• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin Allah hayırlısıyla hepimize nasip etsin. Evde takip etmeyi düşünüyorum ya en azından adet tarihime kadar
5 dakika olmadan çıkmış. Var gibi görünüyor, hayırlı olsun. Kan verin netleşsin👏👏👏

Aynen kan da negatif görüp üzüldüm daha önce bi de dediğin gibi evde kendim takip edeyim diyorum daha güzel olur. Çatlamanın 10. Günü daha

Olur
Heee pardon canım çatlamanın 10. Günüyse 15. Günü yap tatlım ozaman daha net olur

Kizlaar ben geldim 19u test vermisdim 90 cikmisdi 17si 68 cikmisdi ya onlardan birisi yanlismis bir daha 24u verdim 1184 cikdii 2 hafta sonra doktorum kalp atisi duymaya gitmemii soyledii, benden sonraa baya hamile olmuus yaa hepinize tebrikleeer 13e yukseis hamile sayisii Insallah heer kesden guzel haberleer gelir😍
Maşallah canım saglıkla ilerlesin senin yumurta geç mi çataldı canım yoksa zamanında mı çatladı

Kızlar 12.gün bugün pik oldu normalde 16. 17. Gün olurdu yani ben uygulamadan takip ederdim orda öyle gösterirdi zaten döngülerim 29 30 gün sürer ya bu ay erken yumurtladım sanırım akşam tekrar test yapmam mantıklı olur mu çatlamış mı diye bakmak için

Eklentiler

• 6342E542-39F0-4491-A1A8-D45BA68BD53D.jpeg
    6342E542-39F0-4491-A1A8-D45BA68BD53D.jpeg
    59,9 KB · Görüntüleme: 32
Bana göre düzenliymiş benim ki kafasına göre geçen ay bende kimyasal geçirdim bu ay klomene ara verelim dedi doktorum başka bir ilaç diyorlar o daha etkiliymiş sanırım onu verse ya da günde 3 doz filan bana 3 dozla başlatmıştı direk
Femara mı canım

Back