- 18 Haziran 2022
- 4.262
- 5.986
- 88
İnşallah bebeğimmm sen ben melek Melisa hep beraber alalım güzel haberleri insallahhhVallaha aynen oyle oldu yolu yarıladılar cidden.neyse gec olsunda guc olmasınbıkac aya o iş tamam olacak bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bebeğimmm sen ben melek Melisa hep beraber alalım güzel haberleri insallahhhVallaha aynen oyle oldu yolu yarıladılar cidden.neyse gec olsunda guc olmasınbıkac aya o iş tamam olacak bence
Takma bebısm bosver daha cok gencsın onunde uzuuuun yıllar var ve kım bılır kac tane beben olcaktadını cıkar evlılıgınınİnsanlar artık hamilelik haberini verirken bile bana karşımda şekilden şekle giriyorlar tamam bemi dusunuyorlar ama hiç gerek yok harbiden onlar öyle yaptıkça daha çok takılıyorum
İnşallah kuzuum hepimizin sağlıklı hayırlı evlatları olsun inşallahTakma bebısm bosver daha cok gencsın onunde uzuuuun yıllar var ve kım bılır kac tane beben olcaktadını cıkar evlılıgının
Bana doktor verdi bu ay iki kutu kullanıcamKızlar yumurta takibini veya klomen tarzı ilaçları doktordan siz mi talep ediyorsunuz yoksa doktor mu yönlendiriyor bana hiç bi doktor bunlardan bahsetmedi en son gittiğimde pelvik tenli doppler için gün verdiler
Ay İnşAllah İnşAllahSagol melısoşuuuuuummberaber grup kurcaz daha dur beraber gorecegız pozıtıflerı
Adetin 10 gündür gecikti 10. Gün bugünKız gebesin maşallah geçtimi günün gayet güzel sonucun kuzum saglıkla büyüsün
ok teşekkür ederim inşallah yarın doktor görücek sonucu bakalımAy canımmmmmmm hayırlı olsun gebesin hamilesinnnn çok sevindim maşallah canımmm sağlıkla gelsin
Nooo tabiki grubumuz çok büyük olacak İnşAllah bizler zaten demirbaş oldukmelisaa93 dışlandım sanki
Maşallah nasıl durdun o kadar hayran kaldım sabrınaAdetin 10 gündür gecikti 10. Gün bugün
Yaa nerden yapıyorsunki karından mıKızlar ya bu hemşireler iğne vurmadan önce pamuğa dezenfektan tarzı bişey döküyor onun tam adını bilen varmı? İlk iğnemi yaptım ölüm gibi bişeydi. Pıhtılaşma iğnesi inanılmaz yakıyormuş bana kimse bundan bahsetmedi
Evet canım ya bi arkadaşım yapıyordu ve ağlaya ağlaya yapıyordu. İçinden çıkan sıvı yakıyormuş sanırım. Allah güç kuvvet dayanma gücü versin kuzum. Bir yerden sonra alışacaksın inşallah.Kızlar ya bu hemşireler iğne vurmadan önce pamuğa dezenfektan tarzı bişey döküyor onun tam adını bilen varmı? İlk iğnemi yaptım ölüm gibi bişeydi. Pıhtılaşma iğnesi inanılmaz yakıyormuş bana kimse bundan bahsetmedi
peki daha önce neler istedi yani nasıl karar verdi ilaç kullanmanız gerektiğineBana doktor verdi bu ay iki kutu kullanıcam
Düşüncesiz insanlardan iyilermiş yinede Hiç takılma sen zaten hamile kalıyorsun. Sağlıkla nasip olacak İnşAllahİnsanlar artık hamilelik haberini verirken bile bana karşımda şekilden şekle giriyorlar tamam bemi dusunuyorlar ama hiç gerek yok harbiden onlar öyle yaptıkça daha çok takılıyorum
Reglin 10 gün geçti ve 97 mi çıktı betaAdetin 10 gündür gecikti 10. Gün bugün
İnşallah geç dollenmedirReglin 10 gün geçti ve 97 mi çıktı beta
2022 Aralıktan beri hamilelik planliyoruz doktor kendiliginden olur demisti gecen ay kimyasal gebelik yaşayınca bu ay kolmen verip 1 hafta sonra muayeneye çağırdıpeki daha önce neler istedi yani nasıl karar verdi ilaç kullanmanız gerektiğine
Aynen kuzucum isteyen herkese nasip olcak Allah'ın izniyleDüşüncesiz insanlardan iyilermiş yinede Hiç takılma sen zaten hamile kalıyorsun. Sağlıkla nasip olacak İnşAllah
Evet canım göbekten yapıyorumYaa nerden yapıyorsunki karından mı
Ay işte o sıvı bir yakıyor size anlatamam bildiğiniz aklım gitti ağrıdan asla böyle bişey beklemiyordum ama napayım sonu güzel bitsinde katlanıcamEvet canım ya bi arkadaşım yapıyordu ve ağlaya ağlaya yapıyordu. İçinden çıkan sıvı yakıyormuş sanırım. Allah güç kuvvet dayanma gücü versin kuzum. Bir yerden sonra alışacaksın inşallah.
Korkmaya başladımAy işte o sıvı bir yakıyor size anlatamam bildiğiniz aklım gitti ağrıdan asla böyle bişey beklemiyordum ama napayım sonu güzel bitsinde katlanıcam