Hala da adamın derdinde. Ben ne yaptım, çocuğum şöyle böyle yardım edin, nasıl düzelticem akıl verin diyeceğine kocasının peşinde. Ailesine dışarı çıkarmayın demiş kural koymuşmuş. Demiyor ki bağımlı oğullarını benim başıma musallat ediyorlar, babamın parası pulu gözlerini döndürmüş. Şok içinde, ağzım açık okudum konuyu. Babam 4 kere ev kurdu ne demek? Eziklik aile boyu. Git ne halin varsa gör, ev de yok para da yok dememiş.
Geçmişi karanlık dediğin bir adamla bırak evlenmeyi çocuğunla aynı ortama bile sokmazsın. Bu ne yapmış? Adamı almış eve, çocuğu atmış evden. 7 yaşındasın, yaşıtların okula başlıyor, onlar gibi olamıyorsun, sende bir sorun var hissediyorsun ve annen yok sarılamıyorsun, sevgisini hissedemiyorsun çünkü seni bırakmış başka çocuk yapmış. Hem de evlendiği adam istemediği için annen bırakmış seni. Oğlum bana vuruyor, kızıma zarar verecek diye korkuyorum yazmış. Madde bağımlısı kocam kızımı beni öldürür demiyor, 7 yaşındaki oğlundan korkuyor.
Tek tesellim çocuğa anneannesi bakıyor ve maddi durumları iyi. Bu kadına uzaklaştırma çıkarsalar çocuğa yaklaşmasa ve kız çocuğunu da koruma altına alsalar iyi olur diyeceğim ama anne baba da pasif.