Merhaba hanımlar
31 yaşındayım 8 aylık kızım 7 yaşında oğlum var şükürler olsun varlıklarına. Derdim eşim… 5 yıllık evliyim. Kaçarak evlenme sonucu ailemin istememesiyle evlendik. Sonra barışma oldu düzeldi herşey. Eşimin geçmişi çok karanlık. Kabarık cok dosyaları,madde kullanımı,karı-kız hayatı kötü alışkanlıklar olan tüm hepsi eşim yaşamış etmiş. Düzeltim adam ediyim derken kendimi unuttum. Uzun süreli iş hayatı olmadı hep yarım yamalak. Evinin sorumluluklğu almadı madde kullanmaya devam etti. Psikolojik harp,küfür,madde kullanım devamlılığı,kavga,parasızlık. Bu durumlarda nasıl geçindiniz diceksiniz? Ailem tum evimin masrafını igne ucuna kadar karşıladı. Babam is adamı. 3 is yeri ayarladı esime ve o 3 isinide bıraktı mahcup etti. Evinin hiçbir masrafını karşılamadı. Tutturmus babamin yanina girmek çalışmayı. Babam büyük is yeri sahibi 3 dükkan esnaf. Ve istemiyor güvenemiyor eşime. Babam bize 4 ev kurdu. Şuan ki evimin kirasını vermedi ailesi destek olmuyor söylediğim istediğim halde ailesinden. Durumları kötü değil orta halli bir aile. Ailesi beni çok seviyor gelinleri olarak görmüyorlar beni kizimsin diyorlar. Görümcem de dahil. Eşimi memleketine gönderdim burnu surtulsun diye bizim evimin ailemin herseyin değerini anlasın tedavisini olsun evinin sorumluluklarini ödesin değişsin diye. Ailesiylede bu sekilde konustum. Çabaladığını yaptığını söylüyor. Ozlem cok var evet gösteriyor pişmanlık var evet gösteriyor hem kendisi hem ailesi diyor. Görüyorum evet eyvallah. Peki bundan sonra ne olacak? Kira,faturalar vs uğraştığını söylüyor ödemek için. Kurallarımı önüne koydum kendinin ve ailesinin önüne. Evde igne ucu kadar küfür,kavga vs istemiyorum. Medeni iki karı koca olmak istiyorum dedim, Tedavisini olacak kabul edecek ve ailemde boyle istiyor dedim. Esim tamam dedi ama ben psikiyatri olarak söyledim madde tedavisi bilmiyor. Ailesi hep benden yana hep bana hak verirler saygıları sevgileri bana sonsuz. Yeri geldi cok kez oğullarına kızdılar suan gibi. Birkac kez kadın ihanet mesaj aldım. Esimin instagram fake hesaptan gelen ama fake hesaptı isletildigimi anladım oyun olduğunu. Bir arada esi yanlışlıkla whatsaptan bana (cansu bana 700 e ayarla getir canim) diye mesaj atti aninda sildi. Şaka yaptım dedi aileme bana söylediğim zaman. Bilemedim. Sizlerin fikirlerine sohbete ihtiyacım var. Yuzeysel anlattım… derinlere inmek istemedim. Simdiden teşekkür ederim canlarım…