Ciddi mi Evlilik konusunda

Yahu ben anlamıyorum cinsellik konuşmadan karşıdan ışık görmeden laps diye cinsel organının fotoğrafını atanları. Bunlar anca hiç tanımadığınız sapıklar olur, bir şekilde ilişkide olduğunuz insanlar değil. Hiç mi tanımadan selam selam hadi sevgili olalım diyorsunuz anlamıyorum. İlişkilerimde cinsellik yaşarım, belli bir zamandan sonra sexting de yaparım ama kimse bana şu ana kadar p*nis fotoğrafı atmadı.
Ben gerçekten kadını suçlamak istemiyorum ama bir yerde sınırlarınıza saygı görmeyince geri adım atmıyorsanız geleceklere göz yumuyorsunuz demektir. Azıcık neden bana böyle davranıldı diye de düşünün lütfen.
Hala evlilik düşünür mü diye sormuşsunuz bir de. Hayır düşünmez, kendinizden ödün vermeyin.
6 aydır konuşuyoruz taviz vermedim defalarca evlilik ve ciddi olarak görüşüyoruz ve benim sınırlarım var. Bir mesafe sınır olacak seviyeli düzgün bir şekilde devam edelim dedim. Bir kabul ediyor bir özüne dönüyor. Ben istemediğim halde böyle bir foto atması kendi hadsizliği. Zaten ondan sonra numarasını sildim ayrıldım. He beddua işittim kötü insan ilan edildim. Ama sırf bunun için istemediğim davranışlar sergileyen bana saygısı olmayan insanı hayatımda istememem en doğal hakkım. Ve ben hayatımda ilk defa böyle birşey ile karşı karşıya kalıyorum. O an bile şok oldum elim ayağım titredi sinirlendim. Ki bu yaptığı bildiğiniz taciz. Karşındakine zorla müstehcen foto atmak taciz etmektir.

Adam klasik manipülasyon cümleleri kuruyor, siz de bunlara düşüyorsunuz. Denetimsizliğinizden sanırım çünkü erkekleri tanıyan her kadın bu cümleler hemen tanıyıp daha baştan noktayı koyar genelde😊 yara almadan bu ilişkiyi de atlatmanızı diliyorum hemen🙏🏻
Çok teşekkür ederim yorumunuz için 🥰bitirdim zaten rahatsız ederse şikayet ederim bunu göze alırsa kendi bilir. Evet psikolojik olarak manipülasyon etti bunun normal birşey olacağına inandırmak istedi. Ama sınırlarımı rahatsız olacağımı bile bile bunu yaparak seviyesinin ne kadar düşük olduğunu gösterdi. Yolun başında en azından gösterdi kendini şükür ki daha fazla üzülmeden bitirdim .

Yok be ben kimseye öyle fotoğraf atmam deli miyim. Kendimden taviz verip küçük düşürecek değilim ki doğru bulamadığım şeyi yapmam. Evet kavga etmiştik ve sabah uyandım gözlerimi açar açmaz gelen mesaj bildirimlerine bakıp mesajı açtım önce destan gibi yazdığı yazıları okudum en alta inince fotoğraf gördüm ve hemen sildim çok sinirlenip. Ve hemen hesap sordum sinirlendim ama bunu bana güvendiği için yapmıştı bilmem ne. Bence bunu atarsam ayrılmaz benden vazgeçmez diye düşündü aklınca. Ama kendi kendini düşürdü. Anında gözümden düştü bitirdim. Haklı iken de haksız oldum üstüne beddua felan etti. İstediği kadar beddua etsin. Ayrılmak da hakkım istemediğim birini hayatımda tutmak zorunda değilim. Ergenlik kafasında büyük ihtimal büyüyememiş ama bunlarla uğraşacak kadar tahammülüm yok zaten ilk evliliğimde yaşadıklarımı zor atlattım bir dahasını kaldıracak halim yok. Özetle böyle işte .
Cok iyi yapmissini birlikte olmak kadar ayrilmakta hakkiniz dediginiz gibi.

X