Ciddi mi Evlilik konusunda

Cidden bu kafayla ikinci es seciminiz de hüsranla sonuclanir. Siz önce ciddi bir sekilde psikolojik destek almalisiniz, cünkü hala ilk evliligin etkisinde.olup "kurallar" koyuyorsunuz. Bir taraftan sevgili isteyip, ama "benden uzak yürüyeceksin" demek ne kadar mantikli. Ve kimse baskasinin actigi yaralarin faturasini ödemek istemez. Önce iyilesin sonra kriterlerinizi belirleyin öyle tekrar iliski düsünün. Sunu da ekliyim bu adamin es olma potansiyeli olmadigi sapik gibi resim.atmadan önce degilde, israrla sizin cizgilerinizi asinca belli olmus olmaliydi.

Yani, sağlıklı bir erkek cinsellik ister, bunun evlilikle ciddiyetle alakası yok ama onun da adabı var, böyle olmaz. Bu herif eli şeyinde gezen sapığın teki, edep erkan bilmez, rezil bir pislik. Boşanmış olmandan cesaret buluyor, açık kapı olarak görüyor.

Bizim efendi anlayışımız sizinkinden farklı anlaşılan..
Adam elinde bayrak gibi sallıyor,siz hala hesaptasiniz kitaptasiniz..
Ayrıca o zaman yolda sokaktaki bütün teşhirciler sokaktaki insanlara güveniyor..
Bir parcasini gösteriyor..
Biz sapıklık diyoruz,adam güven telkin etmek için yaptım diyor.
Mantığa gel..
Sizde de bir "istemem yan cebime koy"sezdim ben.

Toparladiysaniz o zaman insanlari tanimak konusunda cok yeterli degilsiniz demek ki. Bu adamla iliskiniz 6 aylik ve sizin bir bosanma tecrubeniz var. Bu olay olmasaydi ailesi ile gelecekti, karim olarak goruyorum diyor diyorsunuz. Bu durum bile size cok sey anlatmiyorsa size hayatta kolayliklar dilerim.

Nerden buldunuz bu adami netten mi? Uzulmeyin ama boyle insanlara prim vermeyin ve inanacak kadar iyi niyetli olmayin.
Bir arkadaşın tanışın tavsiyesi ortak arkadaşlarıymış çok iyi ciddi evlilik düşünüyor dedi konuşun bir dedi. Sonra numaramı vermiş telefondan konuştuk önce sonra buluştuk görüştük öyle devam etti

Kuraldan kastınız yakın olmamak mı. Bu da benim tercihim konuşarak bir yerlerde oturup sohbet ile de evlilik olayı olur. Sürekli iç içe olmak zorunda değilim ki bu ilk evlilikle alakası yok . Herkesin hayat tarzı farklı sonuçta

Size sadece "bak bunu kaciriyorsunuz" demek istemis. Ciddi birinin eli kolu da yerinde durur. Esim bana ilk tanismada bir kere bile dokunmadi. Neye göre efendi veya ciddi göründü sizin ki?

Niyeti cinsellik olsa neyse.. onun bile bi sınırı var adabı var. Bu bildiğin sapık!!! kaçın engelleyin her yerden lütfen..

Zübbe ya. Sapıklık ve tacizdir bu.. İğrenç gerçekten. Ayrıca istemiyorum demişsiniz şimdiden buna zorlayan evlilikte neler ister kim bilir. Ayrılmalı mıyım diye sormayın lütfen bu normal değil. Ben evli olsamda böyle resim atmasına izin vermem. Cinsel ilişki yaşamak ayrı bunun kafasında kurduğu hayaller apayrı. Ben engellerdim her yerden.

Tam tersi yazdiklarim temasla önce sizin iliskiye hazir olup olmamanizla alakali.

Siz de ona NAH hareketi yapın “al bende seninle kendimden bir parçayı paylaştım” diyin. Ve heryerden engelleyin sapık herif

Size sadece "bak bunu kaciriyorsunuz" demek istemis. Ciddi birinin eli kolu da yerinde durur. Esim bana ilk tanismada bir kere bile dokunmadi. Neye göre efendi veya ciddi göründü sizin ki?
İlk konuşmamızdan itibaren evlilikten bahsetti sürekli. Hatta uzatmayalım ev alacam düğün için hazırlık yapacam maddi olarak bir sene içinde nişan yapalım dedi. Düzgün biri gibi de duruyordu dışardan bakınca iyiydi herşey ne olduysa bir anda o foto attıktan sonra kafam karıştı. Kendi bahanesi evlenince görecen şimdi gördüysen ne var dedi. Az önce ayrılmak istediğimi söyledim. Saydı saydı neymiş duygularıyla oynamışım Allah bunu benden çıkaracakmış benden bu çıkarmış hakkına girmişim oynamışım ayrılmak istedim diye bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…