- 1 Ocak 2022
- 1.267
- 1.585
- 48
-
- Konu Sahibi biedanur98
Yeni tanıştığı kadına karşı hassas olmalı erkek, karşıdakinin sınırları olabileceğini Düşünüp saygılı olmalı, kırmaktan yanlış bir şey yaomaktan çekinmeli. Daha yeni tanışmada elini tutmak istemesi bile direk kaçmanız için yeterli bir sebepToparladım tabi hayatıma baktım ama insanları hemen tanıyamıyoruz ki. Bu da ilk bu güne kadar belli etmedi böyle bir davranışını. Buluşmada ilk elimi tutmak istedi sarılmak istedi sürekli temas isteyen biri. Birde iki gün önce bu organını atınca ben o gün şok oldum. Bu kadarını beklemedim hayal kırıklığı oldu üzüldüm sinirlendim çok kötü hissettim.
Sanırım bizimle dalga geçiyorsunuz. Aklı başında kadınlar bu msj dan sonra niyeti çözer ,adamı engeller .Resmi görüp sonrasında diyolağa bile girmez . Kendinizi kandırmayın adamın niyeti belli Arizona kertenkelesi işte eli şeyinde gezip duruyor......Birkez yüz yüze buluştuk. Konuşması felan çok güvenilirdi.Yani efendi ciddi biri gibi geliyordu. Buluştuğumuzda da eli kolu durmuyordu. Dokunmak istiyor felan yine ben mesafeli oldum ama. İki gün önce sabah uyandım mesajlar atmış birde organını. Hesap sordum ve dedi ki bak kendimden bir parçayı seninle paylaştım sana güvendiğimi gösterdim dedi
Adamın c.ku cazibe merkezi bı kere gddgdgdİşte aradığım ç.k bu hemen birlikte olmalıyım
Kendinden bir hatıra olarak c.kunun fotosunu paylaşmış adam, cerceletip duvara asmak lazım, adam emek vermiş bı kerebdbdbdhBirkez yüz yüze buluştuk. Konuşması felan çok güvenilirdi.Yani efendi ciddi biri gibi geliyordu. Buluştuğumuzda da eli kolu durmuyordu. Dokunmak istiyor felan yine ben mesafeli oldum ama. İki gün önce sabah uyandım mesajlar atmış birde organını. Hesap sordum ve dedi ki bak kendimden bir parçayı seninle paylaştım sana güvendiğimi gösterdim dedi
ahahahahhahaha ay alem adammıs gercekten, sanki en derin sırlarını paylaştıki gün önce sabah uyandım mesajlar atmış birde organını. Hesap sordum ve dedi ki bak kendimden bir parçayı seninle paylaştım sana güvendiğimi gösterdim dedi
Sanırım bizimle dalga geçiyorsunuz. Aklı başında kadınlar bu msj dan sonra niyeti çözer ,adamı engeller .Resmi görüp sonrasında diyolağa bile girmez . Kendinizi kandırmayın adamın niyeti belli Arizona kertenkelesi işte eli şeyinde gezip duruyor......
