Cibilliyetsiz kadınlar !

İnsanlar hep konuşur iyisi mi kulaklarınızı tıklayın ve cevaplarını vermekten kaçınmayın. 'Bu eşimle benim vereceğimiz bir karar kimseyi ilgilendirmez'.demekten çekinmeyin. Had bilmeyene had bildirilir.

Bin yıllık evliyim daha bana böyle soru sorabilecek bir babayiğit çıkmadı. Çevrem çok steril olduğundan değil, tamamen duruşumdan. O tip sorular sorarlarsa alabilecekleri cevapları biliyorlar, o yüzden bulaşmıyorlar.

Sizin de sorununuz çevrenizdeki insanlar değil sizin duruşunuz.

Çok iyi geldi yanınız emin olun allahtan kendi ailem de eşimin ailesidir sormuyor böyle şeyler ama dış kapının dış mandalı çok rahatsız ediyor maalesef bizim ülkemizde kadın olabilmek için anne olabilmek evli kalabilmek için üremek şartmış gibi davranıyorlar bi kaç yıl daha olmazsa bana da böyle sorular gelir eminim buna

Saygı duyarım ama herkesin mizacı farklı sizin olduğunuz gibi benim olduğum gibi aslında burda bile derine inmek lazım yetiştirilme tarzı aile yapısı vs benim çocukluğumda gençliğinde hep duygularımı bastırarak geçti hayır demesini bilmeyerek belki de bu yüzden bu sorular rahat sorulabiliyor

Terslemediğiniz sürece bunu yaşamaya devam edeceksiniz

Bakın ben sosyal medyayı aktif kullana birisiyim ve seviyorum da çünkü hızlı bir iş hayatım var hastanede çalışıyorum çünkü insanlar sosyal medyayı istediği amaçta kullanabilir sevenleride takip edebilir benim hastaneden attığım bi story hastanede çalıştığım için absürt kaçmaz ama yaptığım işle alakalı yada arkadaşlarla olan bir paylaşım değil di bahçe resmi idi ve çalışmadığım ama eskiden çalıştığım yerdi art niyetli olduğu için o soruyu sorabildi bu ayrı ayrıca insanlar istediklerini paylaşabilir seversin takip edersin sevmezsin çıkarsın sen sosyal medya kullanırsın ben kullanman sen aktif kullanırsın ben kullanmam aktif kullanan birisi bu saçma sapan soruları hakediyor mu yani diyelim ki amacım ilgi çekmek için yaptım o paylaşımı yinede çocuğun mu olmuyor tedavi mi görüyorsun sormaları yoksa hayırdır geçmiş olsun neyin mi var diye sorulmalı lütfen benim açtığım konu çok farklı sizin eleştirdiğinizkonu çok farklı

"agustosta italayaya gidecegiz insallah. o yuzden agustosa kadar düşünmüyoruz. hamile kalirsam iptal etmek zorunda kalirim tonla masraf bosa gider" de. temmuza var 9 ay. hamile kalirsan "cocugum daha onemli iptal ettim tatili" dersin, kalamazsan "serefsizler vize vermedi. o kadar da masraf yaptik of puf" dersin hem seni 9 ay sorulardan kurtarir hem de "oo masallah zenginler heralde kocasi onu italyaya goturecekmis" der oyle dedikodunu yaparlar

ay dizilerde ona ben de sasiriyorum . kadin hamileyim diyor adam şoklardan şoklara giriyor.
iyi de abi sen o kadinla cima ederken o plastigi taktin mi? takmadin
neyine şok oluyorsun bu kadar? kadin seni korunuyorum diye kandirip korunmamazlik yapmadiysa zaten biliyorsundur böyle bir haber geleceğini. sevin et ama sanki elini surmedigin kadinmis gibi de şok olma yani
cildiyeden eşimin benini aldırmak için doktora gittik bende soru attım gelen yorum çocuk mu olmuyor tedaviye mi gidiyorsun
ne sordunuz soruda?

Biz uygun gördüğümüz bir zamanda yaparız inşallah diye söyle . Ver ağızlarına payı !!!!Niye şimdi değil derlerse biz böyle uygun görüyoruz de …….

WhatsApp yazın"sizler için mutlu haberi günü geldiğinde vereceğim lütfen özelime girmeyin" diyebilirsiniz

cevreniz cok cahil doluymus ama o cahillerde sizin sakinliginizden yuz buluyor gibiler.ayrica kenfiniz icin cocuk yapin hemende tedavi felan diye strese girmeyin erken yani abarti.ben 3 yil yapmadim cocuk suan 4.yilimda hamileyim soran oluyodu biz daha geziyoruz ugrasamam ben cocukla diyordum dahada sormuyorlardi tarzimin farkindalardi.iyikide yapmamisim turkiye turu yaptik yedik ictik eglendik kimse s.kimizde dahi olmadi o derece.yani birazda sinirlarini sen cizeceksin

eşinin tarafindan soran olursa oglunuz tedavi goruyor dersin 6 7 ay kisirlik tedavisi goruyor o iyilesirse olacak insallah felan de.daha kaynanan kimsenin agzini dahi actirmaz.biz oyle yapmistik 3.yilda.gayet eglencelide oluyo yuz ifadeleri felan

