2. Evlilik yapılırken dikkat edilmesi gerekenler

Yaşlarınız arasında çok ciddi fark olmamalı.
Boşanma kararını mutlaka oku.
Ne kadar süre evli kalmış ona bak. Birikimini incele. Atıyorum 10 yıllık çalışan ama bir çöpü bile yoksa uzak dur. Çünkü her nereye gittiyse yine aynı yere gider kazancı. 100 kardeş olmasınlar. Bir de oturup sürekli boşandığı kadını kötülüyorsa uzak durmalısın

Benim bu saatten sonraki kriterim ilişkiyi ve evliliği "onun istemesi" ve "onun oldurmaya çalışması". Evlilik için değil lakin ilişki için evet diyebilmem için onun benim için tamamen çaba ve aksiyon içinde olması lazım . Erkeğin ugrasmadigi ilişki kadının kadınlığıdan goturuyor . İkinci kriterim ise maddi olarak bir stabilitesi olmalı ve belli bir standardı tutturmuş olmalı . Evi de birlikte alırız ,onu da birlikte yaparız üst üste koyar belimizi dogrulturuz olayı bana çok uzak . Ekonomik olarak kendimi hirpalatmam. Sonuncusu ise ailesi ile arasında sağlıklı bir sınır olması .

Erkeğin ugrasmadigi ilişki kadının kadınlığıdan goturuyor
İmza kaşe mühür + parmak basıyorum 😂😂
1730143607542.png

İyi akşamlar herkese. Benim bir derdim yok çok şükür ben size bir soru sormak istiyorum. Günün birinde evlenmeyi yeniden ciddi olarak düşünürsem diye. Kendime 2-3 sene verdim bunu iyice düşünmek için.
2. Evliliğini yapacak olan insanlar en çok nelere dikkat etmelidir? Her iki tarafın da çocuğu yoksa. Benim çocuğum yok bu arada. Öğretmenim kendime ait bir evim de var. Evlilik benim için hayat arkadaşlığı olarak gerekli. Yorumlarınız çok değerli 🌺
Çocuk yoksa maddi manevi anlamda kendinize denk birini seçin. Birlikte gülüp eglendiginiz aynı dili konustugunuz biri olsun. Gerekirse 1-2 yıl birlikte yaşayın her anını iyi analiz edin.

Yaşlarınız arasında çok ciddi fark olmamalı.
Boşanma kararını mutlaka oku.
Ne kadar süre evli kalmış ona bak. Birikimini incele. Atıyorum 10 yıllık çalışan ama bir çöpü bile yoksa uzak dur. Çünkü her nereye gittiyse yine aynı yere gider kazancı. 100 kardeş olmasınlar. Bir de oturup sürekli boşandığı kadını kötülüyorsa uzak durmalısın

100 kardeş😂

Valla öyle bir şey olsaydı sanırım ikinci evlilik düşünmezdim. Belki şu durumlarda düşünebilirdim.

1-Anne , baba, kardeş , görümce , elti, sirunlu eski eş ve sorunlu cocuklar olmayacak.
2- En az 200K gelir olacak.
3- Borç harç olmayacak.
4- Cinsel problemleri olmayacak.
5- Sadakat yeminine bağlı kalabilecek.
6- Karakter oturmuş, savunma mekanizmalarından arınılmış, inovatif düşünebilen, vizyonu geniş, gezmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi seven, gökyüzüne aşık, Neptün'ün halkalarini görebilecek bir teleskop istersem bön bön suratıma bakmayacak ...

Ayy daha uzar gider bu. En iyisi hiç bulasmamak. Kocan böyle mi derseniz 2 ve 3 hariç buna çok yakın iste 🤣🤣🤣

Neden tekrar evlenmeyi düşünüyorsunuz ? Aday bile yok ortada, olsa hadi neyse.
Sizle aynı durumdayım, ben de evlenmek istiyorum da, benim sebebim allah belamı vermiş, bu az oldu daha da versin istiyorum. Sizin sebebinizi merak ettim.

Benim bu saatten sonraki kriterim ilişkiyi ve evliliği "onun istemesi" ve "onun oldurmaya çalışması". Evlilik için değil lakin ilişki için evet diyebilmem için onun benim için tamamen çaba ve aksiyon içinde olması lazım . Erkeğin ugrasmadigi ilişki kadının kadınlığıdan goturuyor . İkinci kriterim ise maddi olarak bir stabilitesi olmalı ve belli bir standardı tutturmuş olmalı . Evi de birlikte alırız ,onu da birlikte yaparız üst üste koyar belimizi dogrulturuz olayı bana çok uzak . Ekonomik olarak kendimi hirpalatmam. Sonuncusu ise ailesi ile arasında sağlıklı bir sınır olması .
404 not found

Şu an o durumda olsam; çöpsüz üzüm, geçmişten taşıdığı problemi olmayan, hayata tamamen ortak bakış açısı, maddi durumu iyi ve doğru yerde harcamayı bilen, yormayan, sorumluluk sahibi biri olmadıkça degerlendirmezdim bile. Çöpsüz üzüm kısmı opsiyonel ama diğerleri olmadan evlilikler çile gibi geliyor bana.
İkinizin yorumlarına da artı bir milyon 👏➕

Valla öyle bir şey olsaydı sanırım ikinci evlilik düşünmezdim. Belki şu durumlarda düşünebilirdim.

1-Anne , baba, kardeş , görümce , elti, sirunlu eski eş ve sorunlu cocuklar olmayacak.
2- En az 200K gelir olacak.
3- Borç harç olmayacak.
4- Cinsel problemleri olmayacak.
5- Sadakat yeminine bağlı kalabilecek.
6- Karakter oturmuş, savunma mekanizmalarından arınılmış, inovatif düşünebilen, vizyonu geniş, gezmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi seven, gökyüzüne aşık, Neptün'ün halkalarini görebilecek bir teleskop istersem bön bön suratıma bakmayacak ...

Ayy daha uzar gider bu. En iyisi hiç bulasmamak. Kocan böyle mi derseniz 2 ve 3 hariç buna çok yakın iste 🤣🤣🤣

İş ilanı gibi olmuş kız bu 😂😂😂

İkinci evliliğini yapmış biri olarak söyleyim Eşine annelik yapma sakın.
Yemeğini ye, kahvaltını yap, diye peşinde koşma
Yorgunum, hastayım, yapamadım ,demeyi kendine çok görme.
Arkasını toplama,
Erkeğin yapacağı tamir, alışveriş, borç ödeme işlerini sakın üstlenme,
Senin maaşın evi geçindirmekten ziyade birikim ve kendine harçlık için olsun, evin geçimini üstlenecek biri ile evlen yani sorumluluk sahibi olsun
Annesine, kız kardeşine davranışı nasıl ise sana da öyle davranacak günün sonunda

Kendim için konuşayım, öncelikle evlenmemek en iyisi, yıldım evlilik olayından . İlla evleneceksem, maddi durumu iyi olacak. Samanlık seyran olur diye kendimi kandıramam. Benim parama ihtiyacı olmayacak.
Hayat müşterek diyecek ev işlerine elini atacak, sorumluluk alacak, annesinin evinde 10 yaşında çocuk gibi her şeyi benden beklemeyecek.
İlişkiyi yürütmek için çaba gösterecek. Erilliği olacak benim dişiliğimi de bana yaşatacak. Kazık kadar adamın annesi gibi olmak istemem bir daha.
Bana kalsa bunlar olsa bile evlenmem, zamanla değişiyorlar. Hiç uğraşmaya gerek yok ama sen bilirsin tabi.

X