- 3 Eylül 2010
- 1.019
- 2.306
- Konu Sahibi melekleriminannesiyim
Haklı kadın, doğurmak marifet çünkü, kediler köpekler özellikle nasıl marifetliler patır patır 4er 5er doğuruyolar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kocası buna diyormuş kısır misin. Ama çocukları var böyle bir şey neden desin hadi dedi sen niye sürekli bana diyorsun bunu ?Sizin için mi dedi kısırmısın yoksa diye?
Yok kuzum kocası sormuş diyormuş yani buna ama sürekli bana bunu anlatıyor kızm sana söylüyorum gelinim sen anla muhabbeti.. ve her ay adet oldun mu diye soruyor zaten ilacla zar zor oluyorum günü geçince acaba niye olmadın diye darliyor beniEltiniz size "kisir misin" diye mi sordu?
Onun çocuğu yok ve asla kaynim cocuklariyla görüşmüyor sadece aydan aya 3 bin TL yolluyor şaka gibiKaynininmi ilk evliliginden ikizleri var, eltinin ilk evliliğinden çocuğu var mı?
Bana demedi kocası buna diyormuş bana açık açık diyemediği için kocası güya buna diyormuş hayır zaten çocuğunuz var hemde evlenir evlenmez yaptın nasıl kısır olabilirsin ikinci çocuğu deniyor biliyorum laf arasında diyor yapsam mı acaba zaten korunmuyorsun emziriyorsun nasibi varsa olur ben sana anlatıyor muyum sende bana anlatma kalbi kırılmasın diye susuyorum sadeceÇüşş…Terbiyesiz kadın… Kadın kısır mısın deyince siz niye azarlamadınız
He kısırım tıp okudun bilim adamı oldun da beni mi tedavi edeceksin deseydinKızlar size birsey sorucam ben mi yanlış anlıyorum acaba yoksa gerçekten bana laf mı sokuyor fazla uzatmiycam ben evleneli 3 yıl olucak şubatta eltimde bizden 8 ay sonra evlendiler kaynimin da 2. Evliliği kendisinin de kaynimin ilk evliliğinden ikiz çocukları var erkek eltimin çocuğu yoktu hiç neyse evlenir evlenmez hemen hamile kaldı zaten ben ilk yıl korundum iki yıldırda bebek düşünüyoruz 2 tüp bebek denemem var ve 4 aylıkken düşük yaptım haziran ayında baya zor süreçler yaşadım tabi ve eltim hepsini biliyor mecburen sadece ikimiz varız yaşadığımız şehirde eslerimiz de beraber çalışıyor neyse bugün bir tanıdığın hamilelik haberini verdi bende biliyorum haberim var dedim oda bana diyor ki iste benim ki de bana diyor millet patır patır doğuruyor bi sen kaldın kısır mısın yoksa ??? Ya böyle saçma sapan bir muhabbet olabilir mi. Varsa da neden bana diyorsun bunu cocuk sahibi olmak istediğimi bıliyor ve zorlandigimi da ne yani benim çocuğum yok.diye ben kısır miyim cidden artık bunaldm birgun çok pis azarliycam ama ben mi yanlis dusunuyorum acaba lütfen yorum yapın
Emzirmek korunma sağlamazBana demedi kocası buna diyormuş bana açık açık diyemediği için kocası güya buna diyormuş hayır zaten çocuğunuz var hemde evlenir evlenmez yaptın nasıl kısır olabilirsin ikinci çocuğu deniyor biliyorum laf arasında diyor yapsam mı acaba zaten korunmuyorsun emziriyorsun nasibi varsa olur ben sana anlatıyor muyum sende bana anlatma kalbi kırılmasın diye susuyorum sadece
Hayir ne yaşaması asla görüşmüyor çocuklarıyla ve engelli ilk eşi telefonun da eltim konuşuyor şaka gibi aylık 3 bin TL yolluyorEşinin ikiz çocukları da onlarla mı yaşıyor?
Biliyorum zaten farkındayım canım ama ben bunu eşime anlatsam ben kötü kalpli olurum onlar meleyke...Emzirmek korunma sağlamaz
İkincisi o sizin ağzınızı yokluyor o işler hikaye kocam bana diyor da falan filan
Kendi üzerine alınmadan anlat onun yaptığı gibi. Abin/kardeşin karısına sen kısır mısın diyormuş ne cahilce diye hiç üzerine alınmaBiliyorum zaten farkındayım canım ama ben bunu eşime anlatsam ben kötü kalpli olurum onlar meleyke...
Kuzum eltim hamile değil kaldi ki hamileliginde sadece ben vardım yanında hiç kimsesi yok sadece ben vardım 11 saat dogum sancisi çekti ve ben yanındaydım yani bir sürü şey var ama anlatsam roman olur kocasının buna dediği şey çok saçma onunda gelip bana anlatması saçma sonucta çocuğum olmuyor tedavi görüyorum neden bana diyorsun böyle bir şeyKonuyu karışık anlattığınız için yorumlardakilerin çoğu yanlış anlamış. Eltiniz size söylememiş bu durumda bence üzerinize alınmanıza gerek yok. Kendi eşiyle arasında saçma bir muhabbet. En fazlaa ben olsam benim eşim iyi ki bana öyle bir şey söylemiyor der geçerdim .
Bir de eltiniz hamile. Bir kadın doğum hekimi olarak size şunu söyleyeyim. Hamileleri çok irdelemeyin. Gerçekten hem mesleğim hem de gebelik süreci tecrübelerim o dönemle ilgili çok net :) inanın progesteron insanı baya alık yapıyor. Öyle bir şey hesaplayıp söylediğine pek inanmıyorum.
Sizin yavrunuz sizin en iyi zamanınızda gelecek. Her şey vaktinde. Hiç kalbinizi daraltmayın.
Kesinlikle katılıyorum sana canım ama işte kimsenin kalbi kırılmasın diye ben böyle üzülüyorum kadının kadına yaptığı psikolojik şiddeti erkek bile yaomiyorbu devirde kaldı ki çocuk doğurmak bir marifet mi cocuk doğurana ödül mü veriliyor anlamadimBu söylediğinin iyi niyetli hiçbir tarafı yok, olamaz da, sineye çekmeyin. Ya eşinize söyleyin, ya da ne bileyim herkes varken kaynınıza sorun sen böyle diyormuşsun karını üzüyorsun diyiverin. Sonra da patlat gitsin bana böyle saçma sapan konuşmanı öylesine affedemem özür dile diyin. Sonra da her türlü mesafe koyun. Susarsanız zaten zevk alacak ve devam edecek bu iğrençliğe. Bir insana kendi kolay doğurabildi diye hava atılır mı ya, çocuğunun elinden gitmesi birkaç saniyelik bir olaya bakar, marifeti kendinde bilip kibirlenmek neyin nesi...
İkiside cahil ya valla ne desem az kalır onlaraKendi üzerine alınmadan anlat onun yaptığı gibi. Abin/kardeşin karısına sen kısır mısın diyormuş ne cahilce diye hiç üzerine alınma
Seninki alacağı mesajı alır merak etme
İşin zor o zaman hiç duyma artık elden kaldığı kadarİkiside cahil ya valla ne desem az kalır onlara