Çıldırıyorum

Haklısınız ama tavrınızı aşırı buldum. Eşinize de böyle tavır gösterdiyseniz haksız duruma düşersiniz söyleyeyim. Temizlikte bir şey yok.
Sadece siz de evde olsaydınız 2 gün değil de 5 gün dayanırdı. Ev isi nankör ne yazık ki. En kötü bir yardımcı tutarsınız hallolur. Karıştırma işi ise apayrı. Eşiniz karıştırılmasını istemediğiniz yerlerin kapısını kitlesin ikaz edemiyorsa bile. Neden kilitli açsana diyecek halleri yok ya.

Rahat bir nefes aldım çok şükür kalsalardi o yatak çarşaf yastık işlerini hiç düşünmek bile istemiyorum tüm dolabın altını üstüne getirir baştan aşağı makineye atmak zorunda kalacaktım ama üstümden bir yük kalktı şükür ki😓

İyi de siz nerden baksanız bir ay evde olmayacaksınız. Oğlumuz yalnız kalmasın diye gelmişler, yemek falan getirmişlerdir belki... hayretle okudum yani düşüncelerinizi sizin ev müze mi???ayrıca eşiniz bi yemek bi kızartma yapmaz mı? Evi öyle tertemiz tutabilecek mi siz gelene kadar

Evin hanımı yokken gelmeleri çok abes olmuş kesinlikle ama malesef eşinizde su an kovamaz malesef .kvye görüştüğünüz bir zaman uygun dille söylersiniz gerçi baştan bilmeleri lâzımdı o ayrı tabi

Yok artık. Ben de evde yokum ama görümcemler gelmiş. 😀 Bayram hani sonuçta, başka zaman olsa olay, kasıt var derim ama.

Ben baska zaman olsa da kasit var demem ya. Benim ailemden biri gelecekse esimin evde olmasini beklememeli. Ayni sekilde ben yokken onun da ailesi gelebilir. Takilmam boyle seylere. Benim konudan anladigim iki tarafta da art niyet var.

Ben baska zaman olsa da kasit var demem ya. Benim ailemden biri gelecekse esimin evde olmasini beklememeli. Ayni sekilde ben yokken onun da ailesi gelebilir. Takilmam boyle seylere. Benim konudan anladigim iki tarafta da art niyet var.
Ah bir bilseniz nasıl aile olduklarını temiz değiller mutfak tezgahi silme adetleri bile yok o şekilde alışmışlar ama benimde temizlik takıntım var çocuklar öyle ki o tuvalete girip girip suyla oynayan belki ellerini dahi yikamayacak çocuklar yemek yedikten sonra el yıkama ağız yıkama adetleri yok ben görmedim hiç annesi de aldırmıyor ve büyüklerden kimsenin umrunda değil bu temiz olsalar bunların hiçbirini görmesem zaten sıkıntı etmezdim ama diyorum ya gördüklerimi görseniz benim sıkıntımı krizimi anlarsınız

Ve ben temizlik takıntılı bir insanım siz hiç bulaşık yikadiginiz leğenin içinde sebze yikadiniz mi veya yıkayan gördünüz mü o kadar çok detay var ki saysam maddeler uzar bunlar birkaç örnek

Ah bir bilseniz nasıl aile olduklarını temiz değiller mutfak tezgahi silme adetleri bile yok o şekilde alışmışlar ama benimde temizlik takıntım var çocuklar öyle ki o tuvalete girip girip suyla oynayan belki ellerini dahi yikamayacak çocuklar yemek yedikten sonra el yıkama ağız yıkama adetleri yok ben görmedim hiç annesi de aldırmıyor ve büyüklerden kimsenin umrunda değil bu temiz olsalar bunların hiçbirini görmesem zaten sıkıntı etmezdim ama diyorum ya gördüklerimi görseniz benim sıkıntımı krizimi anlarsınız

Hic birimiz pis degiliz zaten. Ben konuda sizi haksiz buldum.

Valla gördüklerimi sizde gorseydiniz haklı bulurdunuz şu an benim gözümden görmüyorsunuz çoğu insan beni haklı bulmuş bir siz bu şekilde konuştunuz ama dediğim gibi benim penceremden görmediğiniz için normal birşey diyemiyorum.

Aile iliskilerinizi bilemeyiz. Biz okudugumuz kadarina yorum yapabiliriz ve hepimiz ayni dusunemeyiz. Bana dogru gelen size yanlis gelebilir bu cok normal. Hepimizin aile iliskileri vs.farkli. ben sizi haksiz buldum demek sizin %100 haksiz oldugunuz anlamina gelmez. Ne yasadiginizi siz bilirsiniz.

Temizlik takıntınız var ve gelenler de pis ise zaten siz evde olsanız da buraya benzer bir konu açacaktınız. Ben rahatsızlık duysamda kendimi sakinleştirir eşime bişey demezdim. Onun da evi ailesi gelebilir. Takıntınızdan dolayı abarttığınızı düşünüyorum. Misafirler gitmiş zaten kalmamışlar ama verdiğiniz tepkiyi eşinizin yerinde olsam unutamazdım.

X