• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ya bu hemşireler iğne vurmadan önce pamuğa dezenfektan tarzı bişey döküyor onun tam adını bilen varmı? İlk iğnemi yaptım ölüm gibi bişeydi. Pıhtılaşma iğnesi inanılmaz yakıyormuş bana kimse bundan bahsetmedi😭
Sanki alkolle siliyorlar

Kızlar yumurta takibini veya klomen tarzı ilaçları doktordan siz mi talep ediyorsunuz yoksa doktor mu yönlendiriyor bana hiç bi doktor bunlardan bahsetmedi en son gittiğimde pelvik tenli doppler için gün verdiler

E hadi kurun o zaman gelelim tek tek başka anneler grubuna gitmeyelim 💜💜💜
Hamiş kalalımda zaten hepımız beraber olcaz eskı hayalımız😊😊 papatyamavısı pozıtıfbırını sırıus u hepsını cagırcaz o zaman,eskı tayfa full devam ederız ordan🤣😊

Hamiş kalalımda zaten hepımız beraber olcaz eskı hayalımız😊😊 papatyamavısı pozıtıfbırını sırıus u hepsını cagırcaz o zaman,eskı tayfa full devam ederız ordan🤣😊
Bi hamile kalim hepsini etiketlicem kız. Valla onlar doguracak nerdeyse biz daha hamile kalamadık kuzum 😂😂

Kızlar yine ben 🥰
Bugün kan verdim ve şimdi baktım da hcg 97 çıkmış. edahandro edahandro
Bu 97 ne demek şimdi ilk gebelik nedir ne değildir bilemedim
Ay canımmmmmmm hayırlı olsun gebesin hamilesinnnn 🥰😍🥰🥰 çok sevindim maşallah canımmm sağlıkla gelsin

He ya valla ablam ikinci çocuğunu doğurmak üzere bizde çıt yok benden bir sene önce evlendiydi🙃
İnsanlar artık hamilelik haberini verirken bile bana karşımda şekilden şekle giriyorlar tamam bemi dusunuyorlar ama hiç gerek yok harbiden onlar öyle yaptıkça daha çok takılıyorum 😂

Back
X