- 11 Ağustos 2021
- 333
- 479
- Konu Sahibi biedanur98
6 aydır konuşuyoruz taviz vermedim defalarca evlilik ve ciddi olarak görüşüyoruz ve benim sınırlarım var. Bir mesafe sınır olacak seviyeli düzgün bir şekilde devam edelim dedim. Bir kabul ediyor bir özüne dönüyor. Ben istemediğim halde böyle bir foto atması kendi hadsizliği. Zaten ondan sonra numarasını sildim ayrıldım. He beddua işittim kötü insan ilan edildim. Ama sırf bunun için istemediğim davranışlar sergileyen bana saygısı olmayan insanı hayatımda istememem en doğal hakkım. Ve ben hayatımda ilk defa böyle birşey ile karşı karşıya kalıyorum. O an bile şok oldum elim ayağım titredi sinirlendim. Ki bu yaptığı bildiğiniz taciz. Karşındakine zorla müstehcen foto atmak taciz etmektir.Yahu ben anlamıyorum cinsellik konuşmadan karşıdan ışık görmeden laps diye cinsel organının fotoğrafını atanları. Bunlar anca hiç tanımadığınız sapıklar olur, bir şekilde ilişkide olduğunuz insanlar değil. Hiç mi tanımadan selam selam hadi sevgili olalım diyorsunuz anlamıyorum. İlişkilerimde cinsellik yaşarım, belli bir zamandan sonra sexting de yaparım ama kimse bana şu ana kadar p*nis fotoğrafı atmadı.
Ben gerçekten kadını suçlamak istemiyorum ama bir yerde sınırlarınıza saygı görmeyince geri adım atmıyorsanız geleceklere göz yumuyorsunuz demektir. Azıcık neden bana böyle davranıldı diye de düşünün lütfen.
Hala evlilik düşünür mü diye sormuşsunuz bir de. Hayır düşünmez, kendinizden ödün vermeyin.