- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.579
-
- Konu Sahibi biedanur98
Başınızdan bir evlilik geçmiş. Bu adamın ciddi niyeti olmadığını anlamanız gerekmiyor mu? Davranışları ve gönderdiği fotoğraflar amacını gösteriyor.Birkez yüz yüze buluştuk. Konuşması felan çok güvenilirdi.Yani efendi ciddi biri gibi geliyordu. Buluştuğumuzda da eli kolu durmuyordu. Dokunmak istiyor felan yine ben mesafeli oldum ama. İki gün önce sabah uyandım mesajlar atmış birde organını. Hesap sordum ve dedi ki bak kendimden bir parçayı seninle paylaştım sana güvendiğimi gösterdim dedi
Birkez yüz yüze buluştuk. Konuşması felan çok güvenilirdi.Yani efendi ciddi biri gibi geliyordu. Buluştuğumuzda da eli kolu durmuyordu. Dokunmak istiyor felan yine ben mesafeli oldum ama. İki gün önce sabah uyandım mesajlar atmış birde organını. Hesap sordum ve dedi ki bak kendimden bir parçayı seninle paylaştım sana güvendiğimi gösterdim dedi
Evet ben en başından beri mesafeli olalım dedim ve ben böyleyim kabul edeceksen devam etsin dedim. Sürekli trip atıyor kızıyor. Sonra ben dedim mesafeli olmayacaksan ben yokum hakkını helal et bitsin dedim. Yok hakkımı helal etmem yok duygularımla oynadın yok şu felan. İlk başta bu kadar değildi çok dil döküyor romantik konuşan ilgili biriydi. Dışardan baksan eli yüzü düzgün efendi bir çocuk. Ama bir anda değişiyor o son yaptığını yapmasa devam ediyorduk ailesi ile gelecekti dediğine göre. İşte işin içinden bir türlü çıkamadım. Anlamıyor şunu ben böyleyim evlilik nikah olmadan yakın olmam buyum dediysemde bazen diyor karım olarak görüyorum felan.Herkesin niyeti her şey olabilir, cinsellik yaşayan evlilik düşünmez diye bir mantık yok, çevremde kimler kimler evlendi ne kadar mutlular inanamazsınız. Ama kafasına göre, sizin kararlarınıza saygı duymadan üstelik tartışmanızın üstüne hoşunuza gitmediğini bile bile cinsel organını sergileyen bir ayının sevgiliniz olmasını kendinize yakıştırmamalısınız
Merhaba hanımlar kimseye bunu anlatamayınca yine buraya geldim. Şimdi ilk kötü geçen evliliğimi bilen biliyor. Boşanalı bir seneyi geçmek üzere. Bundan 6 ay önce biri girdi hayatıma ve konuşup tanımaya çalışıyorum. Şöyle ki benim hassasiyetleri var bunları kendisine belirtmeme rağmen anlamıyor. Yani çok yakın olmak istiyor mesafe kabul etmiyor. Ben mesafeli yürüsün ilişki böyle kabul edeceksen varım diyorum ama bu sefer darılıyor. Neyse böyle böyle derken birgün kavga ettik bitti derken sabah bana mesajlar attı istğne birde cinsel organının fotosunu atmış. Sabah uyanır uyanmaz mesajlarını okudum üstüne fotoyu görür görmez sinirlendim. Direkt attığı fotoyu sildim. Aşırı sinirlendim hesap sordum nasıl böyle birşey yaparsın diye. Ki kendiside bunları benden istiyor yani bildiğin açık fotolar istiyor. Ben sinirlenince de yok güvenmiyor musun biz sevgiliniz yok görsem nolur görsen nolur. Evli değiliz evlenirsek tamam şimdi yanlış böyle yapmandan rahatsız oluyorum diyorum. Bir daha yapmam diyor ama bilmiyorum kafam çok karışık. Ayrılmalı mıyım niyeti evlilik olan erkek orasının fotosunu atar mı ?
sabah bana mesajlar attı istğne birde cinsel organının fotosunu atmış. Sabah uyanır uyanmaz mesajlarını okudum üstüne fotoyu görür görmez sinirlendim. Direkt attığı fotoyu sildim.
Evli değiliz evlenirsek tamam şimdi yanlış böyle yapmandan rahatsız oluyorum diyorum
Ayrılmalı mıyım niyeti evlilik olan erkek orasının fotosunu atar mı ?
