Çıkmazdayız Ne Yapmalıyız Bilmiyoruz..

sizde burayı anlamıyorsunuz su an anneme direk ben bakıcı bulaacagm sende baskasının cocuguna bak madem diyemem anlıyormusunuz su sartlarda olmaz haklı iken haksız kötü olan bencil olan iki yüzlü olan o iken biz olacagız.

Karşı komşun güvenilir mi? Ona baktır. Her an tv başında çocuk olur mu? Bu çocuğun bilişsel gelişimi için gerekirse anne ile de ara bozulur herkesle de.

şimdi anneme direk.. anne sen git başka cocugua bak bende bakıcı bulaym dersem olmaz su an bir sorun yok ona göre ve aniden böyle birşey dersek kötü olan biz oluruz ben böyle olsun istemiyorum anlıyormusunz
eeeee arkadaşım o zaman neden konu açıp bizim vaktimizi alıyorsun
şurada senin için herkes bir fikir sunuyor
madem annene yok diyemiyorsun
istediği zammı yap, çocuğuna da o sağlıksız ortamda baktır
naptıysak olmadı senin için

amaaan annen zammi isterken sigara icio tv bakarken cocugnu parka goturmzken sikistik dedigin halde parasini alirken aman kizimla kotu olcgm demiyoda sen anne baska bakici bakcm dediginde annen senle kusecek iyi kussun nasilsa barisir ... bence annen zam alistrmasi yapmyo anne sikistk diyosunya ya parayi veremzse die ben ucuz bakyrm bura olmazsa baska yer olur ayagina yatyo sen parayi vermyrm anne sen hemsireye bak de annen zaten ozaman baska yer arar istende 2 jafta izin al.isten ciktm de git bakcni ayarla falan.sonra anne cagrdlar de annen ozamana yerini bulur sende baskasna verms.olrsn

ben konuyu işten cıkıp cıkmamak adına actım.. hangi yolu tercih etmeliyim kararsızlıgımı aydınlatmak için.

Pekı bunu dıyemezsenız gerıye ısten cıkmaktan baska coZum kalmıyor
Naısl yorum beklıyorsun
Ben onuda anlamadım

şimdi anneme direk.. anne sen git başka cocugua bak bende bakıcı bulaym dersem olmaz su an bir sorun yok ona göre ve aniden böyle birşey dersek kötü olan biz oluruz ben böyle olsun istemiyorum anlıyormusunz
annene böyle demezsin
annen hemşirenin muhabbetini açınca anneciğim gayet iyi paraymış istersen o fırsatı sen kaçırma ben belki işten çıkarım çocuğuma ben bakarım demek bence çokta zor değil tabi bu arada o 500 bakacak kişiyi de garantilemen lazım

Siz annenize 500 vericem artık deyin, bakın nasıl bırakıyor sizin çocuğa bakmayı. Böylece anneniz kırılmamış olur.

tam canm ole deme patronuna anlat isten 2 hafta izin al anne isten cktm cocgma bakcm de sen su hemsireyo kacirma de anneni oaraya baslat sende kendne bakici bul anne istem cagirdilar de tamam yani.. annen aman kizim bana darilacak die cok umrundasin sanki canm baksana bura olmazsa baska olur die sende ona sen olmazsan baskasi olur de yani ayni uslup ayni tavir. cok hassassin cnm.bukdr ince dusunme

Konu sahibi; bi laf var ya ne emmeye ne gommeye geliyosun diye :) sana farkli dusunceler sunuluyor olmaz bu olmaz.. bakici tut olmaz, isi birak olmaz, annene baktir.. para istiyor ceyrek aliyor vsvs vs. Elde olan cozumler bunlar biz napalim? Anliyorum zor durumdasin ama... bastan bakiciyi silip atman hata zaten.. annenden daha iyi bakacaksa neden olmaz? Elinde sigarayla aksama kdr tv karsisinda cocuk! Bu cocuk bakmakmi sence? Birde utanmadan zam isteyecek senden.. torun bu torun el degil.. o altinlari kocasi catir catir yeyip bi gun ortada birakirsa gene sana gelir demedi deme. Bakmak zorunda olmayabilir ama bakiyor gibi yapip parayi alip cocugu ihmal etmesin bari!

canm hem paranla baktrysn hem sikayet edysn tezat degil mi

Annenize resti çekin. Anne bak üzerimde kışlık bir parça dahi yok,alacak paramda yok,çocuğun ihtiyaçları malum,kusura bakma fazlasını veremem,bu şartlarda ister bak ister bakma deyip geçin. Tamam ihtiyacı varsa istesin,alsında ama sizin halinizi görmüyormu? Müsrifsiniz diyeceğine 1 ay çeyrek atmasın kenara size versin o çeyrek parasını,nispet yapar gibi konuşacağına.
İsrar eder fazlasını isterse ipleri kopartın annenizle,o zaman düşünürsünüz işten ayrılmayı. Zammınızı verseniz eşinizde annenize bilenecek,kendiniz halledin bu konuyu ve vermeyin.

Ayy lütfen yorumları kendi kafanızda ki düşünceleri bir kenara bırakıp değerlendirin. Lütfen annenize çocuk batırmayın lütfen. Sigara içen birine çocuk baktırmam ben.
10 yıllık evliyim bir kere evimde sigara içirmedim kaldı ki cocugumun olduğu ortamda içecek mümkün değil. Sigara içen biri içip de çocuğumu bile öpemez. O kadar katıyım bu konuda

Konu sahibi bile arada kan bağı olmasa baktırmazdı annesine çocuğunu. Sanmıyorum ki 900 lira verip sigara içip telefonda takılmasına müsamağa göstersin bir başkası. Asla kabul edilemez. Ayrıca lafta söylenmez aile bağlarından dolayı ama dısardan biri olsa onu yapma,buna dikkat et denilir rahatça.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…