Eltimin saçma sapan konuşması!!!

Bu söylediğinin iyi niyetli hiçbir tarafı yok, olamaz da, sineye çekmeyin. Ya eşinize söyleyin, ya da ne bileyim herkes varken kaynınıza sorun sen böyle diyormuşsun karını üzüyorsun diyiverin. Sonra da patlat gitsin bana böyle saçma sapan konuşmanı öylesine affedemem özür dile diyin. Sonra da her türlü mesafe koyun. Susarsanız zaten zevk alacak ve devam edecek bu iğrençliğe. Bir insana kendi kolay doğurabildi diye hava atılır mı ya, çocuğunun elinden gitmesi birkaç saniyelik bir olaya bakar, marifeti kendinde bilip kibirlenmek neyin nesi...

Ben 5 senelik evliyim bi kere babaannem tutturdu bebek yap diye buna başladım şöyle hastayım böyle hastayım üzüntüden burnu kanamıştı tansiyon fırladı hastanelik oldu kadın... bi kere de kaynanama seks hayatımdan sana ne canım isterse yaparım demiştim. Üzülmeyin inşallah bebenizi kucağa alırsın en yakın zamanda

Konuyu karışık anlattığınız için yorumlardakilerin çoğu yanlış anlamış. Eltiniz size söylememiş bu durumda bence üzerinize alınmanıza gerek yok. Kendi eşiyle arasında saçma bir muhabbet. En fazlaa ben olsam benim eşim iyi ki bana öyle bir şey söylemiyor der geçerdim .

Bir de eltiniz hamile. Bir kadın doğum hekimi olarak size şunu söyleyeyim. Hamileleri çok irdelemeyin. Gerçekten hem mesleğim hem de gebelik süreci tecrübelerim o dönemle ilgili çok net :) inanın progesteron insanı baya alık yapıyor. Öyle bir şey hesaplayıp söylediğine pek inanmıyorum.

Sizin yavrunuz sizin en iyi zamanınızda gelecek. Her şey vaktinde. Hiç kalbinizi daraltmayın.

Çüşş…Terbiyesiz kadın… Kadın kısır mısın deyince siz niye azarlamadınız
Bana demedi kocası buna diyormuş bana açık açık diyemediği için kocası güya buna diyormuş hayır zaten çocuğunuz var hemde evlenir evlenmez yaptın nasıl kısır olabilirsin ikinci çocuğu deniyor biliyorum laf arasında diyor yapsam mı acaba zaten korunmuyorsun emziriyorsun nasibi varsa olur ben sana anlatıyor muyum sende bana anlatma kalbi kırılmasın diye susuyorum sadece

Kızlar size birsey sorucam ben mi yanlış anlıyorum acaba yoksa gerçekten bana laf mı sokuyor fazla uzatmiycam ben evleneli 3 yıl olucak şubatta eltimde bizden 8 ay sonra evlendiler kaynimin da 2. Evliliği kendisinin de kaynimin ilk evliliğinden ikiz çocukları var erkek eltimin çocuğu yoktu hiç neyse evlenir evlenmez hemen hamile kaldı zaten ben ilk yıl korundum iki yıldırda bebek düşünüyoruz 2 tüp bebek denemem var ve 4 aylıkken düşük yaptım haziran ayında baya zor süreçler yaşadım tabi ve eltim hepsini biliyor mecburen sadece ikimiz varız yaşadığımız şehirde eslerimiz de beraber çalışıyor neyse bugün bir tanıdığın hamilelik haberini verdi bende biliyorum haberim var dedim oda bana diyor ki iste benim ki de bana diyor millet patır patır doğuruyor bi sen kaldın kısır mısın yoksa ??? Ya böyle saçma sapan bir muhabbet olabilir mi. Varsa da neden bana diyorsun bunu cocuk sahibi olmak istediğimi bıliyor ve zorlandigimi da ne yani benim çocuğum yok.diye ben kısır miyim cidden artık bunaldm birgun çok pis azarliycam ama ben mi yanlis dusunuyorum acaba lütfen yorum yapın
He kısırım tıp okudun bilim adamı oldun da beni mi tedavi edeceksin deseydin
Sana ne desene ağzından laf alacak işte kimden ötürü olmuyor senden mi eşinden mi ne problem var yokluyor. Ne kadardır kafada kurdu ise pat diye sormuş.
Sen muhattap olma, eşin de bilsin gerektiği an ona bir ayar çekilir.
Bu sefer de çocuğu olmuyor bizim var kıskandı bana sardı diyerek manipüle edecek milleti. Dikkatli ol.

