Ciddi mi Evlilik konusunda

6 aydır konuşuyoruz taviz vermedim defalarca evlilik ve ciddi olarak görüşüyoruz ve benim sınırlarım var. Bir mesafe sınır olacak seviyeli düzgün bir şekilde devam edelim dedim. Bir kabul ediyor bir özüne dönüyor. Ben istemediğim halde böyle bir foto atması kendi hadsizliği. Zaten ondan sonra numarasını sildim ayrıldım. He beddua işittim kötü insan ilan edildim. Ama sırf bunun için istemediğim davranışlar sergileyen bana saygısı olmayan insanı hayatımda istememem en doğal hakkım. Ve ben hayatımda ilk defa böyle birşey ile karşı karşıya kalıyorum. O an bile şok oldum elim ayağım titredi sinirlendim. Ki bu yaptığı bildiğiniz taciz. Karşındakine zorla müstehcen foto atmak taciz etmektir.

Çok teşekkür ederim yorumunuz için bitirdim zaten rahatsız ederse şikayet ederim bunu göze alırsa kendi bilir. Evet psikolojik olarak manipülasyon etti bunun normal birşey olacağına inandırmak istedi. Ama sınırlarımı rahatsız olacağımı bile bile bunu yaparak seviyesinin ne kadar düşük olduğunu gösterdi. Yolun başında en azından gösterdi kendini şükür ki daha fazla üzülmeden bitirdim .

Cok iyi yapmissini birlikte olmak kadar ayrilmakta hakkiniz dediginiz gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…