Ciddi mi Evlilik konusunda

Çükü kopsun sapığın. Yaptığının taciz olduğunun farkında mısınız? Sizin isteklerinize saygı duymayan aklı yeni başka yeri çalışan adamı çok aradınız mı? Ay salın gitsin

Ay lütfen arkanıza bile bakmayın. Hiç acabanız olmasın. Ne güzel rengini belli etmiş
Sadaka verin, çocuk sevindirin.
Buraya gelip anlatmasam belki yine aşırı saf bir şekilde devam edecem. Baştan çok iyi davranışları vardı sevmiştim. Gülersiniz belki hayvanları çok sevmesi kitapları sevmesi okuması tam istediğim gibi biri dedim. Çünkü merhametli hayvanları seven merhamet gösteren kitapları okumayı seven okuyan araştıran biri olsun dedim. Ama bunlar yetmezmiş okuduğunu anlamak biraz edep biraz olgun davranış gerekirmiş en başta. Neyse ki sayenizde çok erken farkettim. Ve burda anlatmasam ayrılmakta çok zorluk çekerdim derdim ki acaba yanlış mı yapıyorum ayrılmakta derdim ama sizin gözünüzden doğruyu görmüş oldum. Çok teşekkür ederim

Benim sinirimi bozan ne biliyor musunuz bu insanlar neden hep sorunu baskalarinda ariyorlar acaba ben bunu dusunuyorum. Bu adam boyle mi gonder gitsin abi. Buna inanip, ailesi ile gelecekti, karim olarak goruyorum diyor, niyeti ciddi mi diye sorgulamak cok fazla iyi niyet ve boyle hayatta kalabilenleri ben cok sansli goruyorum. Cunku bunun sanstan baska aciklamasini dusundum bulamadim.

Bakin siz gercekten oturun ciddi ciddi bu iyi niyetinizi bir sorgulayin. Bunu kendiniz icin mutlaka yapin cunku bu sizin ilk iyi niyetiniz degil. Siz eski esinizle de konusup konu acmissiniz. Basiniza bir is gelmeden bu iyi niyetinizden vazgecin.

Atmaz. Ayrıca çok saygısız biri hassasiyetlerinizi de önemsemiyor. Brn olsam direk siler asla da yüzüne bakmazdım.

Sizin utanacaginiz birsey yok, ama kimseye bu kisiyi "evlenecek adam" diye tanitmasin. Sizin burda bir sucunuz da yok. Böyle herifler bir bakiyor "ah bu kisi en cok evlenmek ve bir yuva kurmak istiyor" diye ve "yarali kuş" ordan yürüyorlar. Kimseye daha dogru dürüst tanimadan yaralarinizi anlatmayin. Yalnis insanlar bunu size karsi kullanip manipüle etmeye calisabilir

Oha! Sabah bi uyanıyorsunuz .... resimli msj
Ya ne yaşıyor bu insan daha doğrusu ne yaşamak istiyor.Siz mesafeli ve seviyeli birine nasılda denk geliyor bu sapıklar derhal uzak durun düşüncesi bile sinir zıplatıyor !!!!

Bunlar hep küçükken dalını d*şş*ğını yerim aslan oğlum diye sevildiğinden böyle işte, turşuluk hıyara benzeyen ç*klerini cazibe merkezi sanıyorlar cidden ahahahahahah
Gözümde güzellik salonu açıp vitrine c.kunun dev fotosunu yapıştırdigi canlandı hdhdhhdhd

Berbat bir yalancı. Çok daha profosyonel yaşancılar gördüm ama bu aptal olanlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…