- 22 Mart 2019
- 10.427
- 21.672
- 27
- Konu Sahibi bilinmeyen40
Tepkiniz biraz fazla sanki...
Herşey gelip geçer o evde temizlenir yani
Kalp kırmaya değer mi?
Herşey gelip geçer o evde temizlenir yani
Kalp kırmaya değer mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gitmişler çok şükür kiKonu sahibi gitmişler mi son durum ne B bilinmeyen40
Yok artık. Ben de evde yokum ama görümcemler gelmiş. Bayram hani sonuçta, başka zaman olsa olay, kasıt var derim ama.
Ah bir bilseniz nasıl aile olduklarını temiz değiller mutfak tezgahi silme adetleri bile yok o şekilde alışmışlar ama benimde temizlik takıntım var çocuklar öyle ki o tuvalete girip girip suyla oynayan belki ellerini dahi yikamayacak çocuklar yemek yedikten sonra el yıkama ağız yıkama adetleri yok ben görmedim hiç annesi de aldırmıyor ve büyüklerden kimsenin umrunda değil bu temiz olsalar bunların hiçbirini görmesem zaten sıkıntı etmezdim ama diyorum ya gördüklerimi görseniz benim sıkıntımı krizimi anlarsınızBen baska zaman olsa da kasit var demem ya. Benim ailemden biri gelecekse esimin evde olmasini beklememeli. Ayni sekilde ben yokken onun da ailesi gelebilir. Takilmam boyle seylere. Benim konudan anladigim iki tarafta da art niyet var.
Ah bir bilseniz nasıl aile olduklarını temiz değiller mutfak tezgahi silme adetleri bile yok o şekilde alışmışlar ama benimde temizlik takıntım var çocuklar öyle ki o tuvalete girip girip suyla oynayan belki ellerini dahi yikamayacak çocuklar yemek yedikten sonra el yıkama ağız yıkama adetleri yok ben görmedim hiç annesi de aldırmıyor ve büyüklerden kimsenin umrunda değil bu temiz olsalar bunların hiçbirini görmesem zaten sıkıntı etmezdim ama diyorum ya gördüklerimi görseniz benim sıkıntımı krizimi anlarsınız
Valla gördüklerimi sizde gorseydiniz haklı bulurdunuz şu an benim gözümden görmüyorsunuz çoğu insan beni haklı bulmuş bir siz bu şekilde konuştunuz ama dediğim gibi benim penceremden görmediğiniz için normal birşey diyemiyorum.Hic birimiz pis degiliz zaten. Ben konuda sizi haksiz buldum.
Valla gördüklerimi sizde gorseydiniz haklı bulurdunuz şu an benim gözümden görmüyorsunuz çoğu insan beni haklı bulmuş bir siz bu şekilde konuştunuz ama dediğim gibi benim penceremden görmediğiniz için normal birşey diyemiyorum.