Çıldırıyorum

Ailesi gelsin tabiki de ailesi gelmesin demiyorum arkadaşlar bu kadar kalabalık toptan gelmeleri beni rahatsız etti ve ben bunun altında kalmak istemiyorum karşılığını muhakkak göstermek istiyorum

Sizi saymamışlar. Oğlumuzun evi gelinde kim gibibir hava sezdim.Olsada olmasada. Gaz gibi olmasın da gerçekten çok sinir bozucu. Mecbur tepki vermek lazım yoksa katlanarak artar. Ama eşi hiç karıştırmamak lazım sanki şimdilik. Gidince kv ye söylense daha makbul olur sanki.

Orası eşinizin de evi. 🤷🏻‍♀️ Gelenler ailesinden. Ben özel eşyalarımı kaldırırım hep ortadan, gitmeden önce. Gelen de evi temiz bırakır sağolsunlar. Onlar düşünceli değilse o kadar, eşiniz düşünsün, ya kendi temizlesin ya da yardımcı tutsun.
Evet gelsinler de bu kadar kalabalık gelmesinler üstelik ben yokken !

Sizi saymamışlar. Oğlumuzun evi gelinde kim gibibir hava sezdim.Olsada olmasada. Gaz gibi olmasın da gerçekten çok sinir bozucu. Mecbur tepki vermek lazım yoksa katlanarak artar. Ama eşi hiç karıştırmamak lazım sanki şimdilik. Gidince kv ye söylense daha makbul olur sanki.
Bundan sonra bende onları saymayacagim bitti artık fazla tevazu gostermisim demekki o kadar yüzsüz bir aileki anlatamam

Evet gelsinler de bu kadar kalabalık gelmesinler üstelik ben yokken !
Siz eşiniz ile yaşıyorsunuz o evde. Siz yokken misafir getirdiyse sorumluluğu da o alacak. Siz misafir getirdiğinizde eminim ki evi eşinize temizletmiyorsunuzdur. Muhatabınız eşiniz.

Anne baba tamam ama sülale ne alaka anlamadım, deniz kenarındami acaba eviniz? Cok rahatsiz olurdum ne yalan söyleyim, gelene git demek olmaz ama aranız iyise birdaha siz yokken gelmemelerini (anne baba icin geçerli degil) ima edin

İyi akşamlar arkadaşlar ben bayram dolayısıyla ailemin yanına geldim okullar açılana kadar kalmayı düşünüyorum gelelim konuma. Bugün akşam üstü eşime ne yapıyorsun diye mesaj atmisken bir anda babamgil buraya geldi dedi babası, annesi, 1 gelinleri (bu gelininin 3 tane çocuğu), ve ablası (ablasının da 3 tane çocuğu) var yani toptan gelmişler ve ben evimde değilim ve çocuklar o kadar yaramaz ki anlatamam hiç durmayan veletler. Tabi ben bunu eşimden duyunca çıldırdım ben yokken üstelik bu kadar kalabalık nasıl gelirler diye fittirdim şöyle ailene kalmasınlar dedim. Sadece annen baban gelse neyse ama o kadar çoluk çocuk ne işi var dedim üstelik ben yokum ve o kadar yaramazlar ki karsitirmadiklari yer yok. Ve o kadar kirliler ki size anlatamam. Benim o kadar temiz bıraktığım herseyim emek verdiğim evim darmaduman olacağı aklımdan çıkmıyor eşimde ben ne yapayım ben ne diyeyim diyor kafayı yedim resmen tepkim o kadar sert oldu ki şu an kafayı yiyorum sizce ben haklı miyim😩😫😵😱 dipnot: benim kendi ailemin yanında olduğumu da biliyorlar haberleri var yani buna rağmen gelmişler😠
Senin eşin evde yokken anne baban gelininiz çocukları vs. gelse eşin de sana böyle tepki verir miydi?

Eşinizin duruma özel bir kabahatini göremedim.
Destursuz gelen aile (bu da muhtemelen eşinizin sınırlarını iyi çizememesinden kaynaklı) sorun çıkartıyor. Siz sınırlarınızı çizin. Rahatsızlığınızı kabalaşmadan belli edin.

Görgü kurallarına göre evin hanımı evde yokken yatılı misafir olarak onun evine (acil birşey yoksa) gidilmemeli...

Geçen sene (7, 3 ve 1.5 yaşında üç çocuklu insanım) akşam 9da kapı çalıyor, site güvenliğinden öğreniyorum "kabusum görümce yatılı gelmiş". "Yahu haber bari verseydin, 8saat yolculukta haber verecek hiç mi vakit bulamadın" dedim. Akşam yemeği yenmiş evde yemek yok, evin her yeri heryerde, beynimden kaynar sular dökülmüşe döndüm (ki ben evde olduğum halde). Açıklaması daha da can sıkıcı "telaş etme diye haber vermedim :işsiz: daha ne kadar telaş edecekdiysem:KK11:

Son düzenleme:
İyi akşamlar arkadaşlar ben bayram dolayısıyla ailemin yanına geldim okullar açılana kadar kalmayı düşünüyorum gelelim konuma. Bugün akşam üstü eşime ne yapıyorsun diye mesaj atmisken bir anda babamgil buraya geldi dedi babası, annesi, 1 gelinleri (bu gelininin 3 tane çocuğu), ve ablası (ablasının da 3 tane çocuğu) var yani toptan gelmişler ve ben evimde değilim ve çocuklar o kadar yaramaz ki anlatamam hiç durmayan veletler. Tabi ben bunu eşimden duyunca çıldırdım ben yokken üstelik bu kadar kalabalık nasıl gelirler diye fittirdim şöyle ailene kalmasınlar dedim. Sadece annen baban gelse neyse ama o kadar çoluk çocuk ne işi var dedim üstelik ben yokum ve o kadar yaramazlar ki karsitirmadiklari yer yok. Ve o kadar kirliler ki size anlatamam. Benim o kadar temiz bıraktığım herseyim emek verdiğim evim darmaduman olacağı aklımdan çıkmıyor eşimde ben ne yapayım ben ne diyeyim diyor kafayı yedim resmen tepkim o kadar sert oldu ki şu an kafayı yiyorum sizce ben haklı miyim😩😫😵😱 dipnot: benim kendi ailemin yanında olduğumu da biliyorlar haberleri var yani buna rağmen gelmişler😠

Orası eşinizin de evi.
Gelenlerin siz yokken gelmeyi fırsat bilmesi onların ayıbı olsa da eşiniz nasıl kalamazsınız desin?
Siz döndüğünüzde bi yardımcı çağırın temizliğinizi yaptırın. Eşiniz bu konuda destek olur herhalde

X