benim tertemiz ettiğim evimi kimse batiramaz hele ben yokken bile bile gelmelerine ne demeli inadına yapar gibi

Eşiniz yokken sizin aileniz hiç gelmez miydi? Bence fazla tepki vermişsiniz. Adamın da evi orası ve gelen anne babası ablası
Evin kadını evde değil, bilerek yangından mal kaçırır gibi toplanıp gelmeleri uygun mu sizce? Düşüncesizlik bile değil bu kızım biz geleceğiz istediğiniz var mı diye aramaları gerekmez mi? Topluca eve çökmüşler eminim dibini köşesini eşelemişlerdir. Uygun bir davranış değil.
Sanada hak verdim ama ailesi sonuçta gelmeyin diyemez dimi? Orası senin oldugu kadar eşininde evi.

O kadar edepsizliği ele almış yani.

Ha ha sizde yangına körükle gitmişsiniz. Herkesin işi gücü yok şu dolabı çekmeceyi açayım ne var diye merak edecekler.

Konu sahibini gazlamak gibi olmasın ama aklıma çocukken yaşadığım şey geldi...

Ben çocuktum annemler bir iş için evden çıkmışlardı.

Babamın akrabaları geldiler eve- hiç unutmuyorum - yatak odasındaki dolaplara varıncaya dek bize açtırıp incelemişlerdi. Bir defa ev sahibi evde yok ne işin var ki o evde. Görsen kerli felli bıyıklı adam ve karısı hiç beklemezsin yani... Merakla dolabı yatağı evde ne varsa incelediler dün gibi hatırlıyorum ..Biz çocuk olduğumuz için anlamadık tabii. Annemin tepkisinden dolayı aklımda kaldı bu olay... Sonra bir de dolaplar çok dağınıkmış vs deyip dedikodu yapıp annemi yıllarca çıldırttılar...

En sonunda annem yatağın altına dikkatle bakmamışsınız baksaydınız prezarvatifleri de görebilirdiniz dedi daha da gık diyemediler şerefsizler.... Bn cocuk oldugum icin olayı yıllar sonra algılayabildim.

Tek sorun temizlik mi? Meraktan soruyorum.

Polemik için sormuyorum lütfen yanlış anlamayın.

Özel eşyalarımız normal zamanda da zaten orta yerde değil ki, ya çekmecede ya dolapta yani zaten hepsi olması gerektiği yerde.

Nereye kaldırıyorsunuz mesela evde gizli bir bölme falan mı var ?

Beni sevmiyorlar zaten nefret ediyorlar hatta benim onları istemediğimi bildikleri için bu şekilde çocuklardan falan rahatsızlık duydugumu bence bildikleri için evet bilerek geldiler bencede

Tam '' Sizin yatak odamızda ne işiniz var, dolaplarda ne arıyordunuz? '' diye soran olmadı mı diye dellenecektim, sonuna doğru rahatladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…