- 5 Temmuz 2024
- 490
- 530
- 33
- Konu Sahibi Neolacaksimdibuis
Gittiniz mi merak ettim sonuç ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baya size yapılan şeyleri yapıyorum ama geliyorlar bunun daha üstü zaten benim sizle bir problemim var demek olur, o noktaya neden getireyim ki. İlk okuduğumda aha bu benim dedim. Tabi yine siz daha iyi bilirsiniz biz yazdığınız kadarına yorum yapıyoruz.Yani biz ilk kez kalmıyoruz evinde :) istemese biz evine giremeyiz kesinlikle :) siz demek ki yeteri kadar istemediğinizi belli edemiyorsunuz karşınızdakine . Biz hep kardeşimle konuşuruz değil durum onla da çık konuşuruz planlar yapılır sadece o dışarda olduğu için kardeşimle konuştuk .
Muhattabinizla konusun, kardeşimize söylerseniz eşiyle ters düşerse evlerine huzursuzluk vermenin anlamı yok. Siz gideceksiniz onlar kalacak.Aynen kardeşim için susacağım . Ama lafı da sokarım gibi .en azından kardeşime derim o iletir . Çok garip bi iletişim ağları var
Yok yok severiz cidden ama rahat bi kişilik diyelim ya .Ya bu işte terslik var.
Ya siz seviyoruz birbirimizi diyorsunuz ama bana geçmedi.
Ya aile boyu hep birbirinize böyle rahatsiniz ya da umursamaz.
Evine davet ettigin biri varsa gece bir olup hala gelinmemesi aşırı absurt.
Abinle yengen gece sabahlara kadar gezer tozar arkadaşlarıyla ya da o ayrı durum.
Eve gelen birini seviyorsan o saatte dalga geçer gibi gelinmez.
Yukarıdaki bazı üyelerin dediği gibi ancak gelmesinden hoşnut olunmayan kişilere yapılır.
Mesela en çok kimle samimisindir annenle babanla.
Ben bu hareketi annneme yapsam daha eve ugramaz.
Mesela ben kaynanadan hiç haz almam hatta arkadaşlara şey derdim .
Yurtta nöbet olayı var ki nöbet tutmayı hiç sevmem .
Eğer o gün kaynanam gelirse yer degiselim vs diye takılırdim.
Gittiniz mi merak ettim sonuç ne
Yok ya hiç sanmıyorum ben bunu .On sayfayı okumadım, konu sonuçlandıysa kusura bakmayın. Ama bana sanki sizi birlikte beklerlerken aralarında bir sorun olmuş da abinizin eşi evden çıkmış gitmiş gibi geldi. Abiniz de aradı, buldu, konuştular hallettiler ve eve döndüler gibi.
Muhattabinizla konusun, kardeşimize söylerseniz eşiyle ters düşerse evlerine huzursuzluk vermenin anlamı yok. Siz gideceksiniz onlar kalacak.
Evet kesinlikle böyle biri . Misafir olarak görmesin zaten ama yine de garip geldi meselaKonu ilginç geldi yorum yapmadan duramadım. Gelininiz gamsız ve genel olarak umursamayan biri gibi geldi...Hayata ve insanlara bakışı böyle..Gece 2 de geldiğinde "hiçbirşey olmamış gibi çok neşeliydi" dediniz. Muhtemelen yakınsınız ve kardeşiniz de evde diye "onlar beraber otururlar" diye düşündü...Sizi misafir olarak görmedi...Bana sorsanız ben asla yapmam, yapamam..Ama bazı insanlar böyle..Siz şimdi kendiniz de "eve geç geleceğim ve hiçbirşey olmamış gibi neşeli davranacağım, öylesine böyle" dediniz ya..Emin olun bunu hiç anlayacağını ve buna takılacağını sanmıyorum...Yalnız böyle olmak isterdim, hayattan tat alan ve eğlencesine düşkün, kimseyi takmayan biri, böyleleri uzun yaşar (Allah bilir).
Evet ..Gıttınızmı bende merak ettım
Kirilmakta haklısın asla haksizsin diyemem ama sahibinin hatrina köpeğe laf etme derler (tesbihte hata olmaz)Yok yok severiz cidden ama rahat bi kişilik diyelim ya .
Yok ya hiç sanmıyorum ben bunu .
Evet kesinlikle böyle biri . Misafir olarak görmesin zaten ama yine de garip geldi mesela
Evet ..
