Sakin olun öncelikle :)) ben özet geçtim sadece tabiki de konuştum kararlarından bahsettim ama kendisi laftan anlamıyor beni de sinir etmek için elinden geleni yapıyor ben kendimi koruyamıyorum demedim koruyorum ama çok kafaya takan insan olduğum için eve gelip düşünüyorum sürekli ayrıca bu soruyu değil kv sizin sormanız bile haddinize değil sadece kv min amacını anlayamadım ve yazmak istedim. 7 yaşında ki evladınıza maşallah Allah uzun ömür versin öyle yetiştirmeye devam edin . Mazlumu oynasam şu an herkes yanımda olurdu başta eşim olmak üzere.
Sakin olmamam için bir nedenim yok
Biri beni davet etti, laf soktu gitmem için, huysuzluk yaptı, arayıp taciz etti, neye yarar?ben kararımı verdim mi verdim isterse kendini paralasın, laftan anlasa ne olur anlamasa ne olur, kendini yer bitirir
Kocam beni savunmuyor, annesine dur demiyor diyorsunuz, görümcemden başka kimse beni savunmuyor diyorsunuz, bık bık bık konuşuyor ağlıyorum, o kadar ağlıyorum sinir krizi geçiriyorum ki erken doğum riskim oluştu kocam da uzakta olunca hep ağlıyorum diyorsunuz, şimdi de kendimi koruyorum diyorsunuz, bir karar verin, bu nasıl kendini korumak?
Hangi soru? Sizin amacınızı sormam mı haddime değil? Buradan bakınca kendi durumunuzu kendiniz anlattığınız için vakıf olduk ben dimdik durayım, ağzım dilim iradem var hayatımı kendi isteklerime göre yani olması gerektiği gibi yaşayayım gibi bir amacınız yok, kocam savunsun görümcem savunsun kv kötü ben mağdur olayım kafasındasınız
Yani kadın car car öterken telefonu kapatıp sessize almak, canınız istemediğinde gitmemek, bebeğe bakamazsın dediğinde ağzının payını verip herkesin içinde rezil edip kapınızı kapatmak bu kadar mı zor?
Mazlumu oynadığınızda değil gerçekten mazlum olduğunuzda herkes yanınızda olur, demek ki değilsiniz
Kv nin amacı huzur bozmak, tekrar soruyorum sizin uzun vadede amacınız ne? Bu kadar hedefsiz ve güçsüz ağlaya sızlaya devam ederseniz tek elinize geçen kv nin sunduğu huzursuzluk olur