Çıkmazdayız Ne Yapmalıyız Bilmiyoruz..

Benim anlamadığım neden anneye bel bağladınız?
Çocuk düzeni demeyin geçin, annem küser demeyin onuda geçin.
Bu konu yüzünden ne kadar hırpalandığınızın farkında değilsiniz.
olan size oluyor sonradan dannkk edecek.
Zam Meselesine gelince de şunu diyebilirsiniz;
İşçi gibi değil anane gibi bak torununa. millet torununa sevdiğinden bakıyor,
sen bana zam meselesi yapıyorsun deyin.

Yasam tarzinizi bilmiyorum birc har durumlari nesir bilmiyorum. Ama sadece araba bile aylik 200 tlye geliyor geçiyor bile. Vergisi var aigirtasi var hepai ucmus dirumda. Kis geliyor isinma derdi var var da var yani. 2300 e bi sekilde gecinirsiniz belki ama is bulmanin ne kadar zor oldugu soylemissiniz. Cocuk 3 yasina geldikten sonra istesiginiz an is bulamayacaksiniz yine. O yuzden isten cikma kismini eleyin. Calismaya devam.
Anneniz zam isterse de. Yapamayacaginizi kendinize anca yettiğini tekrar dile getirin. Illa zam istiyorum diye tutturursa benden bu kadar daha iyi maas veren birini bulduysan gidebilirsin de. Bakini fikrine bu kadar kati yaklasma. Mutlaka cevrenizde tanidik guvenebilwceginiz biri vardir.
Bence annenize cok bile katlandiniz.
zam konusunda aynen böyle yapacagım yok vırt zırt derse dediğniz gibi başka birinin cocuguna baksın o halde benm elimden gelen bu diyeceğim en azında sabırlı olursam böyle bir durum olrsa biz ortada bırakmamıs olruz biz değil o kötü olur o yüzden beklemeliyim şimdi direk bakıcı fikrini sunarsam ne kötülüğümüz kalır ne haksızlıgımız kalır bir dirhem huzur olmaz.. bekleyeceğim bakalım

Benim anlamadığım neden anneye bel bağladınız?
Çocuk düzeni demeyin geçin, annem küser demeyin onuda geçin.
Bu konu yüzünden ne kadar hırpalandığınızın farkında değilsiniz.
olan size oluyor sonradan dannkk edecek.
Zam Meselesine gelince de şunu diyebilirsiniz;
İşçi gibi değil anane gibi bak torununa. millet torununa sevdiğinden bakıyor,
sen bana zam meselesi yapıyorsun deyin.
aynen eğer diretirsede anne benm elimden gelen bu kadar güxüm bu kadar millet torununa karsılık sız bakarken sen para aldın.. madem öyle baska bir iş bul fiyatı yüksek bende ona göre bakıcımı bulacagım diyeceğim.. o zaman işte bizi haksız cıkaramaz o zaman işte bizi kötüyemez camur atamaz sabır dileyerek ocak ayını bekleyeceğim.

haklısınız siz bana ayna oldunuz teşekkür ederm en güzeli böyle.. ocakdan sonra borclarmzda biter.. ve işten cıkmayı göze alrm ona göre konuşurum.. cok üzgünüm biliyormsunuz bi hayatta bir annem sag.. onunlada olanlara bakın.. kafayı yedim kanser derecesnde düşünüyor beynim artık
Rica ederim. Umarım işe yararda anneniz biraz vicdana gelir. Tamam bu onun geliri ama az birazda sizi düşünmeli. Maddi durumu kötü olsa siz zaten fazlasını yaparsınız ama oda değil. Anneniz işi adeta ticaret boyutuna getirmiş torununa bakmaktan ziyade.
Üzmeyin kendinizi. Oldurabildiğinizi yapın,elinizden fazlası gelmez,100 lirada olsa vermeyin,bir eksiğinizi giderirsiniz. Annenizde idare etsin biraz sizi. Hiç vicdan yapmayın.