Ne kadar güzel bi cahillik. Yanlış anlama hakaret değil.bazen cahil olmak iyidir. Çok şey bilmek zorunda kalmak,insanı çok yoruyor yıpratıyor. Hayatı toz pembe görürken, bende böyle cahildim.isteyince hemen olur sanıyordum.Hayat dizilerde hep toz pembe gösteriliyor. Sonra hayat acı gerçekleri tokat gibi yüzüne çarpıyor. Ben 24 yaşında evlendim eşimdede bendede hiç bir sorun yoktu ama olmadı yıllarca. Tüp bebekle nasip oldu şükür. Yaş faktörü önemli tabi herşeyden önce nasip. Allah dilerse 40 yaşındaki insan ilk günden hamile kalır. 20 yaşında evlenen yıllarca uğraşır. Tüp bebeklede ihtimal yüksek ama olacağı garanti değil. Oda nasip. Bekarsın heralde Allah zamanı gelince istersen hiç uğraştırmadan nasip etsin

Olmuyor benim cocugum derim kapatırım kötü birsey değil ki. Kendi kızım bile anne benim kardeşim niye yok demişti 5 yaşında benim çocuğum olmuyor kızım demiştim:)

Yok kısır bizim kız çocuk olmck desin bir daha sormaz banada soruyolar 5 sene birde düşün milyonlarca duymuşumdur isimleri not al sen doğurunca merhaba ayse-fatma teyze merakla beklediğin50 defa sordugun çocugu doğurdum altını kap gel dersin ben öyle yapcm

Ben denediğimiz ilk aydan hamile kaldım, arkadaşım tedbirsizdi balayından hemen sonr ahamile kalmış yani benim çevremde pek zorlanan yok ama bu tip şeyler çok fazla olasılık içerir. Kadının yumurtlama dönemine denk gelen sağlıklı yumurta ve sperm buluştuysa kadının üreme organları da sağlıklıysa gebeliğe engel bişey yok. Ama bazen sadece olmaz nedeni bile olmaz. Yumurta sağlıklı değildir, spermler yumurtaya ulaşacak kadar sağlıklı değildir sebep çok. Bunlar en basiti. Mesela 2. Hamileliğim resmen mucize gibi bişeydi koşullar sebebiyle. Ama bu mucize aslında engelli bi bebekmiş yani her buluşma da sağlıklı bi bebek demek değil sonuçta.

bu tarz sorulardan alındığını belli edince daha çok üstüne geliyorlar sanki. ben 4 sene çocuk yapmadım evlendikten sonra. ben daha kendim çocuğum diyordum soran olursa daha çok gezeceğiz diyordum. gezdik de çok şükür. hiç kimseyi de sallamadım bu süreçte. çok alakasız kişiler de üç aşağı beş yukarı bizim düşünce yapımızı tahmin ettikleri için pek sormadılar. daha sonra hamile kaldım ama bebeğimi kaybettim. 6 ay korunduk devamında. o süreçte de densizlik eden olmadı çok şükür. benim tavrımdan kaynaklandığını düşünüyorum.

Sen belli ki bişeyleri gözden kaçırıyorsun, aile büyüklerine ağzından kaçırmış olabilirmisin veya çok sıkı olduğun birine? Ben 6 senelik evliyim benle eşime de demediklerini bırakmadılar kilo almışsın hamile misin? Kilo almışsın tedavi mi görüyorsun
(ki evet görüyordum)
Eşimin halası ben 3 aylık evliyken her hafta arayıp bebek varmı diye sorup telefonu kapatmalar ağız yoklamaları aa 6 sene oldu olmuyor mu demeleri.
Çocuğu olanlar nispet yapıp kısır damgası vuranlar ayrı bi fiyasko zaten.

Diyeceğim o ki eşinle ağzınızı sıkı tutun kimseye de özel hayatınızı karıştırmayın hamile kalmakta öyle kolay bişey değil tek değilsin. Yumurtlama günlerini takip et sağlıklı beslenin doktora gitmişsiniz sıkıntı yok dert tasa edinmeyin millete lafı sokun. Kaynanam mesela herkese söyleyip durdu tedavi gördüğümü ben ise size ne yatak odamdan diye cevap veriyordum veya öyle bir şey yok kredi borçlarımız var onu ödemekle meşgulüz şuan diyorduk. Dertleşmek için bile kimseye güvenmeyin benim annem dışında kimse bilmiyordu mesela oda benim annem öz annem yani kalkıpta bu oraya buraya anlatılacak şey değil, ayrıca olmuyor diye sen stresse girmiş üzülmüşsün onunda verdiği bi bunalımdasın. Sakinleş herşey olması gerektiği gibi ve olması gerektiği zaman olucak. Herşeyin zamanı var, çiçekler bile vaktinden önce açmıyor sabırlı olucaksın sağlıklı beslen vitaminler iç dua et bu allahtan gelen bir şey.. bak ben 6 sene oldu evleneli bizim de yok sanırım artık istemiyorum da çünkü yeterince gezmedim etmedim bence sadece olmuyor diye yırtındım durdum yıllarca.. seni üzen herkese kapını kapat ben zamanında öyle yaptım biri bişey dediğinde lafı ağzına tıkmazsan konuşurlar sürekli sert tepki ver utandır sanane benim yatak odamdan de canın istiyorsa sen çok yap de ben böyle böyle insanların ağzını kapattım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…