• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
P Psikolog2426 burdasın sanada danışayım sağ kasığımda damar çekilmesi gibi ağrı var hem sancı gibi vuruyor hem çekilme gibi oluyor bacağıma vuruyor ya acile gitsem mi yarım saat önce daha hafifti çoğalıyor ağrı sen ne dersin 🥴

Moralini bozmak istemem ama evet canım benim geçen ay öyle olmuştu. Ben de baya umutlanmıştım ama yokmuş 😔 kuruma çizgisiymiş. Suya tut eğer silinirse kuruma çizgisidir, silinmezse doğrudur.
Aa bu yöntemi bilmiyordum dur yapayım canım. Kaset test miydi seninki de

Kendinize bir ugras bulun, calismiyorsaniz kulakligi takin uzun yuruyusler yapin stresiniz azalacak. Ben de surekli birseyler deniyorum ama umidimiz var. Ya umidimizin hic kalmadigi bir seye hevesimiz olsaydi? Benim gundemimde bebek var ama tum hayatim bundan ibaret degil o yuzden çöküntü yasamiyorum. Dengenin kaydigini hissettiginizde mudahale edin. Esinize de yazik size de.
Yeni iş kurdum kendime onunla ilgileniyorm normal zamanda cok takmadığım bir konu ama pmsde içinden çıkamıyorum gerçekten

Geçen ay adetimin 3. Günü ve 11. Günü gittim sadece 2 kere yani. Bu ay yine 3. Gün ve 11. Gün gittim ama yumurta yeteri kadar büyümedigi için tekrar çağırdı doktorum bu ay 3. Oldu yani
Ne dedı doktor canım benımde salı gunu gıtmiştım 14 ve 13 mm dı persembe gıttım yıne aynı boyutta kalmişlar salı gunu tekrar gıdexegım ıncır ve havuc suyu kaynatıp ıcmeye basladım gecen ay ıcmiştım bırden buyumustu

Ne dedı doktor canım benımde salı gunu gıtmiştım 14 ve 13 mm dı persembe gıttım yıne aynı boyutta kalmişlar salı gunu tekrar gıdexegım ıncır ve havuc suyu kaynatıp ıcmeye basladım gecen ay ıcmiştım bırden buyumustu
Perşembe 14mm ve 16mm di bugün 19mm ve 21mm olmuş 12 de vurdum ignemi bugün

Back