İnşallah yanılmıyorumdur canım dua et hamilelerin duası kabul olurÇok öncesinde de gelebilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah yanılmıyorumdur canım dua et hamilelerin duası kabul olurÇok öncesinde de gelebilir
Çok amin canımİnşallah yanılmıyorumdur canım dua et hamilelerin duası kabul olur
Canım benim iyki varsınız hepinizÇok amin canım
Aa bu yöntemi bilmiyordum dur yapayım canım. Kaset test miydi seninki deMoralini bozmak istemem ama evet canım benim geçen ay öyle olmuştu. Ben de baya umutlanmıştım ama yokmuş kuruma çizgisiymiş. Suya tut eğer silinirse kuruma çizgisidir, silinmezse doğrudur.
Yeni iş kurdum kendime onunla ilgileniyorm normal zamanda cok takmadığım bir konu ama pmsde içinden çıkamıyorum gerçektenKendinize bir ugras bulun, calismiyorsaniz kulakligi takin uzun yuruyusler yapin stresiniz azalacak. Ben de surekli birseyler deniyorum ama umidimiz var. Ya umidimizin hic kalmadigi bir seye hevesimiz olsaydi? Benim gundemimde bebek var ama tum hayatim bundan ibaret degil o yuzden çöküntü yasamiyorum. Dengenin kaydigini hissettiginizde mudahale edin. Esinize de yazik size de.
Evet canım kaset testtiAa bu yöntemi bilmiyordum dur yapayım canım. Kaset test miydi seninki de
Merhaba senın tedavı surecın nasıl devam edıyor suan ne durumdasınHabersiz bırakma beni de kuzum ,bu ay o ay inşallah
Ne dedı doktor canım benımde salı gunu gıtmiştım 14 ve 13 mm dı persembe gıttım yıne aynı boyutta kalmişlar salı gunu tekrar gıdexegım ıncır ve havuc suyu kaynatıp ıcmeye basladım gecen ay ıcmiştım bırden buyumustuGeçen ay adetimin 3. Günü ve 11. Günü gittim sadece 2 kere yani. Bu ay yine 3. Gün ve 11. Gün gittim ama yumurta yeteri kadar büyümedigi için tekrar çağırdı doktorum bu ay 3. Oldu yani
Tamam canım eve geçince bi yıkayayım. C çizgisi kalıyor t mi silikleşiyor?Evet canım kaset testti
Perşembe 14mm ve 16mm di bugün 19mm ve 21mm olmuş 12 de vurdum ignemi bugünNe dedı doktor canım benımde salı gunu gıtmiştım 14 ve 13 mm dı persembe gıttım yıne aynı boyutta kalmişlar salı gunu tekrar gıdexegım ıncır ve havuc suyu kaynatıp ıcmeye basladım gecen ay ıcmiştım bırden buyumustu
Evet canım öyle oluyor hatta yok oldu benimki tamamen, silikleşmekle kalmadıTamam canım eve geçince bi yıkayayım. C çizgisi kalıyor t mi silikleşiyor?
Başka bi hastaneye gittim memoriale.burda tekrar yapalım bizim laboratuar iyi dedi.oysa sonuçları normal gayetNeden yeniden istediler ?
Yaa çok şaşırdım kız. Tamam yapacağımEvet canım öyle oluyor hatta yok oldu benimki tamamen, silikleşmekle kalmadı
Merhaba kızlar bende ovulasyon günlerini takip ettim ve şuan adetime 3 gün var ve iki gündür gribim kasık ağrısı bel ağrısı ve miğde yanmam varEczane 9 da açılıyor 7 de açılsa 7 de de yaparım. Hangi marka alıcam kuzum
Yardımcı olurmusunuzMerhaba kızlar bende ovulasyon günlerini takip ettim ve şuan adetime 3 gün var ve iki gündür gribim kasık ağrısı bel ağrısı ve miğde yanmam var
Test yaptın mı bence yapmalısın bende grip pldum hamileliğimi öğrenmeden önceYardımcı olurmusunuz
Oluruna bırak ne korun nede üstüne ol kuzum yani akışına bırakmaya çalış21. Aya geçtik kendimi cok yorulmus hissediyorum artik herseyi takip etmektek cok yoruldum
Dayanamayıp yaptın mı testi kız yoksaYaa çok şaşırdım kız. Tamam yapacağım
Yıkadım biraz geçti ama tamamen geçmediEvet canım öyle oluyor hatta yok oldu benimki tamamen, silikleşmekle kalmadı