- 10 Haziran 2020
- 676
- 756
- 29
-
- Konu Sahibi biedanur98
Ay lütfen arkanıza bile bakmayın. Hiç acabanız olmasın. Ne güzel rengini belli etmişKeşke olsa bana şaka gibi insanlar denk geliyor. Başkası anlatsa burda şaka mı bu ya derdim. Gerçekten hangi kafayı yaşadı bilmiyorum.
Çükü kopsun sapığın. Yaptığının taciz olduğunun farkında mısınız? Sizin isteklerinize saygı duymayan aklı yeni başka yeri çalışan adamı çok aradınız mı? Ay salın gitsinMerhaba hanımlar kimseye bunu anlatamayınca yine buraya geldim. Şimdi ilk kötü geçen evliliğimi bilen biliyor. Boşanalı bir seneyi geçmek üzere. Bundan 6 ay önce biri girdi hayatıma ve konuşup tanımaya çalışıyorum. Şöyle ki benim hassasiyetleri var bunları kendisine belirtmeme rağmen anlamıyor. Yani çok yakın olmak istiyor mesafe kabul etmiyor. Ben mesafeli yürüsün ilişki böyle kabul edeceksen varım diyorum ama bu sefer darılıyor. Neyse böyle böyle derken birgün kavga ettik bitti derken sabah bana mesajlar attı istğne birde cinsel organının fotosunu atmış. Sabah uyanır uyanmaz mesajlarını okudum üstüne fotoyu görür görmez sinirlendim. Direkt attığı fotoyu sildim. Aşırı sinirlendim hesap sordum nasıl böyle birşey yaparsın diye. Ki kendiside bunları benden istiyor yani bildiğin açık fotolar istiyor. Ben sinirlenince de yok güvenmiyor musun biz sevgiliniz yok görsem nolur görsen nolur. Evli değiliz evlenirsek tamam şimdi yanlış böyle yapmandan rahatsız oluyorum diyorum. Bir daha yapmam diyor ama bilmiyorum kafam çok karışık. Ayrılmalı mıyım niyeti evlilik olan erkek orasının fotosunu atar mı ?
Kadınların bundan hoşlandığını kim attı ortaya acaba?Abinin abazaliktan devreler yanmış, kafadan duman cikiyo ,şeyinin fotosunu atmış bı de utanmadan, ayı yavrusu
Buraya gelip anlatmasam belki yine aşırı saf bir şekilde devam edecem. Baştan çok iyi davranışları vardı sevmiştim. Gülersiniz belki hayvanları çok sevmesi kitapları sevmesi okuması tam istediğim gibi biri dedim. Çünkü merhametli hayvanları seven merhamet gösteren kitapları okumayı seven okuyan araştıran biri olsun dedim. Ama bunlar yetmezmiş okuduğunu anlamak biraz edep biraz olgun davranış gerekirmiş en başta. Neyse ki sayenizde çok erken farkettim. Ve burda anlatmasam ayrılmakta çok zorluk çekerdim derdim ki acaba yanlış mı yapıyorum ayrılmakta derdim ama sizin gözünüzden doğruyu görmüş oldum. Çok teşekkür ederimAy lütfen arkanıza bile bakmayın. Hiç acabanız olmasın. Ne güzel rengini belli etmiş
Sadaka verin, çocuk sevindirin.
Pis herif ya midem bulandı resmenKadınların bundan hoşlandığını kim attı ortaya acaba?
