- 13 Temmuz 2018
- 1.789
- 3.635
- 35
- Konu Sahibi bilinmeyen40
Sanada hak verdim ama ailesi sonuçta gelmeyin diyemez dimi? Orası senin oldugu kadar eşininde evi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle tek temizlik değil zaten sıkıntı ettiğim evimi karistiracaklar o kapasitede insanlar zaten Allahım yarabbim bana sabır verBence takilman gereken sey temizlik degil evi karıştırma ihtimalleri
Sizi sevmiyorlar sanırım.Siz gidince fırsat bilip gelmişler.Çok ayıp bencede.Aynen öyle bende öyle düşünüyorum benim ailemin yaninda olduğumu da biliyorlar bilerek gelmişler
Evet gelsinler de bu kadar kalabalık gelmesinler üstelik ben yokken !Orası eşinizin de evi. Gelenler ailesinden. Ben özel eşyalarımı kaldırırım hep ortadan, gitmeden önce. Gelen de evi temiz bırakır sağolsunlar. Onlar düşünceli değilse o kadar, eşiniz düşünsün, ya kendi temizlesin ya da yardımcı tutsun.
Bundan sonra bende onları saymayacagim bitti artık fazla tevazu gostermisim demekki o kadar yüzsüz bir aileki anlatamamSizi saymamışlar. Oğlumuzun evi gelinde kim gibibir hava sezdim.Olsada olmasada. Gaz gibi olmasın da gerçekten çok sinir bozucu. Mecbur tepki vermek lazım yoksa katlanarak artar. Ama eşi hiç karıştırmamak lazım sanki şimdilik. Gidince kv ye söylense daha makbul olur sanki.
Sakin olmak lazım ama. Düşünüp taşınıp yapmalı. Eşle düşman olmamalı yani. Fazla samimi olmuşsunuz demek. Böyle geldiklerine göreBundan sonra bende onları saymayacagim bitti artık fazla tevazu gostermisim demekki o kadar yüzsüz bir aileki anlatamam
Siz eşiniz ile yaşıyorsunuz o evde. Siz yokken misafir getirdiyse sorumluluğu da o alacak. Siz misafir getirdiğinizde eminim ki evi eşinize temizletmiyorsunuzdur. Muhatabınız eşiniz.Evet gelsinler de bu kadar kalabalık gelmesinler üstelik ben yokken !
Aslında tam tersi senede bir ya giderim ya gitmem ama demekki onlar için fazla yumuşak davranmisimSakin olmak lazım ama. Düşünüp taşınıp yapmalı. Eşle düşman olmamalı yani. Fazla samimi olmuşsunuz demek. Böyle geldiklerine göre
Senin eşin evde yokken anne baban gelininiz çocukları vs. gelse eşin de sana böyle tepki verir miydi?İyi akşamlar arkadaşlar ben bayram dolayısıyla ailemin yanına geldim okullar açılana kadar kalmayı düşünüyorum gelelim konuma. Bugün akşam üstü eşime ne yapıyorsun diye mesaj atmisken bir anda babamgil buraya geldi dedi babası, annesi, 1 gelinleri (bu gelininin 3 tane çocuğu), ve ablası (ablasının da 3 tane çocuğu) var yani toptan gelmişler ve ben evimde değilim ve çocuklar o kadar yaramaz ki anlatamam hiç durmayan veletler. Tabi ben bunu eşimden duyunca çıldırdım ben yokken üstelik bu kadar kalabalık nasıl gelirler diye fittirdim şöyle ailene kalmasınlar dedim. Sadece annen baban gelse neyse ama o kadar çoluk çocuk ne işi var dedim üstelik ben yokum ve o kadar yaramazlar ki karsitirmadiklari yer yok. Ve o kadar kirliler ki size anlatamam. Benim o kadar temiz bıraktığım herseyim emek verdiğim evim darmaduman olacağı aklımdan çıkmıyor eşimde ben ne yapayım ben ne diyeyim diyor kafayı yedim resmen tepkim o kadar sert oldu ki şu an kafayı yiyorum sizce ben haklı miyim dipnot: benim kendi ailemin yanında olduğumu da biliyorlar haberleri var yani buna rağmen gelmişler
İyi akşamlar arkadaşlar ben bayram dolayısıyla ailemin yanına geldim okullar açılana kadar kalmayı düşünüyorum gelelim konuma. Bugün akşam üstü eşime ne yapıyorsun diye mesaj atmisken bir anda babamgil buraya geldi dedi babası, annesi, 1 gelinleri (bu gelininin 3 tane çocuğu), ve ablası (ablasının da 3 tane çocuğu) var yani toptan gelmişler ve ben evimde değilim ve çocuklar o kadar yaramaz ki anlatamam hiç durmayan veletler. Tabi ben bunu eşimden duyunca çıldırdım ben yokken üstelik bu kadar kalabalık nasıl gelirler diye fittirdim şöyle ailene kalmasınlar dedim. Sadece annen baban gelse neyse ama o kadar çoluk çocuk ne işi var dedim üstelik ben yokum ve o kadar yaramazlar ki karsitirmadiklari yer yok. Ve o kadar kirliler ki size anlatamam. Benim o kadar temiz bıraktığım herseyim emek verdiğim evim darmaduman olacağı aklımdan çıkmıyor eşimde ben ne yapayım ben ne diyeyim diyor kafayı yedim resmen tepkim o kadar sert oldu ki şu an kafayı yiyorum sizce ben haklı miyim dipnot: benim kendi ailemin yanında olduğumu da biliyorlar haberleri var yani buna rağmen gelmişler
Ha ha sizde yangına körükle gitmişsiniz. Herkesin işi gücü yok şu dolabı çekmeceyi açayım ne var diye merak edecekler.Sen yokken o kadar kalabalik gelmeleri cok anlamsiz. Evde olmadığını biliyorlar miydi? Biliyorlarsa tuvalete gitme bahanesiyle herkes her yeri karistirmis olabilir.
Yok artık. Ben de evde yokum ama görümcemler gelmiş. Bayram hani sonuçta, başka zaman olsa olay, kasıt var derim ama.Siz yoksunuz diye gelmişler zaten. Amaç o ayılıp bayılmaya gerek yok. Eşiniz bilmiyor muydu sanki güldürmeyin beni.