Bir kez yüz yüze buluştuğunuz adam daha ilk buluşmada yakınlaşmaya çalışıyor, sonra cinsel organının fotoğrafını çat diye yolluyor, ve siz bu adamın gerçekten evlilik düşündüğünü zannediyorsunuz. Ya siz iyi misiniz??Birkez yüz yüze buluştuk. Konuşması felan çok güvenilirdi.Yani efendi ciddi biri gibi geliyordu. Buluştuğumuzda da eli kolu durmuyordu. Dokunmak istiyor felan yine ben mesafeli oldum ama. İki gün önce sabah uyandım mesajlar atmış birde organını. Hesap sordum ve dedi ki bak kendimden bir parçayı seninle paylaştım sana güvendiğimi gösterdim dedi
Niyeti asla evlilik değil zamanınızı boşuna harcamayın.Merhaba hanımlar kimseye bunu anlatamayınca yine buraya geldim. Şimdi ilk kötü geçen evliliğimi bilen biliyor. Boşanalı bir seneyi geçmek üzere. Bundan 6 ay önce biri girdi hayatıma ve konuşup tanımaya çalışıyorum. Şöyle ki benim hassasiyetleri var bunları kendisine belirtmeme rağmen anlamıyor. Yani çok yakın olmak istiyor mesafe kabul etmiyor. Ben mesafeli yürüsün ilişki böyle kabul edeceksen varım diyorum ama bu sefer darılıyor. Neyse böyle böyle derken birgün kavga ettik bitti derken sabah bana mesajlar attı istğne birde cinsel organının fotosunu atmış. Sabah uyanır uyanmaz mesajlarını okudum üstüne fotoyu görür görmez sinirlendim. Direkt attığı fotoyu sildim. Aşırı sinirlendim hesap sordum nasıl böyle birşey yaparsın diye. Ki kendiside bunları benden istiyor yani bildiğin açık fotolar istiyor. Ben sinirlenince de yok güvenmiyor musun biz sevgiliniz yok görsem nolur görsen nolur. Evli değiliz evlenirsek tamam şimdi yanlış böyle yapmandan rahatsız oluyorum diyorum. Bir daha yapmam diyor ama bilmiyorum kafam çok karışık. Ayrılmalı mıyım niyeti evlilik olan erkek orasının fotosunu atar mı ?
Size yakında boğaz köprüsünü falan satabilirler bu kadar saf olmayın yahu açın gözünüzüEvet ben en başından beri mesafeli olalım dedim ve ben böyleyim kabul edeceksen devam etsin dedim. Sürekli trip atıyor kızıyor. Sonra ben dedim mesafeli olmayacaksan ben yokum hakkını helal et bitsin dedim. Yok hakkımı helal etmem yok duygularımla oynadın yok şu felan. İlk başta bu kadar değildi çok dil döküyor romantik konuşan ilgili biriydi. Dışardan baksan eli yüzü düzgün efendi bir çocuk. Ama bir anda değişiyor o son yaptığını yapmasa devam ediyorduk ailesi ile gelecekti dediğine göre. İşte işin içinden bir türlü çıkamadım. Anlamıyor şunu ben böyleyim evlilik nikah olmadan yakın olmam buyum dediysemde bazen diyor karım olarak görüyorum felan.
Bu karım gibi görmeler filan yalnız bir amaca hizmet ediyor işteEvet ben en başından beri mesafeli olalım dedim ve ben böyleyim kabul edeceksen devam etsin dedim. Sürekli trip atıyor kızıyor. Sonra ben dedim mesafeli olmayacaksan ben yokum hakkını helal et bitsin dedim. Yok hakkımı helal etmem yok duygularımla oynadın yok şu felan. İlk başta bu kadar değildi çok dil döküyor romantik konuşan ilgili biriydi. Dışardan baksan eli yüzü düzgün efendi bir çocuk. Ama bir anda değişiyor o son yaptığını yapmasa devam ediyorduk ailesi ile gelecekti dediğine göre. İşte işin içinden bir türlü çıkamadım. Anlamıyor şunu ben böyleyim evlilik nikah olmadan yakın olmam buyum dediysemde bazen diyor karım olarak görüyorum felan.
Yüzünü ne bilim gülüşünü gönderse belki anlaşılabilir bir foto olurdu,parçam ne yaBirkez yüz yüze buluştuk. Konuşması felan çok güvenilirdi.Yani efendi ciddi biri gibi geliyordu. Buluştuğumuzda da eli kolu durmuyordu. Dokunmak istiyor felan yine ben mesafeli oldum ama. İki gün önce sabah uyandım mesajlar atmış birde organını. Hesap sordum ve dedi ki bak kendimden bir parçayı seninle paylaştım sana güvendiğimi gösterdim dedi
Üzülerek söylüyorum ama bence niyeti kesinlikle ciddiyet değil, uzak durmanizin sizin için daha hayırlı olacağını düşünüyorum.Merhaba hanımlar kimseye bunu anlatamayınca yine buraya geldim. Şimdi ilk kötü geçen evliliğimi bilen biliyor. Boşanalı bir seneyi geçmek üzere. Bundan 6 ay önce biri girdi hayatıma ve konuşup tanımaya çalışıyorum. Şöyle ki benim hassasiyetleri var bunları kendisine belirtmeme rağmen anlamıyor. Yani çok yakın olmak istiyor mesafe kabul etmiyor. Ben mesafeli yürüsün ilişki böyle kabul edeceksen varım diyorum ama bu sefer darılıyor. Neyse böyle böyle derken birgün kavga ettik bitti derken sabah bana mesajlar attı istğne birde cinsel organının fotosunu atmış. Sabah uyanır uyanmaz mesajlarını okudum üstüne fotoyu görür görmez sinirlendim. Direkt attığı fotoyu sildim. Aşırı sinirlendim hesap sordum nasıl böyle birşey yaparsın diye. Ki kendiside bunları benden istiyor yani bildiğin açık fotolar istiyor. Ben sinirlenince de yok güvenmiyor musun biz sevgiliniz yok görsem nolur görsen nolur. Evli değiliz evlenirsek tamam şimdi yanlış böyle yapmandan rahatsız oluyorum diyorum. Bir daha yapmam diyor ama bilmiyorum kafam çok karışık. Ayrılmalı mıyım niyeti evlilik olan erkek orasının fotosunu atar mı ?
