Eltimin saçma sapan konuşması!!!

Yok kuzum kocası sormuş diyormuş yani buna ama sürekli bana bunu anlatıyor kızm sana söylüyorum gelinim sen anla muhabbeti.. ve her ay adet oldun mu diye soruyor zaten ilacla zar zor oluyorum günü geçince acaba niye olmadın diye darliyor beni
Haddini bildirmezsen daha çok darlar seni. Bunda sonra özelini anlatmazsan böyle hadsizliklere yol açmazsın

Kocan cahil galiba ortak bir cocugunuz var nasil kisir diyor sana? Ayrica her cocugu olmayana kisir denmez milletin yillarca olmayip sonra ikiz cocugu oluyor.. senin kocanin da ikiz cocuklari var ya oyle yani.. ha gerci gorusmuyor dimi cocuklariyla..aylik 3 bin tl yolluyor iki cocuga yazik.. sende boyle birine guvenip cocuk yaptin ya sende de iyi cesaret var ha bir de ikinciyi dusunuyorsun hahah de gec
O surati mosmor olsun patavatsizin

Karışık anlatmış. Hamile olan başka bir x kişisi. Elti konu sahibine "x de hamileymiş kocam diyo ki bi sen kaldin doguramayan kisir misin dedi" demis. Ama niyetini bilemem laf sokmus da olabilir kocasi cidden böyle bir sey de demis olabilir 🤷‍♀️

Kızlar size birsey sorucam ben mi yanlış anlıyorum acaba yoksa gerçekten bana laf mı sokuyor fazla uzatmiycam ben evleneli 3 yıl olucak şubatta eltimde bizden 8 ay sonra evlendiler kaynimin da 2. Evliliği kendisinin de kaynimin ilk evliliğinden ikiz çocukları var erkek eltimin çocuğu yoktu hiç neyse evlenir evlenmez hemen hamile kaldı zaten ben ilk yıl korundum iki yıldırda bebek düşünüyoruz 2 tüp bebek denemem var ve 4 aylıkken düşük yaptım haziran ayında baya zor süreçler yaşadım tabi ve eltim hepsini biliyor mecburen sadece ikimiz varız yaşadığımız şehirde eslerimiz de beraber çalışıyor neyse bugün bir tanıdığın hamilelik haberini verdi bende biliyorum haberim var dedim oda bana diyor ki iste benim ki de bana diyor millet patır patır doğuruyor bi sen kaldın kısır mısın yoksa ??? Ya böyle saçma sapan bir muhabbet olabilir mi. Varsa da neden bana diyorsun bunu cocuk sahibi olmak istediğimi bıliyor ve zorlandigimi da ne yani benim çocuğum yok.diye ben kısır miyim cidden artık bunaldm birgun çok pis azarliycam ama ben mi yanlis dusunuyorum acaba lütfen yorum yapın
Gerizekalıya had bildireydin ya. Sanane diyeydin. Seni ilgilendirmeyen konuya yorum yapma diyeydin. Patavatsız kadın.

Karışık anlatmış. Hamile olan başka bir x kişisi. Elti konu sahibine "x de hamileymiş kocam diyo ki bi sen kaldin doguramayan kisir misin dedi" demis. Ama niyetini bilemem laf sokmus da olabilir kocasi cidden böyle bir sey de demis olabilir 🤷‍♀️
Yo eltiye demis kocasi
Eltisi dogum yapmis 11 saat sanci cekmis konu sahibi yanindaymis o zamanlar
Ya eltinin kocasi kafadan kontak ya da bi sen kaldin demedi de bi x kaldi dedi konu sahibi icin, elti de lafi cevirerek soyledi illa soyleyecek anlatacak ya..ben oyle anladim

