Ciddi mi Evlilik konusunda

Yeni tanıştığı kadına karşı hassas olmalı erkek, karşıdakinin sınırları olabileceğini Düşünüp saygılı olmalı, kırmaktan yanlış bir şey yaomaktan çekinmeli. Daha yeni tanışmada elini tutmak istemesi bile direk kaçmanız için yeterli bir sebep

He ailesiyle gelecek Ailesinden önce ... fotoğrafı geliyor ne hikmetse... Adam sapıklığını başka türlü kabul ettiremez tabi ... Buldu temiz kızı... Aman diyorum...

Sanırım bizimle dalga geçiyorsunuz. Aklı başında kadınlar bu msj dan sonra niyeti çözer ,adamı engeller .Resmi görüp sonrasında diyolağa bile girmez . Kendinizi kandırmayın adamın niyeti belli Arizona kertenkelesi işte eli şeyinde gezip duruyor......

Son zamanlarda bir takım fake konular türüyorda acaba demeden de edemiyorum ... Toplum olarakta müsaitiz bu tarz konulara...

Kendinden bir hatıra olarak c.kunun fotosunu paylaşmış adam, cerceletip duvara asmak lazım, adam emek vermiş bı kerebdbdbdh

ki gün önce sabah uyandım mesajlar atmış birde organını. Hesap sordum ve dedi ki bak kendimden bir parçayı seninle paylaştım sana güvendiğimi gösterdim dedi
ahahahahhahaha ay alem adammıs gercekten, sanki en derin sırlarını paylaştı
gercekten korkunc manipülatif biri bu arada, hemen iletişimi kesmenizi tavsiye ederim. hayırdan anlamayan insanla olmaz.

bu arada niyeti evlililkten en uzak insan olabilir, basınızdan bir evlilik geçmiş bu nasıl soru yahu, fark bariz degil mi?

Yok dalga gecmiyor hepimizden cok yeterli hayat tecrubesi var. Zor bir evlilik yasamis vs. Yani hayattan almasi gereken dersler tekrar tekrar karsisina cikmis, evlilikten korkmasi gereken sebepleri varken 6 ayda evlilik dusunmeye baslamis. Ilk evliligini de kacarak yapmis ama demek ki yasadiklarina pek ikna olmamis tekrar ayni seyleri yasamak istemis. Insanlar her seyi yasayabilir, her sey insanlar icindir ama butun bunlardan insan bir tecrube edinir. Konu sahibi galiba sadece ani biriktiriyor. Herkes tercihlerinin sonuclarini yasar. Gormek istemeyip gozlerimizi kapatirsak suclu arayamayiz.

Ne mutlu burdaki insanlara öyleyse

Ayrılmak istedin diye değil hevesi kursağında kaldı sapığın ondan.

Siz biraz saf mısınız? Adam organını atmış hem de ilk buluşmadan sonra.
Resmen sapık. Adamın niyeti cinsellik yaşayıp arkasına bakmadan gitmek. Hala evlenir mi benimle diyorsunuz. Evlense evleneceksiniz yani sapıkla. Sizle evliyken de başkalarına atacak pis pipisinin resmini. Sakın açık resim atmayın ona. Şantaj yapıp sizle yatmaya kalkar siz de az safsınız korkar adamın oyuncağı olursunuz

Siz bir süre evlenmeyi falan düşünmeyin hatta biraz ilişki bile yaşamadan devam edin. Muhakeme yeteneğiniz az gibi. Buraya sorup sorup evleneceğiniz insanın iyi mi kötü mü olduğunu belirleyebilmeniz pek mümkün durmuyor. Biraz yalnız kalıp kendinizi toparlayın.

ayril. sen istemedigin halde gondermesi tacize giriyor bence. bu kafada bir adamla olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…