Bana demedi kocası buna diyormuş bana açık açık diyemediği için kocası güya buna diyormuş hayır zaten çocuğunuz var hemde evlenir evlenmez yaptın nasıl kısır olabilirsin ikinci çocuğu deniyor biliyorum laf arasında diyor yapsam mı acaba zaten korunmuyorsun emziriyorsun nasibi varsa olur ben sana anlatıyor muyum sende bana anlatma kalbi kırılmasın diye susuyorum sadece
Emzirmek korunma sağlamaz
İkincisi o sizin ağzınızı yokluyor o işler hikaye kocam bana diyor da falan filan

Biliyorum zaten farkındayım canım ama ben bunu eşime anlatsam ben kötü kalpli olurum onlar meleyke...
Kendi üzerine alınmadan anlat onun yaptığı gibi. Abin/kardeşin karısına sen kısır mısın diyormuş ne cahilce diye hiç üzerine alınma
Seninki alacağı mesajı alır merak etme

Konuyu karışık anlattığınız için yorumlardakilerin çoğu yanlış anlamış. Eltiniz size söylememiş bu durumda bence üzerinize alınmanıza gerek yok. Kendi eşiyle arasında saçma bir muhabbet. En fazlaa ben olsam benim eşim iyi ki bana öyle bir şey söylemiyor der geçerdim .

Bir de eltiniz hamile. Bir kadın doğum hekimi olarak size şunu söyleyeyim. Hamileleri çok irdelemeyin. Gerçekten hem mesleğim hem de gebelik süreci tecrübelerim o dönemle ilgili çok net :) inanın progesteron insanı baya alık yapıyor. Öyle bir şey hesaplayıp söylediğine pek inanmıyorum.

Sizin yavrunuz sizin en iyi zamanınızda gelecek. Her şey vaktinde. Hiç kalbinizi daraltmayın.
Kuzum eltim hamile değil kaldi ki hamileliginde sadece ben vardım yanında hiç kimsesi yok sadece ben vardım 11 saat dogum sancisi çekti ve ben yanındaydım yani bir sürü şey var ama anlatsam roman olur kocasının buna dediği şey çok saçma onunda gelip bana anlatması saçma sonucta çocuğum olmuyor tedavi görüyorum neden bana diyorsun böyle bir şey

Bu söylediğinin iyi niyetli hiçbir tarafı yok, olamaz da, sineye çekmeyin. Ya eşinize söyleyin, ya da ne bileyim herkes varken kaynınıza sorun sen böyle diyormuşsun karını üzüyorsun diyiverin. Sonra da patlat gitsin bana böyle saçma sapan konuşmanı öylesine affedemem özür dile diyin. Sonra da her türlü mesafe koyun. Susarsanız zaten zevk alacak ve devam edecek bu iğrençliğe. Bir insana kendi kolay doğurabildi diye hava atılır mı ya, çocuğunun elinden gitmesi birkaç saniyelik bir olaya bakar, marifeti kendinde bilip kibirlenmek neyin nesi...
Kesinlikle katılıyorum sana canım ama işte kimsenin kalbi kırılmasın diye ben böyle üzülüyorum kadının kadına yaptığı psikolojik şiddeti erkek bile yaomiyorbu devirde kaldı ki çocuk doğurmak bir marifet mi cocuk doğurana ödül mü veriliyor anlamadim

X