Ciddi mi Evlilik konusunda

Başınızdan bir evlilik geçmiş. Bu adamın ciddi niyeti olmadığını anlamanız gerekmiyor mu? Davranışları ve gönderdiği fotoğraflar amacını gösteriyor.

Hep diyorum dunya sizin gibi iyi niyetli insanlar sayesinde donuyor.

Evet ben en başından beri mesafeli olalım dedim ve ben böyleyim kabul edeceksen devam etsin dedim. Sürekli trip atıyor kızıyor. Sonra ben dedim mesafeli olmayacaksan ben yokum hakkını helal et bitsin dedim. Yok hakkımı helal etmem yok duygularımla oynadın yok şu felan. İlk başta bu kadar değildi çok dil döküyor romantik konuşan ilgili biriydi. Dışardan baksan eli yüzü düzgün efendi bir çocuk. Ama bir anda değişiyor o son yaptığını yapmasa devam ediyorduk ailesi ile gelecekti dediğine göre. İşte işin içinden bir türlü çıkamadım. Anlamıyor şunu ben böyleyim evlilik nikah olmadan yakın olmam buyum dediysemde bazen diyor karım olarak görüyorum felan.

sabah bana mesajlar attı istğne birde cinsel organının fotosunu atmış. Sabah uyanır uyanmaz mesajlarını okudum üstüne fotoyu görür görmez sinirlendim. Direkt attığı fotoyu sildim.

Evli değiliz evlenirsek tamam şimdi yanlış böyle yapmandan rahatsız oluyorum diyorum

Ayrılmalı mıyım niyeti evlilik olan erkek orasının fotosunu atar mı ?

Tabi ki ayrılmamalısınız , ne münasebet. Adam (!) tüm iyi niyetiyle , nikah işlemleri için size vesikalık fotoğrafını göndermiş; sabah sabah uyku mahmurluğuyla, siz fark edememişsiniz.

( Mesajın tamamı ironidir. Yorgunluk ve stresten ciddi sanıp sinirleneceklerin bilgisine.)

Bir kez yüz yüze buluştuğunuz adam daha ilk buluşmada yakınlaşmaya çalışıyor, sonra cinsel organının fotoğrafını çat diye yolluyor, ve siz bu adamın gerçekten evlilik düşündüğünü zannediyorsunuz. Ya siz iyi misiniz??

Niyeti asla evlilik değil zamanınızı boşuna harcamayın.

Size yakında boğaz köprüsünü falan satabilirler bu kadar saf olmayın yahu açın gözünüzü

Bu karım gibi görmeler filan yalnız bir amaca hizmet ediyor işte

Yüzünü ne bilim gülüşünü gönderse belki anlaşılabilir bir foto olurdu,parçam ne yabildiğin sapık başka bişey düşünmek imkansız

Üzülerek söylüyorum ama bence niyeti kesinlikle ciddiyet değil, uzak durmanizin sizin için daha hayırlı olacağını düşünüyorum.

Sizin eski konulariniza baktim 2021 de bosanmissiniz galiba. Acaba bosanmadan sonra toparlayamadiniz mi diye dusundum.Yoksa su yazdiklarinizin baska aciklamasi yok. Yok bosanmanin etkilerini atlattim gayet iyiyim diyorsaniz bu yasa iyi gelmissiniz.

Biraz önce konuştuk ve son kez. Ağlayıp durdu yok evlilik düşünüyorum işte bu yüzden güvendiğim için attım dedi. Ben dedim bu yaptığın doğru değildi beni kaybetmek istemiyor olsaydın yapmazdın. Basit biri değilim kızacağıkı bile bile bunu yaptın. Devam etmek istemiyorum dedim. Ama ayrılmasını bile bilmiyor. Numarasını silip daha iletişim kurmayacam. Bir kere kötü evlilik yaptım bundan sonra çok korkuyorum ve en sevmediğim şeyleri yapınca karşımdaki çok üzülüyorum. Sanırım hep böylesi karşıma çıkacak gibi diye üzülüyorum

niyeti evlilik olan erkek orasının fotosunu atar mı ?
Aa elbette atar.Orasini görmeden evlenen de ne bileyim.Sahsen oranı atmazsan surdan suraya gitmem demistim benim herife
İfsa edeceksin böylelerini aslinda cümle alem görsün bakiyesini de neyse aşfjeltjt
Uzak durun..

Kankamda buna benzer birisiyle arkadaşlık yaşamıştıömrüm kurban olduğum evimsin cümleleriyle arkadaşımı bir kandırdı,inandırdı sevdiğine.Sonrasında özgüvenimi kırma,beni üzme diyerekten yer ayarlayayım(sanırım bahsettiği günlük evlermiş)gidelim eğlenelim demişti.Ayrılınca oh demişti rahat nefes aldımsabah akşam hep yazıp aramaktan baskı altına alıyordu kızı

Maalesef önce iyiniyetli arkadaşlığı öğrenseler ,böyle cinsellik düşünmezler bence

Sizin eski konulariniza baktim 2021 de bosanmissiniz galiba. Acaba bosanmadan sonra toparlayamadiniz mi diye dusundum.Yoksa su yazdiklarinizin baska aciklamasi yok. Yok bosanmanin etkilerini atlattim gayet iyiyim diyorsaniz bu yasa iyi gelmissiniz.
Toparladım tabi hayatıma baktım ama insanları hemen tanıyamıyoruz ki. Bu da ilk bu güne kadar belli etmedi böyle bir davranışını. Buluşmada ilk elimi tutmak istedi sarılmak istedi sürekli temas isteyen biri. Birde iki gün önce bu organını atınca ben o gün şok oldum. Bu kadarını beklemedim hayal kırıklığı oldu üzüldüm sinirlendim çok kötü hissettim.

Nerden buldunuz bu adami netten mi? Uzulmeyin ama boyle insanlara prim vermeyin ve inanacak kadar iyi niyetli olmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…