Çıldırıyorum

bilinmeyen40

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2020
54
1
İyi akşamlar arkadaşlar ben bayram dolayısıyla ailemin yanına geldim okullar açılana kadar kalmayı düşünüyorum gelelim konuma. Bugün akşam üstü eşime ne yapıyorsun diye mesaj atmisken bir anda babamgil buraya geldi dedi babası, annesi, 1 gelinleri (bu gelininin 3 tane çocuğu), ve ablası (ablasının da 3 tane çocuğu) var yani toptan gelmişler ve ben evimde değilim ve çocuklar o kadar yaramaz ki anlatamam hiç durmayan veletler. Tabi ben bunu eşimden duyunca çıldırdım ben yokken üstelik bu kadar kalabalık nasıl gelirler diye fittirdim şöyle ailene kalmasınlar dedim. Sadece annen baban gelse neyse ama o kadar çoluk çocuk ne işi var dedim üstelik ben yokum ve o kadar yaramazlar ki karsitirmadiklari yer yok. Ve o kadar kirliler ki size anlatamam. Benim o kadar temiz bıraktığım herseyim emek verdiğim evim darmaduman olacağı aklımdan çıkmıyor eşimde ben ne yapayım ben ne diyeyim diyor kafayı yedim resmen tepkim o kadar sert oldu ki şu an kafayı yiyorum sizce ben haklı miyim dipnot: benim kendi ailemin yanında olduğumu da biliyorlar haberleri var yani buna rağmen gelmişler

Son düzenleme:
Siz gitmeden çağırır bi gündelikçi temizler sakin olun...

Sen yokken o kadar kalabalik gelmeleri cok anlamsiz. Evde olmadığını biliyorlar miydi? Biliyorlarsa tuvalete gitme bahanesiyle herkes her yeri karistirmis olabilir.

artık olan olmuş yapacak birşey yok, eşin temizlesin, ya da yardımcı alsın ona temizletsin.

Haklısınız ama sakin olun tekrar arayıp konusun telefonda eşinize söyleyin o da ailesinin duyacağı şekilde yanlarında konuşsun ben yokken kalmayı düşünmüyorlar degilmi diye o da yok kalmayacaklardır sen yokken diye altını çizsin bu şekilde duyurun bana bunu kimse yapamaz ama böyle birşey olsa bende çıldırırdım

Sakin ol önemsiz şeyler için eşini kırma

Yaptıkları çok saygısızca. Eşinize söyleyin dikkat etsin çocuklara. Bu durumda eşinizin hatası yok aslında. Çat kapı gelmişler kapıdan geri çeviremez ki insan. Eşinizle aranızı bozmayın boş yere

Eşiniz yokken sizin aileniz hiç gelmez miydi? Bence fazla tepki vermişsiniz. Adamın da evi orası ve gelen anne babası ablası
Yok artık ya ne fazla tepkisi evin hanımı yokken bile bile kim cümbür cemaat kalkar gelir oğlunun evi değil kadın temizlemiş yerleştirmiş bırakmış gitmis evini özeli vardır bisey vardır o çocukların nerelere gireceği belirsiz anneleri de arkalarını dolanma bahanesiyle heryeri gezip karıştırsa az bile tepki vermiş

O kadar kişi evin hanımı olmadan nereye geliyor çok saçma ve sinir bozucu,eşini çok görmek istiyorlarsa eşin gitseydi onlara..Bence büyük ayıp yani yemek yenilecek yatılacak orası senin evin yani mzel alanın ben mutfak dolabımı bile kimsenin açmasını istemem

Orası eşinizin de evi. Gelenler ailesinden. Ben özel eşyalarımı kaldırırım hep ortadan, gitmeden önce. Gelen de evi temiz bırakır sağolsunlar. Onlar düşünceli değilse o kadar, eşiniz düşünsün, ya kendi temizlesin ya da yardımcı tutsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…