Çıldırıyorum

Polemik için sormuyorum lütfen yanlış anlamayın.

Özel eşyalarımız normal zamanda da zaten orta yerde değil ki, ya çekmecede ya dolapta yani zaten hepsi olması gerektiği yerde.

Nereye kaldırıyorsunuz mesela evde gizli bir bölme falan mı var ?
Kaybolması ciddi anlamda beni sıkıntıya sokacak şeyleri kilit altında tutarım. Zaten gelip de parfümlerimi, iç çamaşırlarımı karıştıran, her yeri didik didik eden biri evime giremez. Böyle birşey yaşanır ise eşim başına geleceği bilir. 🤭

Eşiniz yokken sizin aileniz hiç gelmez miydi? Bence fazla tepki vermişsiniz. Adamın da evi orası ve gelen anne babası ablası

Ama adam tek kalmıyor o evde.
İki kişi aynı evde kalıyorsa ( eş/sevgili olmasalar bile ) etik değil evdeki diğer kişiden izin almadan eve 6548646541 kişi davet etmek.Hele ki kalan temizlik o kişinin omuzlarına binecekse bunun adı terbiyesizlik,aile sevgisi falan filan bunlar bahanesi.

Size iyisi denk gelmiş. Eşimin bir akrabası çekmecemi karıştırdı ben de yakaladım. Kapıyı kitledim ertesi gün. Hemen şikayet etmişti karın kapıları kitliyor diye. Eski eş de vermişti cevabı: senin ne işin var bizim odamızda da kapısının kitli olduğunu anladın demişti. O kadar bozuldu ki. Bir daha elini sürmedi
Hayır çekmecede bulmak istediği ne acaba ne acayip insanlar var

Çok sinirliyim arkadaşlar bana göre çoksaygısızca bir hareket onlara bunun karşılığını vermek istiyorum ne yapabilirim
Komik olmayın eşinizin ailesi bayram dolayısıyla eşinizi görmeye gelmiş olabilir sizin olmanız şart değil. Abartıyorsunuz bana göre. Bide karşılık mı vereceksiniz. 2/A sınıfına gidiyorsunuz sanırım

Kaybolması ciddi anlamda beni sıkıntıya sokacak şeyleri kilit altında tutarım. Zaten gelip de parfümlerimi, iç çamaşırlarımı karıştıran, her yeri didik didik eden biri evime giremez. Böyle birşey yaşanır ise eşim başına geleceği bilir. 🤭

Anladım şimdi kilit altında tutmak kastettiğiniz.

Eşinizin başına geleceği konusunda da hemfikiriz , sizi biliyorum yorumlarınızdan şüphe yok hakkını verirsiniz 😂😂

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim ayrıca.

Çıldırmakta haklısınız ev sahibi hanım yokken oğlunun evide olsa gidilmemeli ne münasabet canım ne yapıyolar evde dısarda görüşsünler kendi evlerine çağırsınlar temizlik falan neyse de görgüsüzlükte level atlamışlar oğlunun evide bekar evi olsa neyse çok saçma yaptıkları ben olsam görümceyi ya da gelinlerimiydi neydi onu arar konuşurum ben yokken neden geliyosunuz derdim rahatsız etmek lazım aslında susmayın tatlı tatlı hesap.sorar gibi değilde alttan alttan rahatsız edin oda eşinizle problem olmasın diye yoksa ağızlarına fırın küreğiyle vursan az gelir ben bile sinir oldum burda

Bazısı başkasının eninde yiyelim içelim, bana iş çıkmasın onun evi batsın diye düşünüyor, seviyorlar böyle. Ben de düzen takıntılıyım ve aşırı sinir olurdum. Kv ve aşiretine kızmanıza gerek yok bence buna yol açan eşiniz. Gelmek için aradılarsa “x evde yok annecim ben de pek anlamam ikram vs, en iyisi ben size geleyim” demeliydi sizin rahatsız olacağınızı biliyorsa. Yok dışarıda görüşüp geldilerse o zaman da eşiniz davet etmeden hadi size gelelim dememişlerdir herhalde. Dedilerse yine aynı şekilde annecim ben ikramdan anlamam size gidelim falan filan diyebilirdi. Evet erkekler çok ince düşünmüyor ama bu ince düşünce değil bence.Bunu yapabilen erkekler var.

Arkadaşlar yatılı kalıp kalmayacaklarini bilmiyorum diyelim ki kalmadılar her türlü ben rahatsızım şu an benim evim benim mutfağım benim tuvaletim şimdi benim tabakların canaklarimda kimbilir ne.yaptilar ocağı nasıl batirdilar etrafa ekmek uçağı nasıl döktüler aklımda milyon tane iş geliyor eşim istediği kadar temizlesin benim gibi yapabilir mi hayır benim içime siner mi asla! Bu konuda takıntılı bir insanım benim tertemiz ettiğim evimi kimse batiramaz hele ben yokken bile bile gelmelerine ne demeli inadına yapar gibi 😏
Amaaan, 3 günlük dünya...
Dağ gibi insanlar bir haftada göçüp gidiyor.
Eşyaya insandan fazla değer vermemek gerektiğini öğrendim ben pandemide...

