- 3 Şubat 2018
- 25.256
- 108.737
- Konu Sahibi biedanur98
Bunu kaçırıyorsunuz mu ahahdhdjdj
Ama öyle değil mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu kaçırıyorsunuz mu ahahdhdjdj
Bir arkadaşın tanışın tavsiyesi ortak arkadaşlarıymış çok iyi ciddi evlilik düşünüyor dedi konuşun bir dedi. Sonra numaramı vermiş telefondan konuştuk önce sonra buluştuk görüştük öyle devam etti
Ondan sonra aynı evin içinde türlü huyları çıkınca sıkıntı oluyor ama. Sen adamın her ağzından çıkana inanıp evleneceksen hiç girme bu işlere, baban sana bulsun, aman diyim yavrum, konuşup aldığını da gördük senin, elinden zor kurtuldun.Kuraldan kastınız yakın olmamak mı. Bu da benim tercihim konuşarak bir yerlerde oturup sohbet ile de evlilik olayı olur. Sürekli iç içe olmak zorunda değilim ki bu ilk evlilikle alakası yok . Herkesin hayat tarzı farklı sonuçta
Numarasını sildim ayrılmak istediğimi söyledim ama güzellikle ayrılmak yerine bana bildiğin beddua ediyor. Allah benden bunu çıkaracakmış duygularıyla oynamışımEngelleyerek başlayabilirsiniz bu sapiktan kurtulmaya. Engelinize rağmen sizi taciz etmeye devam ederse şikayet etmekten cekinmeyin.
Ay böyle sapıklar sanıyorlar ki cinsel organını gören kadın delirecek hemen yatacak kendileriyle.
Ha sektör deseydin.Evet ben en başından beri mesafeli olalım dedim ve ben böyleyim kabul edeceksen devam etsin dedim. Sürekli trip atıyor kızıyor. Sonra ben dedim mesafeli olmayacaksan ben yokum hakkını helal et bitsin dedim. Yok hakkımı helal etmem yok duygularımla oynadın yok şu felan. İlk başta bu kadar değildi çok dil döküyor romantik konuşan ilgili biriydi. Dışardan baksan eli yüzü düzgün efendi bir çocuk. Ama bir anda değişiyor o son yaptığını yapmasa devam ediyorduk ailesi ile gelecekti dediğine göre. İşte işin içinden bir türlü çıkamadım. Anlamıyor şunu ben böyleyim evlilik nikah olmadan yakın olmam buyum dediysemde bazen diyor karım olarak görüyorum felan.
Engelleyerek başlayabilirsiniz bu sapiktan kurtulmaya. Engelinize rağmen sizi taciz etmeye devam ederse şikayet etmekten cekinmeyin.
Ay böyle sapıklar sanıyorlar ki cinsel organını gören kadın delirecek hemen yatacak kendileriyle.
Hayır ama evlilik yolunda böyle cinsellik sadece derdi olan birini istemezken yine aynısı çıkıyor karşımaAdam demek ki yillarca cok aramis bulamamis, bulunca da neyini gosterecegini sasirmis adamin profili az cok belli ama ben size sasirdim. Her evlilik dusunen sizin icin ok.mi? Yeter ki evlilik olsun mu?
Allah mı demiş çkünü namahreme at diye fkfkfNumarasını sildim ayrılmak istediğimi söyledim ama güzellikle ayrılmak yerine bana bildiğin beddua ediyor. Allah benden bunu çıkaracakmış duygularıyla oynamışım
İlk konuşmamızdan itibaren evlilikten bahsetti sürekli. Hatta uzatmayalım ev alacam düğün için hazırlık yapacam maddi olarak bir sene içinde nişan yapalım dedi. Düzgün biri gibi de duruyordu dışardan bakınca iyiydi herşey ne olduysa bir anda o foto attıktan sonra kafam karıştı. Kendi bahanesi evlenince görecen şimdi gördüysen ne var dedi. Az önce ayrılmak istediğimi söyledim. Saydı saydı neymiş duygularıyla oynamışım Allah bunu benden çıkaracakmış benden bu çıkarmış hakkına girmişim oynamışım ayrılmak istedim diye bu
Onu bile nasıl anlatacam bilmiyorum onda olmayan utanma onun yaptığını anlatırken bende var. Sanırım artık güvenim kalmadı. Evlilikten önce tek dertleri cinsellik ve kullanmak için zemin hazırlamak. Numarasını sildim ve iyiki sizlere sordum. Yoksa hala kötü niyetini göremezdim . Evet ya çok safım bu konularda nedense haddinden fazlaHic ciddiye bile almayin. Ayni eski türk filmlerdeki gibi "Naz yapma kiz, evlenecegiz" diyen sapiklardan hicbir farki.yok. sandi ki siz nikah lafi duyunca hemen onunla yatarsiniz diye. Verilmis sadakaniz varmis o kadar salak ki hemen gercek yüzünü göstermis. Araci olan arkadasiniza da olanlari oldugu gibi söyleyin. Bilip bilmeden söyle.iyi böyle iyi diye tavsiye etmesin kimseye