şöyle ki çocukları alıp bi restauranta gitmiş bizde oraya gittik , normal konuştuk hoşgeldiniz n’aptınız filan gayet sıcak. Gayet hiç bişey olmamış gibi iyi dedim bende. Hiç akşamdan konuşmadık . Sonra çıktık eve geldik kardesimle markete gittiler şimdi o kadar .
Bende öyle dedim napayım kötü olsam düzelecek bişey yok kardeşim kalacak arada ,sadece mesafeliyim belki anlar .Kirilmakta haklısın asla haksizsin diyemem ama sahibinin hatrina köpeğe laf etme derler (tesbihte hata olmaz)
Yangına körükle gitmeyelim diyorum fakat yani sizi hiçbir şekilde ağırlamadı öyle mi?Yok yok severiz cidden ama rahat bi kişilik diyelim ya .
Yok ya hiç sanmıyorum ben bunu .
Evet kesinlikle böyle biri . Misafir olarak görmesin zaten ama yine de garip geldi mesela
Evet ..
şöyle ki çocukları alıp bi restauranta gitmiş bizde oraya gittik , normal konuştuk hoşgeldiniz n’aptınız filan gayet sıcak. Gayet hiç bişey olmamış gibi iyi dedim bende. Hiç akşamdan konuşmadık . Sonra çıktık eve geldik kardesimle markete gittiler şimdi o kadar .
Yok ağırladı ama bu akşam :)Yangına körükle gitmeyelim diyorum fakat yani sizi hiçbir şekilde ağırlamadı öyle mi?
Helal olsun kadına tam gelincilik yapmış..
Bu düşünceler yüzünden misafir çağırıyorum, kimseyede gitmiyorum.Ben nasıl ağırlıyorsam öyle ağırlanmak isterim çünkü evime gelen insana en güzel şekilde davranıyorsam karşılığı aynı olabilmeli .. protokol falan değil bence zaten misafir sevmeyen yükünü kaldıramayan çağırmasın basit
Ben güzel ağırlamayı severim huyum bu aynısını bekliyorum dediğim en önemli nokta samimiyet , yoksa herkes aynı tutumu göstermek zorunda değil ama beni eşşek yerime koyana da el açacak değilim …Bu düşünceler yüzünden misafir çağırıyorum, kimseyede gitmiyorum.
Hersey dört dörtlük olmak zorunda değil. Akışına bırakın biraz nedir bu mükemmel ağırlamak ağırlanmak derdi?
Evin sahibi evde olsa daha iyi değil mi? Bu dört dörtlük mu oluyor. Evde yemek yok aç kaldık filan demiyor evde olsa daha iyi oluyordu diyor he önceden konusulmasa okey haberli birşey yani benim planım var diyebilirdi. Bı zahmet evine gittiğimiz kişi evinde olsun isteriz. Demiyor ki evi pis, sofra kurulmamış , yemek konmamiş vs geç geldi diyor yani bu konu bahsettiğiniz şeyle aynı değil.Bu düşünceler yüzünden misafir çağırıyorum, kimseyede gitmiyorum.
Hersey dört dörtlük olmak zorunda değil. Akışına bırakın biraz nedir bu mükemmel ağırlamak ağırlanmak derdi?
Benim yazdığım şeyle sizin yazdığınız şeyin alakası yok. Kişinin yorumuna cevap verdim ben konu sahibinin konusuna değil.Evin sahibi evde olsa daha iyi değil mi? Bu dört dörtlük mu oluyor. Evde yemek yok aç kaldık filan demiyor evde olsa daha iyi oluyordu diyor he önceden konusulmasa okey haberli birşey yani benim planım var diyebilirdi. Bı zahmet evine gittiğimiz kişi evinde olsun isteriz. Demiyor ki evi pis, sofra kurulmamış , yemek konmamiş vs geç geldi diyor yani bu konu bahsettiğiniz şeyle aynı değil.
Ama aralarındaki dinamikleri onlar yaşıyor tabiki
Dikkat etmemişim kusura bakmayın :) tabiki mükemmel olmak zorunda değil bend ekatiliyorum biraz fazla zorluyoruz kendimizi böyle dusununceBenim yazdığım şeyle sizin yazdığınız şeyin alakası yok. Kişinin yorumuna cevap verdim ben konu sahibinin konusuna değil.
Kişi diyor ki 'ben geleni mükemmel ağrılarım, öylede karşılık beklerim' bende diyorum ki hersey mükemmel olmak zorunda değil kasmayın bu kadar. Konu sahibine değil yorumum.