Kızlar size birsey sorucam ben mi yanlış anlıyorum acaba yoksa gerçekten bana laf mı sokuyor fazla uzatmiycam ben evleneli 3 yıl olucak şubatta eltimde bizden 8 ay sonra evlendiler kaynimin da 2. Evliliği kendisinin de kaynimin ilk evliliğinden ikiz çocukları var erkek eltimin çocuğu yoktu hiç neyse evlenir evlenmez hemen hamile kaldı zaten ben ilk yıl korundum iki yıldırda bebek düşünüyoruz 2 tüp bebek denemem var ve 4 aylıkken düşük yaptım haziran ayında baya zor süreçler yaşadım tabi ve eltim hepsini biliyor mecburen sadece ikimiz varız yaşadığımız şehirde eslerimiz de beraber çalışıyor neyse bugün bir tanıdığın hamilelik haberini verdi bende biliyorum haberim var dedim oda bana diyor ki iste benim ki de bana diyor millet patır patır doğuruyor bi sen kaldın kısır mısın yoksa ??? Ya böyle saçma sapan bir muhabbet olabilir mi. Varsa da neden bana diyorsun bunu cocuk sahibi olmak istediğimi bıliyor ve zorlandigimi da ne yani benim çocuğum yok.diye ben kısır miyim cidden artık bunaldm birgun çok pis azarliycam ama ben mi yanlis dusunuyorum acaba lütfen yorum yapın
Yalnış düşünmüyorsun, eltin mi neyse o patavatsız. Ufaktan ağzının payını vermek lazım.

Bitane teyze vardı reportajda s... o.. diyodu sende deseydin bana da aynısını yaşattılar kendi cocuklarıyla da rezil oldu ama allah kimsenin kucağını boş bırakmasın ama bu niyetle de kimse mutlu olmaz bişeyini paylaşma uzak dur şeytana bak bana da kısır demişti benimki ay çok p*slikler ya 🥹

Yo eltiye demis kocasi
Eltisi dogum yapmis 11 saat sanci cekmis konu sahibi yanindaymis o zamanlar
Ya eltinin kocasi kafadan kontak ya da bi sen kaldin demedi de bi x kaldi dedi konu sahibi icin, elti de lafi cevirerek soyledi illa soyleyecek anlatacak ya..ben oyle anladim
Eltinin hiç cocugu yok anlamisim ben de. Cocugu olan bi kadina kisir misin diye soracak kadar g.rizekali oldugunu düşünemedim kocasinin 😂😂
O zaman alenen laf sokmus hadsiz

Bitane teyze vardı reportajda s... o.. diyodu sende deseydin bana da aynısını yaşattılar kendi cocuklarıyla da rezil oldu ama allah kimsenin kucağını boş bırakmasın ama bu niyetle de kimse mutlu olmaz bişeyini paylaşma uzak dur şeytana bak bana da kısır demişti benimki ay çok p*slikler ya 🥹
Zaten etrafımdaki şeytan bu

Etlisinin kocası demiş karısına kısır mısın diye .
kim olsa alınır daha çocuğun olmadıgı için bence cevabını ver . Üstüne çok gelirse sende zayıf noktasından vur ikinci evliliğiniz bi ortak noktanız olsun yapın sizde de

Iyki konuyu açmışım bende kendi kendime acaba ben mi abartıyorum diyordum görüyorum ki ben doğru anlamışım beni manipüle ediyormuş umarım onlarda benim yaşadıklarımı yasarlar o zaman anlarlar beni
Özelini anlatma bebek konusu olsun veya adet oldum olmadim hic paylasma bence. ben canımı sıkan insanlarla muhabbeti merhaba seviyesine indiriyorum kafam çok rahat 😉

Özelini anlatma bebek konusu olsun veya adet oldum olmadim hic paylasma bence. ben canımı sıkan insanlarla muhabbeti merhaba seviyesine indiriyorum kafam çok rahat 😉
Zaten ben hiç aramıyorum o bi şekilde arıyor yazıyor ayıp olmasın diye cevap veriyorum fakat bundan sonra tavrımı daha net koyacagim

Direk sanane deseydin bidahada muhatap olmazdim

Kuzum eltim hamile değil kaldi ki hamileliginde sadece ben vardım yanında hiç kimsesi yok sadece ben vardım 11 saat dogum sancisi çekti ve ben yanındaydım yani bir sürü şey var ama anlatsam roman olur kocasının buna dediği şey çok saçma onunda gelip bana anlatması saçma sonucta çocuğum olmuyor tedavi görüyorum neden bana diyorsun böyle bir şey
Çocukları varken mi eşi böyle bir espiri yapıyor . Çok garip gerçekten.

X