Merhaba hanımlar,3 yaşında bir oğlum var.Anneanne ve dedesi bizimle yaşıyor.Ben çalışırken oğluma annem bakıyor,Haziran'da gidecekler çünkü Eylül ayında oglumu kreşe vereceğim.
Ben öğretmenim,okulda 09.00-16.00 çalışıyorum (Ekstra kursum var) oğlumu 21.00 gibi yatırıyorum. Beraber vakit geçirdiğimiz zaman 5 saat..Eve geldiğimde bir seyler yiyip oğlumla sıkıştırmalı bir sekilde oyun oynuyorum LEGO,kule, boyama,vs vs...
Mesele şu ki benim okulda oldugum saatlerde oğlum sanırım devamlı TV izliyor
ya çizgi film izliyor ya da annemin kadın programlarına maruz kalıyor..Bir akşam yatarken bana"Anne biliyor musun adam karısını bıçaklamis " demişti..Annemi uyardım kadın programlarını izlemiyor gibi görünse de bilinçaltina kaydoluyor diye..Çizgi film izletiyor bu defa..Annem sıkılmasın istiyorum tamam ama o TV çocukla baş başa olsak hiç açılmaz,açmam yani..
Oğlumu oyun oynamaya resmen zor ikna ediyorum,benim kanalını aç izlemek istiyorum diyor.Yatarken de,yatmak istemiyorum TV izlemek istiyorum diyor
Hazirani inanın zor bekliyorum..Sonra ben bunu nasıl keseceğim ondan çok üzülüyorum..Havalar da soğuk çıkarmıyorum,çıkarsam hasta oluyor..Disaridayken bile,anne acaba şimdi ne başlamıştır diyor
Bunlar son bir aydır oluyor,bu bağımlılık...
Seneye annem yine gelse de oğlum kreşe yarım gün mü gitse diyordum ama yok.(Kreşte sık hasta olursa devamlı izin alamam diye düşünmüştüm bunu da)
Çok üzgünüm sadece paylaşmak istedim..