Ciddi mi Evlilik konusunda

Adam demek ki yillarca cok aramis bulamamis, bulunca da neyini gosterecegini sasirmis adamin profili az cok belli ama ben size sasirdim. Her evlilik dusunen sizin icin ok.mi? Yeter ki evlilik olsun mu?

Ondan sonra aynı evin içinde türlü huyları çıkınca sıkıntı oluyor ama. Sen adamın her ağzından çıkana inanıp evleneceksen hiç girme bu işlere, baban sana bulsun, aman diyim yavrum, konuşup aldığını da gördük senin, elinden zor kurtuldun.

Numarasını sildim ayrılmak istediğimi söyledim ama güzellikle ayrılmak yerine bana bildiğin beddua ediyor. Allah benden bunu çıkaracakmış duygularıyla oynamışım

Ha sektör deseydin.
Madem karısı görüyormuş iyi madem senden bosandim her ay nafakami düzenli olarak öde de.

Yok cinsel organi goren kadin niyeti evlilik mi diye sorguluyor ciddi mi diyor akli karisiyor.

Adam demek ki yillarca cok aramis bulamamis, bulunca da neyini gosterecegini sasirmis adamin profili az cok belli ama ben size sasirdim. Her evlilik dusunen sizin icin ok.mi? Yeter ki evlilik olsun mu?
Hayır ama evlilik yolunda böyle cinsellik sadece derdi olan birini istemezken yine aynısı çıkıyor karşıma

Hic ciddiye bile almayin. Ayni eski türk filmlerdeki gibi "Naz yapma kiz, evlenecegiz" diyen sapiklardan hicbir farki.yok. sandi ki siz nikah lafi duyunca hemen onunla yatarsiniz diye. Verilmis sadakaniz varmis o kadar salak ki hemen gercek yüzünü göstermis. Araci olan arkadasiniza da olanlari oldugu gibi söyleyin. Bilip bilmeden söyle.iyi böyle iyi diye tavsiye etmesin kimseye

Onu bile nasıl anlatacam bilmiyorum onda olmayan utanma onun yaptığını anlatırken bende var. Sanırım artık güvenim kalmadı. Evlilikten önce tek dertleri cinsellik ve kullanmak için zemin hazırlamak. Numarasını sildim ve iyiki sizlere sordum. Yoksa hala kötü niyetini göremezdim . Evet ya çok safım bu konularda nedense haddinden fazla

Bence çok da üzülme panpa, ciddi erkek artık çok az ortalık böyle soytarı tiplerle dolu.

Bence de uzak durun ..o ısrarında devam ederse şikayetçi olun..bu ne densizlik,kadın nasıl olsa boşanmış istediğimi alırım kafası..allah inşaallah karşınıza seviyeli birini çıkartır..aman hayat yalnız da güzel ..

Yalnız adam da çok salak
Ayrıldım senden diyen kadına son defa çüküme bak belki üstüme atlarsin kafasında ahahaba
Bunlar hep küçükken dalını d*şş*ğını yerim aslan oğlum diye sevildiğinden böyle işte, turşuluk hıyara benzeyen ç*klerini cazibe merkezi sanıyorlar cidden ahahahahahah

Bence çok da üzülme panpa, ciddi erkek artık çok az ortalık böyle soytarı tipl

Evet tek istediğim biri olursa seviyeli efendi düzgün ciddi biri. Böyle edepsiz hadsiz biri değil. Güzel bir yuva kurma hayalim var ama bakın bu sefer size danıştım akıl akıldan üstündür diye. Önceden de gelip sorsaydım belki kötü bir evlilik yapmama engel olurdunuz. İyiki varsınız hepinizin iyi niyeti için de teşekkür ederim . Bazen kendimiz düşünüp o an anlayamıyoruz başkasının gözünden bakınca gerçeği görebiliyoruz. Bu kişiyi sildim numarasını bir daha iletişim kurmayı düşünmüyorum. Rahatsız ederse büyük boyutta şikayet ederim.

Birde sinirimi bozan bu yaptığını normal birşey sanıp sen abartıyorsun bu çok normal sevgilimsin ya hani ne var bunda diyor. Sonra ben kızmaya devam edince de duygularımla oynadın Allah çıkardım senden hakkımı helal etmiyorum diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…