Saatlerimi farklı nasıl düzensiz canımBen yumurtlamayı gördükten sonra düzensiz ölçmeye başladım ya ondan ateşi pek dikkate almıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saatlerimi farklı nasıl düzensiz canımBen yumurtlamayı gördükten sonra düzensiz ölçmeye başladım ya ondan ateşi pek dikkate almıyorum
Ama yerleşme düşüşü olmuş gibi görünüyor.Ben yumurtlamayı gördükten sonra düzensiz ölçmeye başladım ya ondan ateşi pek dikkate almıyorum
Canim yumurta takibi için toplamda kaç kez doktora gitmen gerekti ?19mm 21mm olarak iki yumurta olmuş bugün 12 de ignemi vurucam hayırlısıyla sen ne yapıyorsun canim
Canım senin de yerleşme düşüşü olmuş sankiBen yumurtlamayı gördükten sonra düzensiz ölçmeye başladım ya ondan ateşi pek dikkate almıyorum
Bilmiyorum ki bende çatlağını anlayamadım ya bugün bır daha yapıcamYaaa catlayamadi mi aceba havuç iyi geliyor diyorlar havuç ye
Evet geçen ay hep 7 gibi ölçerdim şimdi 6-8 arası değişti o da etkiliyorSaatlerimi farklı nasıl düzensiz canım
Evet ama bugün testim negatif çıktı daha 4 gün var ondan mı acabaAma yerleşme düşüşü olmuş gibi görünüyor.
Evet benim de dün olduysa pzt Salı falan çıkar herhalde testteCanım senin de yerleşme düşüşü olmuş sanki
Ben test yapamam anca salı günü alabilirim yazdığımı okudun mu canımEvet benim de dün olduysa pzt Salı falan çıkar herhalde testte
Anladım canım önmli olan yataktan kalkmadan değil miEvet geçen ay hep 7 gibi ölçerdim şimdi 6-8 arası değişti o da etkiliyor
Yok değişiyor ben onu denemiştim mesela 8 de ölçtüğümde hep daha yüksek çıkıyordu. Bir de ben aşırı uyanıyorum kızlar deliksiz uyku diyorlardıAnladım canım önmli olan yataktan kalkmadan değil mi
Daha önce yaşadığın nasıldı? Yerleşme kanaması olabilir o zaman bu. Yerleşirken orada kılcal damarlar çatlıyormuşKızlar bunu aslında daha önce önemsemedim perşembe sabahı çamaşırımda mercimek kadar koyu renkte kahve rengi gibi bişey vardı hatta hastalanıyorum diye orkit takmıştım ondada vardı küçücük bişey o gün belisime anlatmıştım oda yerleşme kanaması olabilir demişti ben beyaz akıntı gelince o sıra önemsemedim şimdi femomenter böyle çıkınca acaba mi dedim böyle yerleşme kanaması olur mu ben yaşadım ama bu şekilde değildi bi akıl verin
Kızlarrrr Şimdi yaptım böyle çatlamış mıYaaa catlayamadi mi aceba havuç iyi geliyor diyorlar havuç ye
Yaşadım kızımda onda az bi kanama gelmişti canım bu farklı daha az acaba ilacın etkisiyle az mi geldi kiDaha önce yaşadığın nasıldı? Yerleşme kanaması olabilir o zaman bu. Yerleşirken orada kılcal damarlar çatlıyormuş
Ben uykum deliksiz özellikle ramazan biteli canımYok değişiyor ben onu denemiştim mesela 8 de ölçtüğümde hep daha yüksek çıkıyordu. Bir de ben aşırı uyanıyorum kızlar deliksiz uyku diyorlardı
Amin insallah biz de saglikla kavusuruz bebeklerimize yuregi boyle yanan annelerin kucagi hic bos kalmasin insallah ben buralari hep takip ediyorum insallah yakin zamanda sizin hamile oldugunuzu bebeginizi kucaginiza aldiginizi da okurum cevaplar icin tesekkurlerAynen genelde 1 yıl kadar sonra gebelik yaşayanlara denk geldim canım demek ki vücut toparlanması biraz zaman alıyor.
Bende aynı şekilde bu acı sadece tekrar bebek sahibi olunca dinecek diye düşünüyorum ama aynı zamanda çok korkuyorum yine bir şey olursa diye. Tabi olacağın önüne geçilmiyor isteğim o kadar fazla ki kötü düşüncelerden uzaklaşıp umutla her şeyin güzel olacağına inanıyorum kendimi motive ediyorum İnşAllah sende sağlıkla kavuşacaksın bebişlerine. Daha önce dekolman yaşamış birini bulmuştum forumdan, onunla konuşuyordum yakında doğum yaptı. Sanki ben doğum yaptım Onun bu sürecini görmek bana çok iyi geldi
Geçen ay adetimin 3. Günü ve 11. Günü gittim sadece 2 kere yani. Bu ay yine 3. Gün ve 11. Gün gittim ama yumurta yeteri kadar büyümedigi için tekrar çağırdı doktorum bu ay 3. Oldu yaniCanim yumurta takibi için toplamda kaç kez doktora gitmen gerekti ?