Onu bile nasıl anlatacam bilmiyorum onda olmayan utanma onun yaptığını anlatırken bende var. Sanırım artık güvenim kalmadı. Evlilikten önce tek dertleri cinsellik ve kullanmak için zemin hazırlamak. Numarasını sildim ve iyiki sizlere sordum. Yoksa hala kötü niyetini göremezdim . Evet ya çok safım bu konularda nedense haddinden fazla
Merhaba hanımlar kimseye bunu anlatamayınca yine buraya geldim. Şimdi ilk kötü geçen evliliğimi bilen biliyor. Boşanalı bir seneyi geçmek üzere. Bundan 6 ay önce biri girdi hayatıma ve konuşup tanımaya çalışıyorum. Şöyle ki benim hassasiyetleri var bunları kendisine belirtmeme rağmen anlamıyor. Yani çok yakın olmak istiyor mesafe kabul etmiyor. Ben mesafeli yürüsün ilişki böyle kabul edeceksen varım diyorum ama bu sefer darılıyor. Neyse böyle böyle derken birgün kavga ettik bitti derken sabah bana mesajlar attı istğne birde cinsel organının fotosunu atmış. Sabah uyanır uyanmaz mesajlarını okudum üstüne fotoyu görür görmez sinirlendim. Direkt attığı fotoyu sildim. Aşırı sinirlendim hesap sordum nasıl böyle birşey yaparsın diye. Ki kendiside bunları benden istiyor yani bildiğin açık fotolar istiyor. Ben sinirlenince de yok güvenmiyor musun biz sevgiliniz yok görsem nolur görsen nolur. Evli değiliz evlenirsek tamam şimdi yanlış böyle yapmandan rahatsız oluyorum diyorum. Bir daha yapmam diyor ama bilmiyorum kafam çok karışık. Ayrılmalı mıyım niyeti evlilik olan erkek orasının fotosunu atar mı ?
Bence de uzak durun ..o ısrarında devam ederse şikayetçi olun..bu ne densizlik,kadın nasıl olsa boşanmış istediğimi alırım kafası..allah inşaallah karşınıza seviyeli birini çıkartır..aman hayat yalnız da güzel ..Merhaba hanımlar kimseye bunu anlatamayınca yine buraya geldim. Şimdi ilk kötü geçen evliliğimi bilen biliyor. Boşanalı bir seneyi geçmek üzere. Bundan 6 ay önce biri girdi hayatıma ve konuşup tanımaya çalışıyorum. Şöyle ki benim hassasiyetleri var bunları kendisine belirtmeme rağmen anlamıyor. Yani çok yakın olmak istiyor mesafe kabul etmiyor. Ben mesafeli yürüsün ilişki böyle kabul edeceksen varım diyorum ama bu sefer darılıyor. Neyse böyle böyle derken birgün kavga ettik bitti derken sabah bana mesajlar attı istğne birde cinsel organının fotosunu atmış. Sabah uyanır uyanmaz mesajlarını okudum üstüne fotoyu görür görmez sinirlendim. Direkt attığı fotoyu sildim. Aşırı sinirlendim hesap sordum nasıl böyle birşey yaparsın diye. Ki kendiside bunları benden istiyor yani bildiğin açık fotolar istiyor. Ben sinirlenince de yok güvenmiyor musun biz sevgiliniz yok görsem nolur görsen nolur. Evli değiliz evlenirsek tamam şimdi yanlış böyle yapmandan rahatsız oluyorum diyorum. Bir daha yapmam diyor ama bilmiyorum kafam çok karışık. Ayrılmalı mıyım niyeti evlilik olan erkek orasının fotosunu atar mı ?
Bunlar hep küçükken dalını d*şş*ğını yerim aslan oğlum diye sevildiğinden böyle işte, turşuluk hıyara benzeyen ç*klerini cazibe merkezi sanıyorlar cidden ahahahahahahYalnız adam da çok salak
Ayrıldım senden diyen kadına son defa çüküme bak belki üstüme atlarsin kafasında ahahaba
Bence çok da üzülme panpa, ciddi erkek artık çok az ortalık böyle soytarı tipl
Evet tek istediğim biri olursa seviyeli efendi düzgün ciddi biri. Böyle edepsiz hadsiz biri değil. Güzel bir yuva kurma hayalim var ama bakın bu sefer size danıştım akıl akıldan üstündür diye. Önceden de gelip sorsaydım belki kötü bir evlilik yapmama engel olurdunuz. İyiki varsınız hepinizin iyi niyeti için de teşekkür ederim . Bazen kendimiz düşünüp o an anlayamıyoruz başkasının gözünden bakınca gerçeği görebiliyoruz. Bu kişiyi sildim numarasını bir daha iletişim kurmayı düşünmüyorum. Rahatsız ederse büyük boyutta şikayet ederim.Bence de uzak durun ..o ısrarında devam ederse şikayetçi olun..bu ne densizlik,kadın nasıl olsa boşanmış istediğimi alırım kafası..allah inşaallah karşınıza seviyeli birini çıkartır..aman hayat yalnız da güzel ..
Keşke olsa bana şaka gibi insanlar denk geliyor. Başkası anlatsa burda şaka mı bu ya derdim. Gerçekten hangi kafayı yaşadı bilmiyorum.Lütfen fake olsun
Benden bir parçamı gönderdim nedir ya ajsjja
Alsin monte etsin boşluklarina şerefsiz :)Lütfen fake olsun
Benden bir parçamı gönderdim nedir ya ajsjja