Birde sinirimi bozan bu yaptığını normal birşey sanıp sen abartıyorsun bu çok normal sevgilimsin ya hani ne var bunda diyor. Sonra ben kızmaya devam edince de duygularımla oynadın Allah çıkardım senden hakkımı helal etmiyorum diyor
Buraya gelip anlatmasam belki yine aşırı saf bir şekilde devam edecem. Baştan çok iyi davranışları vardı sevmiştim. Gülersiniz belki hayvanları çok sevmesi kitapları sevmesi okuması tam istediğim gibi biri dedim. Çünkü merhametli hayvanları seven merhamet gösteren kitapları okumayı seven okuyan araştıran biri olsun dedim. Ama bunlar yetmezmiş okuduğunu anlamak biraz edep biraz olgun davranış gerekirmiş en başta. Neyse ki sayenizde çok erken farkettim. Ve burda anlatmasam ayrılmakta çok zorluk çekerdim derdim ki acaba yanlış mı yapıyorum ayrılmakta derdim ama sizin gözünüzden doğruyu görmüş oldum. Çok teşekkür ederim
Atmaz. Ayrıca çok saygısız biri hassasiyetlerinizi de önemsemiyor. Brn olsam direk siler asla da yüzüne bakmazdım.Merhaba hanımlar kimseye bunu anlatamayınca yine buraya geldim. Şimdi ilk kötü geçen evliliğimi bilen biliyor. Boşanalı bir seneyi geçmek üzere. Bundan 6 ay önce biri girdi hayatıma ve konuşup tanımaya çalışıyorum. Şöyle ki benim hassasiyetleri var bunları kendisine belirtmeme rağmen anlamıyor. Yani çok yakın olmak istiyor mesafe kabul etmiyor. Ben mesafeli yürüsün ilişki böyle kabul edeceksen varım diyorum ama bu sefer darılıyor. Neyse böyle böyle derken birgün kavga ettik bitti derken sabah bana mesajlar attı istğne birde cinsel organının fotosunu atmış. Sabah uyanır uyanmaz mesajlarını okudum üstüne fotoyu görür görmez sinirlendim. Direkt attığı fotoyu sildim. Aşırı sinirlendim hesap sordum nasıl böyle birşey yaparsın diye. Ki kendiside bunları benden istiyor yani bildiğin açık fotolar istiyor. Ben sinirlenince de yok güvenmiyor musun biz sevgiliniz yok görsem nolur görsen nolur. Evli değiliz evlenirsek tamam şimdi yanlış böyle yapmandan rahatsız oluyorum diyorum. Bir daha yapmam diyor ama bilmiyorum kafam çok karışık. Ayrılmalı mıyım niyeti evlilik olan erkek orasının fotosunu atar mı ?
Onu bile nasıl anlatacam bilmiyorum onda olmayan utanma onun yaptığını anlatırken bende var. Sanırım artık güvenim kalmadı. Evlilikten önce tek dertleri cinsellik ve kullanmak için zemin hazırlamak. Numarasını sildim ve iyiki sizlere sordum. Yoksa hala kötü niyetini göremezdim . Evet ya çok safım bu konularda nedense haddinden fazla
Gsgsggsgsggsgdgsghz öldüm cazibe merkezine vshzhhzhxhdggzgzBunlar hep küçükken dalını d*şş*ğını yerim aslan oğlum diye sevildiğinden böyle işte, turşuluk hıyara benzeyen ç*klerini cazibe merkezi sanıyorlar cidden ahahahahahah
Gözümde güzellik salonu açıp vitrine c.kunun dev fotosunu yapıştırdigi canlandı hdhdhhdhdBunlar hep küçükken dalını d*şş*ğını yerim aslan oğlum diye sevildiğinden böyle işte, turşuluk hıyara benzeyen ç*klerini cazibe merkezi sanıyorlar cidden ahahahahahah
Berbat bir yalancı. Çok daha profosyonel yaşancılar gördüm ama bu aptal olanlardanEvet ben en başından beri mesafeli olalım dedim ve ben böyleyim kabul edeceksen devam etsin dedim. Sürekli trip atıyor kızıyor. Sonra ben dedim mesafeli olmayacaksan ben yokum hakkını helal et bitsin dedim. Yok hakkımı helal etmem yok duygularımla oynadın yok şu felan. İlk başta bu kadar değildi çok dil döküyor romantik konuşan ilgili biriydi. Dışardan baksan eli yüzü düzgün efendi bir çocuk. Ama bir anda değişiyor o son yaptığını yapmasa devam ediyorduk ailesi ile gelecekti dediğine göre. İşte işin içinden bir türlü çıkamadım. Anlamıyor şunu ben böyleyim evlilik nikah olmadan yakın olmam buyum dediysemde bazen diyor karım olarak görüyorum felan.
İşte aradığım ç.k bu hemen birlikte olmalıyımSabah gözümü açıp, elin herifinin şeyine baka baka çayımı yudumlamak en güzel bişey, diyosun falan saniyo heralde çapsız ç.kkafa
Lütfen fake olsun
Benden bir parçamı gönderdim nedir ya ajsjja