Evet ben en başından beri mesafeli olalım dedim ve ben böyleyim kabul edeceksen devam etsin dedim. Sürekli trip atıyor kızıyor. Sonra ben dedim mesafeli olmayacaksan ben yokum hakkını helal et bitsin dedim. Yok hakkımı helal etmem yok duygularımla oynadın yok şu felan. İlk başta bu kadar değildi çok dil döküyor romantik konuşan ilgili biriydi. Dışardan baksan eli yüzü düzgün efendi bir çocuk. Ama bir anda değişiyor o son yaptığını yapmasa devam ediyorduk ailesi ile gelecekti dediğine göre. İşte işin içinden bir türlü çıkamadım. Anlamıyor şunu ben böyleyim evlilik nikah olmadan yakın olmam buyum dediysemde bazen diyor karım olarak görüyorum felan.
Aa elbette atar.Orasini görmeden evlenen de ne bileyim.Sahsen oranı atmazsan surdan suraya gitmem demistim benim herifeniyeti evlilik olan erkek orasının fotosunu atar mı ?
Kankamda buna benzer birisiyle arkadaşlık yaşamıştıEvet ben en başından beri mesafeli olalım dedim ve ben böyleyim kabul edeceksen devam etsin dedim. Sürekli trip atıyor kızıyor. Sonra ben dedim mesafeli olmayacaksan ben yokum hakkını helal et bitsin dedim. Yok hakkımı helal etmem yok duygularımla oynadın yok şu felan. İlk başta bu kadar değildi çok dil döküyor romantik konuşan ilgili biriydi. Dışardan baksan eli yüzü düzgün efendi bir çocuk. Ama bir anda değişiyor o son yaptığını yapmasa devam ediyorduk ailesi ile gelecekti dediğine göre. İşte işin içinden bir türlü çıkamadım. Anlamıyor şunu ben böyleyim evlilik nikah olmadan yakın olmam buyum dediysemde bazen diyor karım olarak görüyorum felan.
Maalesef önce iyiniyetli arkadaşlığı öğrenseler ,böyle cinsellik düşünmezler benceBiraz önce konuştuk ve son kez. Ağlayıp durdu yok evlilik düşünüyorum işte bu yüzden güvendiğim için attım dedi. Ben dedim bu yaptığın doğru değildi beni kaybetmek istemiyor olsaydın yapmazdın. Basit biri değilim kızacağıkı bile bile bunu yaptın. Devam etmek istemiyorum dedim. Ama ayrılmasını bile bilmiyor. Numarasını silip daha iletişim kurmayacam. Bir kere kötü evlilik yaptım bundan sonra çok korkuyorum ve en sevmediğim şeyleri yapınca karşımdaki çok üzülüyorum. Sanırım hep böylesi karşıma çıkacak gibi diye üzülüyorum
Toparladım tabi hayatıma baktım ama insanları hemen tanıyamıyoruz ki. Bu da ilk bu güne kadar belli etmedi böyle bir davranışını. Buluşmada ilk elimi tutmak istedi sarılmak istedi sürekli temas isteyen biri. Birde iki gün önce bu organını atınca ben o gün şok oldum. Bu kadarını beklemedim hayal kırıklığı oldu üzüldüm sinirlendim çok kötü hissettim.Sizin eski konulariniza baktim 2021 de bosanmissiniz galiba. Acaba bosanmadan sonra toparlayamadiniz mi diye dusundum.Yoksa su yazdiklarinizin baska aciklamasi yok. Yok bosanmanin etkilerini atlattim gayet iyiyim diyorsaniz bu yasa iyi gelmissiniz.
Biraz önce konuştuk ve son kez. Ağlayıp durdu yok evlilik düşünüyorum işte bu yüzden güvendiğim için attım dedi. Ben dedim bu yaptığın doğru değildi beni kaybetmek istemiyor olsaydın yapmazdın. Basit biri değilim kızacağıkı bile bile bunu yaptın. Devam etmek istemiyorum dedim. Ama ayrılmasını bile bilmiyor. Numarasını silip daha iletişim kurmayacam. Bir kere kötü evlilik yaptım bundan sonra çok korkuyorum ve en sevmediğim şeyleri yapınca karşımdaki çok üzülüyorum. Sanırım hep böylesi karşıma çıkacak gibi diye üzülüyorum