Cibilliyetsiz kadınlar !

Hastane fotosu atmanin amaci nedir? Bakin hastanedeyiz bize soru sorun demektir. Insan hastaneye keyfinden hava almaya gitmez hastane keyfii storisi atilmaz. Ilgi çekmek ve soru gelmesi icin atilir. Siz de soruyu çekmişsiniz yani.

Peki yaşla alakası var mı? 20 yaşındaki biri ile 30 yaşında birinin üreme hızı farklı mı?
Yaşla beraber yumurta rezervi azalıyor, hormonların ve beslenmenin etkisi çok büyük. Ha 45 yaşında olup hamile kalanı da gördüm bu sitede. 24 yaşında olup da tüp bebek tedavisine başvuranı da gördüm yani

Hastane fotosu atmanin amaci nedir? Bakin hastanedeyiz bize soru sorun demektir. Insan hastaneye keyfinden hava almaya gitmez hastane keyfii storisi atilmaz. Ilgi çekmek ve soru gelmesi icin atilir. Siz de soruyu çekmişsiniz yani.
Ben zaten hastanede çalışan birisiyim gittiğim hastane daha önce çalıştığım bir hastane yani art niyetliler dışında kimsenin yanlış anlayacağı bir durum yok yönlendirme yapılarak gitmiş olabilirim tayinim orda olabilir geçici süre orda olabilirim yani sizin dediğiniz gibi amacım ilgi görmek değil

Ben cocugun yapilinca olan bir şey oldugunu saniyordum ve dizilerde filan hamilelik haberini ogrenince saşiran adamlarin neden sasirdigini anlamiyordum bebek yaptiklarini unutup sonra mi akillarina geliyor ve bu kadar sasiriyorlar diye aklimda deli sorular olmuştu bir dönem

Haklısınız bir çok sebebi var ama yaşım 29 kilom vardı verdim ideal kilodayım şu an

Bende ilk ay hamile kalırım sanmıştım hamile gibi elim karnımda gezmiştim ağır bir iş yapmamıştım

Haklısınız bir çok sebebi var ama yaşım 29 kilom vardı verdim ideal kilodayım şu an
Eğer ki yumurtalıkta bir sorun yoksa tüpler açıksa, sizin hormon testi ve eşinizin sperm testi normal çıktıysa fiziksel bir sorun yoktur. Böyle durumlarda genelde hamile kalamama nedeni psikolojik, stres oluyor

Sevinmem için soranlarda var emin olun (eltim ) ama dediğiniz gibi bir çoğu sormak için soruyor

Eğer ki yumurtalıkta bir sorun yoksa tüpler açıksa, sizin hormon testi ve eşinizin sperm testi normal çıktıysa fiziksel bir sorun yoktur. Böyle durumlarda genelde hamile kalamama nedeni psikolojik, stres oluyor
Rahim filmi hariç hepsi normal çıktı biraz kilo vardı verdim onu da bu aydan sonra Rahim için randevu alacağım evet psikolojik doktorum da bunu söyledi hatta bu zaman kadar çok takıntı yapmadım ama bu ay artık neden olmuyor diye düşünmeye başladım baktım saçma sapan insanlarda yorum yapıyor psikolojik destek almak istedim

Bende bu forumda anladım, büyük uğraşlar gerektirdiğini

Çok teşekkür ederim

İnsanların saçma yorumlarına aldırış etmeyin, kendinize odaklanın psikolojik destek almaya karar vererek iyi yapmışsınız umarım en yakın zamanda hamile kalırsınız

Hemen olanda var aynı gün düğünüm olan tanıdık şu an 3 aylık çocuğu var ilk geceden kalma olayı da var ama artık çok azaldı yeme içme sağlıklı beslenme bozulduğu için doğum üreme sağlığıda bozuldu 2025 yılında her 100 bebekten 50si tüp bebek olacakmış durum o kadar vahim

Kaç yaşındaydı?

İnsanlar hastaneye gittiğini sosyal medyada neden paylaşır ki, geçmiş olsun dileği toplamak için mi, resmen çanak tutuyorsunuz onlara
Bu konuda aynı fikirde olmayabiliriz saygı duyarım size bi arkadaşa yanıtladım size de yanıtlarım ben hastanede çalışıyorum ve gittiğim yerdedir çalıştım daha önce ve genellikle paylaşım yapıyoruz hastaneden iş arkadaşları etiketlerime vb yani art niyetliler dışında kimse yanlış anlamaz görevlendirme ile gitmiş olabilirim tekrar oraya dönmüş olabilirim değil mi yani ilgi çekmek için yapılmıyor ki tüm paylaşımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…