Ciddi mi Evlilik konusunda

Bu evlilik istemek değil ki..
Adam başınızdan bir evlilik geçtiğini bildiği için seks konusunda sizi ikna edeceğine emin.
Kendince dusunuyor "zaten ayrılıp boşanmış,ha bir eksik ha bir fazla ne fark eder " diyor.
Israrı bu yüzden.
Kameraya görüntünüzü bile alır ama bu adam sizinle evlenmez.
Boşuna hayal kurmayin..
Tek derdi kalkmış olanı indirmek bana kalırsa.

Aynı düşüncelerde değilsiniz. Net!

Beklentisi var, siz tepkinizi gösterdiğinizde darılıyorsa çocuk gibi sizde ona anne şefkatiyle yaklaşmayı bırakıp düşüncelerinizin arkasında durun.

Niyetinde evlilik var mı bilemem de ne olduğu çok açık değil mi?

Niyeti evlilik değil başka birşey bence . Derhal uzak durun bence . Ne münasebet ya bide fotosunu atmış . Tövbe yarabbim
Birkez yüz yüze buluştuk. Konuşması felan çok güvenilirdi.Yani efendi ciddi biri gibi geliyordu. Buluştuğumuzda da eli kolu durmuyordu. Dokunmak istiyor felan yine ben mesafeli oldum ama. İki gün önce sabah uyandım mesajlar atmış birde organını. Hesap sordum ve dedi ki bak kendimden bir parçayı seninle paylaştım sana güvendiğimi gösterdim dedi

Ciddi insanın eli kolu taciz eder gibi oynamaz. Saf mısınız biraz?

Bu konuşmadan sonra evlilik niyetini cidden sorguluyor musunuz?
Hadi evlilik geçirmemiş olsanız anlayacağım da yok arkadaş beynim yandı

Hayatınızda biri olmak zorunda değil. Hele böyle biri hiç olmamalı

Ne kadar paylaşımcı bir bey

Herşey ortada değil mi? Hâlâ evlilik niyeti diyorsunuz yani. Sizde safsiniz biraz sanırım.
6 ayda birkez görüstüyseniz, tanışma da internet üzerindendir zaten. Uzak durun böyle kişilerden.

Herkesin niyeti her şey olabilir, cinsellik yaşayan evlilik düşünmez diye bir mantık yok, çevremde kimler kimler evlendi ne kadar mutlular inanamazsınız. Ama kafasına göre, sizin kararlarınıza saygı duymadan üstelik tartışmanızın üstüne hoşunuza gitmediğini bile bile cinsel organını sergileyen bir ayının sevgiliniz olmasını kendinize yakıştırmamalısınız

Hanımefendi sizce çok ciddi efendi bir adam bir kadına cinsel organının resmini atar mı? Allah aşkına bu kadar saf olmayın ya. Kendimden bir parçayı seninle paylaştımmış! Peh sanki her isteyene göstermiyormuş gibi! Sapık arkadaşım bu adam aleni bir sapık. Kesinlikle uzak dur böyle insanlardan asla hayır gelmez.

Asla kendi fotoğrafinizi atmayin sonra o fotografa hapis kalirsiniz her dedigini yaptirir dikkat edin uzak durun zaten cok olmamis ayrilmaniz diger eşinizden bence biraz daha birini hayatiniza almak icin bekleyebilirsiniz digru insan kendigiliginden gelicektir ciddi olan evliligi basta konusur bu sapik gibi musait bi yerini atmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…