Cibilliyetsiz kadınlar !

İnsanlar hep konuşur iyisi mi kulaklarınızı tıklayın ve cevaplarını vermekten kaçınmayın. 'Bu eşimle benim vereceğimiz bir karar kimseyi ilgilendirmez'.demekten çekinmeyin. Had bilmeyene had bildirilir.

Bin yıllık evliyim daha bana böyle soru sorabilecek bir babayiğit çıkmadı. Çevrem çok steril olduğundan değil, tamamen duruşumdan. O tip sorular sorarlarsa alabilecekleri cevapları biliyorlar, o yüzden bulaşmıyorlar.

Sizin de sorununuz çevrenizdeki insanlar değil sizin duruşunuz.

Çok iyi geldi yanınız emin olun allahtan kendi ailem de eşimin ailesidir sormuyor böyle şeyler ama dış kapının dış mandalı çok rahatsız ediyor maalesef bizim ülkemizde kadın olabilmek için anne olabilmek evli kalabilmek için üremek şartmış gibi davranıyorlar bi kaç yıl daha olmazsa bana da böyle sorular gelir eminim buna

Saygı duyarım ama herkesin mizacı farklı sizin olduğunuz gibi benim olduğum gibi aslında burda bile derine inmek lazım yetiştirilme tarzı aile yapısı vs benim çocukluğumda gençliğinde hep duygularımı bastırarak geçti hayır demesini bilmeyerek belki de bu yüzden bu sorular rahat sorulabiliyor

Terslemediğiniz sürece bunu yaşamaya devam edeceksiniz

Bakın ben sosyal medyayı aktif kullana birisiyim ve seviyorum da çünkü hızlı bir iş hayatım var hastanede çalışıyorum çünkü insanlar sosyal medyayı istediği amaçta kullanabilir sevenleride takip edebilir benim hastaneden attığım bi story hastanede çalıştığım için absürt kaçmaz ama yaptığım işle alakalı yada arkadaşlarla olan bir paylaşım değil di bahçe resmi idi ve çalışmadığım ama eskiden çalıştığım yerdi art niyetli olduğu için o soruyu sorabildi bu ayrı ayrıca insanlar istediklerini paylaşabilir seversin takip edersin sevmezsin çıkarsın sen sosyal medya kullanırsın ben kullanman sen aktif kullanırsın ben kullanmam aktif kullanan birisi bu saçma sapan soruları hakediyor mu yani diyelim ki amacım ilgi çekmek için yaptım o paylaşımı yinede çocuğun mu olmuyor tedavi mi görüyorsun sormaları yoksa hayırdır geçmiş olsun neyin mi var diye sorulmalı lütfen benim açtığım konu çok farklı sizin eleştirdiğinizkonu çok farklı

"agustosta italayaya gidecegiz insallah. o yuzden agustosa kadar düşünmüyoruz. hamile kalirsam iptal etmek zorunda kalirim tonla masraf bosa gider" de. temmuza var 9 ay. hamile kalirsan "cocugum daha onemli iptal ettim tatili" dersin, kalamazsan "serefsizler vize vermedi. o kadar da masraf yaptik of puf" dersin hem seni 9 ay sorulardan kurtarir hem de "oo masallah zenginler heralde kocasi onu italyaya goturecekmis" der oyle dedikodunu yaparlar

ay dizilerde ona ben de sasiriyorum . kadin hamileyim diyor adam şoklardan şoklara giriyor.
iyi de abi sen o kadinla cima ederken o plastigi taktin mi? takmadin
neyine şok oluyorsun bu kadar? kadin seni korunuyorum diye kandirip korunmamazlik yapmadiysa zaten biliyorsundur böyle bir haber geleceğini. sevin et ama sanki elini surmedigin kadinmis gibi de şok olma yani
cildiyeden eşimin benini aldırmak için doktora gittik bende soru attım gelen yorum çocuk mu olmuyor tedaviye mi gidiyorsun
ne sordunuz soruda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…