Bİ kaç yoruma baktım herkes işe gitmesini destekliyor ?! Allah aşkına 16 aylık bir çocuğun tv karşısında büyümesinden daha önemli bir konu mu var burda ?? Bence yok . Ben bi oraya takıldım .
Çocuğunuzu bırakmayın , geleceğe yapacağınız tek yatırım bu olacak çünkü . İşi bırakıp eşinizin maaşına razı olun , gerekirse evden halledebileceğiniz işler bulun .

bence annen hemşirenin çocuğuna baksın siz başka birini bulun...

hem annen o kadar iyi de ilgilenmiyormuş niye diretiyorsunuz ki?

yabancı biri daha da disiplinli bakabilir. hem de daha uygun fiyata bakılıyormuş dediğinize göre...

annenize niye bu kadar muhtaçmış gibi davranıyorsunuz anlamadım..

iyi de anneniz çocuğa iyi bakmıyor ki
neden bu ısrar? iyi baksa tamam diyeceğim de tv karşısında çocuk büyütmek de nedir.
çocuğun başına bir iş gelse napıcaksınız? balkon açık elinde sigara bana hiç güvenli gelmedi.
750 tl için ben olsam çalışmam. evden yapabileceğim el emeği vs satabileceğim bir iş yaparım.

Niye annenizden başka kimseye güvenemiyorsunuz? Anneniz nasıl bakıyorsa başkaları da öyle bakacak. Annenizin çocuk bakımı konusunda eğitimi mi var? Yemeğini yedirecek, uyutacak falan işte. Bulun bir bakıcı siz de rahatlayın anneniz de rahatlasın.

Annenizden farkınız yok(anne 650 siz verceğiniz + 100 tl derdinde)!kuru soğan ekmek yer o çocuğa kendim bakarım! yemişim 750 tl kalacakmış cebime...........Kırmamda, kırılmamda müsade etmem bu gerginliklere......
Aynen 750 tl içinmi bu gerginlik

bence annen hemşirenin çocuğuna baksın siz başka birini bulun...

hem annen o kadar iyi de ilgilenmiyormuş niye diretiyorsunuz ki?

yabancı biri daha da disiplinli bakabilir. hem de daha uygun fiyata bakılıyormuş dediğinize göre...

annenize niye bu kadar muhtaçmış gibi davranıyorsunuz anlamadım..
Kusecekmis annesi ondan

artık oglumu bakıcıya vermem annemede kalkıp anne sen git baskasıın cocuguna bak diyemem..
zam istediği zaman baskın basanın mantıgı en iyi çözüm mü dersiniz yoksa
2300 tl gecinmeye calışmakmı dersiniz hangisi ?
Bence sen zam aldığında annen de zam yaparsa de ki anne napacaksın yarım mı alacaksın de :KK43: gerçekten çok kötü bi durum ama o zmn gelsin düşünürsin bunları.. şimdiden üzme kendini bence.. ayrıca sen herşeyi çok kafana takan bi insansın belli cnm.. biraz rahatlamaya çalış :KK66:

zam konusunda aynen böyle yapacagım yok vırt zırt derse dediğniz gibi başka birinin cocuguna baksın o halde benm elimden gelen bu diyeceğim en azında sabırlı olursam böyle bir durum olrsa biz ortada bırakmamıs olruz biz değil o kötü olur o yüzden beklemeliyim şimdi direk bakıcı fikrini sunarsam ne kötülüğümüz kalır ne haksızlıgımız kalır bir dirhem huzur olmaz.. bekleyeceğim bakalım

Ya niye bu kadar abartiyorsun ben anlamiyorum daha sene basina 3 ay var kadin bana zam yap dememis ocakta zammimi yaparsin dememis sence !ima etmis
Belkide gercekten muhabbet olsun laf olsun diye hemsireden bahsetti otur bekle duyma mevzusunuda sen acma ocak gelip karsiniza kizim bana zam yap diye gecerse anne cocuk var kis bizim faturalarimiz yuksek keske yetse senide memnun etsem ama benim elimden gelen bu eger seni cok zorda birakacaksa bu durum sen baska is bakabilirsin ben gonul koymam artik biraz sıkısıp kres zamanina kadarda kendim bakarim yada uygun bakici bulursam devam ederim sen bizden once kendini dusun kocan huysuz de cik kenera

Sizin anneniz ev temizlik yemek isi yapamaz cocukla beraber ayak bacak bi sikintisi vardi cocuga cok aktif olamaz sigara kullaniyor annenizinde aman sen bak diye kapisinda kimse sira olmuyor olmaz yani kimse sigara kullanan bakici istemiyor en basiti
O olta atiyo sen yutuyosun sonrada gelip burada sisiyosun bekle daha 3ay var olmadi arabanizi satin yatan araba bile masraf sen ise girince yenisini alirsiniz onun parasiylada 2 yil idare edersiniz

X