• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlaar ben geldim 19u test vermisdim 90 cikmisdi 17si 68 cikmisdi ya onlardan birisi yanlismis bir daha 24u verdim 1184 cikdii 2 hafta sonra doktorum kalp atisi duymaya gitmemii soyledii, benden sonraa baya hamile olmuus yaa hepinize tebrikleeer 13e yukseis hamile sayisii Insallah heer kesden guzel haberleer gelir😍
Sağlıkla devam eder inşallah canım malesef öyle oluyor labaratuvar hatası olabiliyor güzel haber aşmışsın gerisi önemli değil

Benim o kadar uzamadı dönüm canım.maksimum 32.günde adet oluyorum.Ama yumurta kalitesiz diye tutmuyor sanırım. Hormon test rahim filmi sperm test hepsi norml çıktı.2 klomene rağmen olmadı
Bana göre düzenliymiş benim ki kafasına göre geçen ay bende kimyasal geçirdim bu ay klomene ara verelim dedi doktorum başka bir ilaç diyorlar o daha etkiliymiş sanırım onu verse ya da günde 3 doz filan bana 3 dozla başlatmıştı direk

Aynı durum bende de var kuzum yumurtalamaya dair hiçbir belirtim yok, 4 tane ovulasyon testim var gitgide azaldı koyuluk dediğiniz gibi ya adet biter bitmez oldum ya da ilerde olucam bilmiyorum ya da yumurtlama olmuyor bu ay çok belirsiz, ne akıntı var ne şişlik ne istek hatta görev gibi olmaya başladıği için istemiyorum da ilişki. Ama adet bitiminden itibaren gün aşırı deniyoruz hayirlisi
Bugün yine yapıcam bakalım testi. Bende denemeyi bırakmadım. Şimdi baktım takvime 2 gün yapıp 1 gün ara vermişim 21 inden 27 sine kadar. Bana da artık görev gibi geliyo. Gözümde büyüyo

Kızlar Bi sorum olucak ya ben geçen ay femara kullandım adetin 11. Günü 18 mm tek yumurta oluştu ama nasip olmadı bu ay doktorum klomen verdi dün yine 11. Günümde gittim 2 tane 14mm ve 16mm dedi 16 ya 17 de diyebiliriz dedi ve yarın yine çağırdı açıkçası biraz moralim bozuldu iki tane ama yarına kadar iğne yapılacak kadar büyücek mi yani doktorum cumartesi vururuz büyük ihtimalle dedi ama ben yine de biraz tedirgin oldum hiç başına gelen oldu mu

Kizlar bu pik mi

Eklentiler

• IMG_20230428_131023_329.jpg
    IMG_20230428_131023_329.jpg
    26,2 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar koyu olan dünün bugün ku daha açık yumurtlama olmadı mi koyulasmasi gerekmez miydi
Benimde testlerim böyle oldu. Ya yumurtlamayı kaçırdım teste geç başladım yada yumurtlama olmadı. Testim koyulaşması gerekirken silikleşti. Dünkü teste nerdeyse ikinci çizgi hiç yoktu

Kızlar çatlamışmıdır yumurtam ? Takvim 27si gösterdi ama en koyusu 26. Nisandı testim 1 gün önce oldu bence yumurtlama bu da 2 gün sonrası sizce bu çatladığı anlamına mı geliyor? Anlayan bakabilir mi lütfen 🥹🙏🏼

Eklentiler

• IMG_2359.jpeg
    IMG_2359.jpeg
    126,1 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar koyu olan dünün bugün ku daha açık yumurtlama olmadı mi koyulasmasi gerekmez miydi
Evet koyulasmasi gerekiyor pko var mi sende bende aynı şeyi yaşıyordum hep ovu testlerinde 3 gün koyu cizgi çıkıyordu ama yumurtlama çizgisi değil sonra çizgi yok oluyordu. Moralim bozuluyordu bidaha yapmadım. En son femara kullanırken kontrole gitcegim gün yaptım inanır mısın ikinci çizgi normalde ovu testlerinde hep çıkar bende o bile çıkmadı ama doktora gittiğimde yumurta oluşmuştu. O yüzden ben çok güvenemiyorum bu testlere yanıltabiliyor tabi hamile kalan çok arkadaşımız var bu testler sayesinde ama ya da bana denk geldi artık böylesi

Kızlar çatlamışmıdır yumurtam ? Takvim 27si gösterdi ama en koyusu 26. Nisandı testim 1 gün önce oldu bence yumurtlama bu da 2 gün sonrası sizce bu çatladığı anlamına mı geliyor? Anlayan bakabilir mi lütfen 🥹🙏🏼
Çatlamış canım 🥰

Çatlamış gibi görünüyor canım hadi hayırlısı 2 gündür benimde koyuydu bugün daha test yapmadım ama

Gerçekten mi🥹 bende pko var acaba çatlamadı mi diyorum kendimce bide bu test bekledikçe koyulaştı kuruma çizgisi yaptı çok korkuyorum çatlamadı diye🥹
Şöyle ki bazı pkolar çatlama görüyor ama yeterli büyüklükte çatlamıyor mesela 16mm de çatlayan var test onu da gösteriyor 😢 o yüzden doktorla takip etmen daha iyi canım

Gerçekten mi🥹 bende pko var acaba çatlamadı mi diyorum kendimce bide bu test bekledikçe koyulaştı kuruma çizgisi yaptı çok korkuyorum çatlamadı diye🥹
Sen içini rahat tut canım koyu çizgiyi gördükten kaç gün sonra silik çıktı

Back