Sabah kahvesini içerken inceler ve dönmeye karar verir diye atmış işte.Günaydın al bu şeyimhahaha bune ya
Yaa ajajajajajajajajKadinlarin hayal ettigi:
Ve gercekte olan gibi bir durum olmus
Ne mutlu burdaki insanlara öyleyseBuraya gelip anlatmasam belki yine aşırı saf bir şekilde devam edecem. Baştan çok iyi davranışları vardı sevmiştim. Gülersiniz belki hayvanları çok sevmesi kitapları sevmesi okuması tam istediğim gibi biri dedim. Çünkü merhametli hayvanları seven merhamet gösteren kitapları okumayı seven okuyan araştıran biri olsun dedim. Ama bunlar yetmezmiş okuduğunu anlamak biraz edep biraz olgun davranış gerekirmiş en başta. Neyse ki sayenizde çok erken farkettim. Ve burda anlatmasam ayrılmakta çok zorluk çekerdim derdim ki acaba yanlış mı yapıyorum ayrılmakta derdim ama sizin gözünüzden doğruyu görmüş oldum. Çok teşekkür ederim
Ayrılmak istedin diye değil hevesi kursağında kaldı sapığın ondan.İlk konuşmamızdan itibaren evlilikten bahsetti sürekli. Hatta uzatmayalım ev alacam düğün için hazırlık yapacam maddi olarak bir sene içinde nişan yapalım dedi. Düzgün biri gibi de duruyordu dışardan bakınca iyiydi herşey ne olduysa bir anda o foto attıktan sonra kafam karıştı. Kendi bahanesi evlenince görecen şimdi gördüysen ne var dedi. Az önce ayrılmak istediğimi söyledim. Saydı saydı neymiş duygularıyla oynamışım Allah bunu benden çıkaracakmış benden bu çıkarmış hakkına girmişim oynamışım ayrılmak istedim diye bu
Bana gelse ben bundan memnun olabilirim ama konu sahibiSabah kahvesini içerken inceler ve dönmeye karar verir diye atmış işte.
Adam ç.küne güveniyor.
Ç.küm sana bir şeyler anlatmaya çalışıyor baksana demiş adam hajajsjGünaydın al bu şeyimhahaha bune ya
Siz bir süre evlenmeyi falan düşünmeyin hatta biraz ilişki bile yaşamadan devam edin. Muhakeme yeteneğiniz az gibi. Buraya sorup sorup evleneceğiniz insanın iyi mi kötü mü olduğunu belirleyebilmeniz pek mümkün durmuyor. Biraz yalnız kalıp kendinizi toparlayın.Evet tek istediğim biri olursa seviyeli efendi düzgün ciddi biri. Böyle edepsiz hadsiz biri değil. Güzel bir yuva kurma hayalim var ama bakın bu sefer size danıştım akıl akıldan üstündür diye. Önceden de gelip sorsaydım belki kötü bir evlilik yapmama engel olurdunuz. İyiki varsınız hepinizin iyi niyeti için de teşekkür ederim . Bazen kendimiz düşünüp o an anlayamıyoruz başkasının gözünden bakınca gerçeği görebiliyoruz. Bu kişiyi sildim numarasını bir daha iletişim kurmayı düşünmüyorum. Rahatsız ederse büyük boyutta şikayet ederim.
ayril. sen istemedigin halde gondermesi tacize giriyor bence. bu kafada bir adamla olmaz.Merhaba hanımlar kimseye bunu anlatamayınca yine buraya geldim. Şimdi ilk kötü geçen evliliğimi bilen biliyor. Boşanalı bir seneyi geçmek üzere. Bundan 6 ay önce biri girdi hayatıma ve konuşup tanımaya çalışıyorum. Şöyle ki benim hassasiyetleri var bunları kendisine belirtmeme rağmen anlamıyor. Yani çok yakın olmak istiyor mesafe kabul etmiyor. Ben mesafeli yürüsün ilişki böyle kabul edeceksen varım diyorum ama bu sefer darılıyor. Neyse böyle böyle derken birgün kavga ettik bitti derken sabah bana mesajlar attı istğne birde cinsel organının fotosunu atmış. Sabah uyanır uyanmaz mesajlarını okudum üstüne fotoyu görür görmez sinirlendim. Direkt attığı fotoyu sildim. Aşırı sinirlendim hesap sordum nasıl böyle birşey yaparsın diye. Ki kendiside bunları benden istiyor yani bildiğin açık fotolar istiyor. Ben sinirlenince de yok güvenmiyor musun biz sevgiliniz yok görsem nolur görsen nolur. Evli değiliz evlenirsek tamam şimdi yanlış böyle yapmandan rahatsız oluyorum diyorum. Bir daha yapmam diyor ama bilmiyorum kafam çok karışık. Ayrılmalı mıyım niyeti evlilik olan erkek orasının fotosunu atar mı ?