Beni sevmiyorlar zaten nefret ediyorlar hatta benim onları istemediğimi bildikleri için bu şekilde çocuklardan falan rahatsızlık duydugumu bence bildikleri için evet bilerek geldiler bencede

Siz evde olsaydınız diken üstünde olacaklardı

Siz de gerilecek onları da gerecektiniz

O nedenle şimdi gelmişler

Tabağım, ocağım vs eşyaları ne kadar abartıyorsunuz

Bir de nedir bu özel eşyalar, evi karıştırırlar kaygısı

Donuma baksalar ne olur, bakmasalar ne olur

Kalacaklarsa çarşaf, yastık vs almaya hali ile yatak odasına da girerler

hatta eşiniz yatağı da verir anne babasına o koltukta yatar

hatta eşiniz yatağı da verir anne babasına o koltukta yatar
Ayy bu benim sindiremeyeceğim bir şey sanırım...
Yatak odası mahremdir, bırak yatağında yatılmasını, girilmemeli bile.
Onun dışında mutfaktır, tabaktır, çanaktır, ocaktır, koltuktur, tuvalettir,...ihtiyacı görsün.
Ama mahremiyet sınırım benim için yatak odası.

Ayy bu benim sindiremeyeceğim bir şey sanırım...
Yatak odası mahremdir, bırak yatağında yatılmasını, girilmemeli bile.
Onun dışında mutfaktır, tabaktır, çanaktır, ocaktır, koltuktur, tuvalettir,...ihtiyacı görsün.
Ama mahremiyet sınırım benim için yatak odası.

Neden ne olur ki

Sonuçta evde 4 yetişkin 6 çocuk var

Büyük yatak diye anne babaya o yatağı vermek makul olur

Ben evde olsam ben de veririm hiç aklıma bir şey de gelmez

Sorum sadece size değil de yatak odası mahrem diyenler evin başka yerlerinde sevişmiyor mu

Yani misafirler için olan yatak ya da Çekyatta ev sahipleri sevişmiyor mu ya da banyo vs

Evin kadını evde değil, bilerek yangından mal kaçırır gibi toplanıp gelmeleri uygun mu sizce? Düşüncesizlik bile değil bu kızım biz geleceğiz istediğiniz var mı diye aramaları gerekmez mi? Topluca eve çökmüşler eminim dibini köşesini eşelemişlerdir. Uygun bir davranış değil.
Aileyi siz daha iyi tanırsınız ne niyette olduklarını. Sevseniz böyle düşünmediniz sanırım ben olsam rahatsız olmam yani. Bende ailemin yanına geliyorum eşimin kuzenleri falan gelir oturup takılırlar ben rahatsız olmuyorum.

Neden ne olur ki

Sorum sadece size değil de yatak odası mahrem diyenler evin başka yerlerinde sevişmiyor mu

Yani misafirler için olan yatak ya da Çekyatta ev sahipleri sevişmiyor mu ya da banyo vs

Mahremiyet sadece sevişmek değil ki.

Ben de yatağımda kimse yatsın istemem.Her gece kafamı koyup dinlendiğim yer,ne derseniz deyin bir şekilde dokunulmaz oluyor işte diğer insanlar tarafından.Yani annem gelip de benim yatağımda yatmıyor mesela ya da ben onun yatağına gitmiyorum.İzin almadan biri gelip de yatağımda uzanamaz.Çünkü benim kişisel alanım bu oda,bu yatak.İlla sevişmek ya da farklı bir eylem gerçekleştirmeniz gerekmiyor mahremiyet için.

Neden ne olur ki

Orası özel.
Ben rahatsız olurum.
Kimsenin aklından, eşler arası mahrem şeyleri daha çok hatırlatacak bir odada uyumaya çabalarken, olmadık istenmedik şekilde aklının ucundan dahi böylesi bir mevzu ile geçmek istemem.
Demek istediğimi dedim mi acep:KK60:

Hayır çekmecede bulmak istediği ne acaba ne acayip insanlar var
Aslında bir şey bulacaklarından da değil, hastalık sanırım. Benüm iç çamaşırlarım vardı mesela. Ne kadar ayıp onlara bakıyordu falan. Diğerlerine de bakmadan müdahale ettik ama cidden çoğu kv yapıyor mesela bunu. Ne pis bir merak

Aslında bir şey bulacaklarından da değil, hastalık sanırım. Benüm iç çamaşırlarım vardı mesela. Ne kadar ayıp onlara bakıyordu falan. Diğerlerine de bakmadan müdahale ettik ama cidden çoğu kv yapıyor mesela bunu. Ne pis bir merak
Benim deli kaynana bile yapmadı bunu yav. Ne kadar iğrenç birşey.

X